JäPS siirtyy kolmeen raitaan

4.1.2019

Varusteinfo joukkueiden varustevastaaville pidetään toimistolla tiistaina 8.1. kello 18 alkaen. Sovitukset ovat sen jälkeen mahdollisia toimistolla tammikuun ajan toimiston aukioloaikoina.

Järvenpään Palloseuran varustesopimus oli katkolla vuoden vaihteessa. Seuran laaja-alainen ja menestyksekäs toiminta harrastustasolta kilpatasolle ei ollut jäänyt noteeraamatta varustevalmistajilta eikä kaupan jakeluportaalta. Hyviä tarjokkaita riitti ja seurassa pohdittiin järkevintä toimintatapaa usealta kantilta. Lopputuloksena päädyttiin kolmikantamalliin, jossa tuotemerkkinä on adidas ja jakelijana Järvenpään Intersport. Tunnettu vahva tuotemerkki, laadukkaat tuotteet ja paikallinen jakelija sopivat seuran imagolliseen tahtotilaan ja nelivuotinen sopimus kahden vuoden lisäoptiolla oli valmis allekirjoitettavaksi.

Intersport Järvenpään kauppias Markku Väänänen oli erittäin tyytyväinen saadessaan jatkaa JäPSin kanssa yhteistyössä ja varustetoimittajana. ”Vuosien kumppanuus jatkuu nyt uuden tunnetun varustemerkin kanssa ja Intersport Järvenpää haluaa tarjota puolestaan vahvan paikallisen toimijan panoksen sekä väline- että varustepuolelle. Olemme iloisia, että voimme olla mukana kaupungin jalkapallon kehittämisessä yhdessä yhden alueen ja koko valtakunnan laadukkaimmin toimivan seuran kanssa. Yhteistyö on vuosien saatossa toiminut sujuvasti ja uuden sopimuksen myötä uskomme toiminnan vielä kehittyvän entistäkin paremmaksi”.

adidas Suomi Oy:n seurakaupasta vastaava Eero Karhu hyrisi myös tyytyväisyyttään syntyneeseen sopimukseen. ”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, että pääsemme tekemään yhteistyötä JäPSin sekä Intersport Järvenpään kanssa. Jatkossa perinteikkään järvenpääläisen seuran pelipaitaa koristaa kolme raitaa ja se on meille kunnia-asia.”