Uutiset

Esityslista löytyy aiemmista uutisista, listalla myös olosuhdemaksun kerääminen jäsenistöltä. Tervetuloa!
Kovatasoisessa turnauksessa nähtiin tiukkoja pelejä, mutta myös maalijuhlia. YJ osallistui kahdella joukkueella HJK:n Sonera Stadiumilla ja lähikentillä järjestettyyn kahden päivän turnaukseen. YJ1 osallistui kilpasarjaan ja YJ2 haastesarjaan. Kummastakin sarjasta tuotiin Keski-Uudellemaalle kultamitalit.
Järjestämme huoltajan jatkokurssin keskiviikkona 11.5. klo 19-21 seuran toimistolla. Kurssilla käydää läpi jalkapallovammoihin vaikuttavat tekijät ja ennaltaehkäisy, urheilu- ja rasitusvammat sekä niiden hoito ja ennalta ehkäisy, urheilijan lihashuoltoa sekä teippauksen perusteita. Ilmoittautumiset koulutussivujen kautta.
Forever Järvenpää tarjoaa Järvenpään Palloseuran pelaajille (18 v ->) ja heidän taustajoukoilleen tutustumisviikon Forever Järvenpään kuntoklubilla. Nouda viikkopassisi Forever Järvenpään JäPS-viikolle (vko 15) 11.-17.4. Järvenpään asiakaspalvelusta, Wärtsilänkatu 8b 04410 Järvenpää, tunnussanalla JäPS/pelaajan nimi ja joukkue. Ota ilo irti liikunnasta ja tule hikoilemaan kanssamme!
Kesäkausi alkaa viikolla 17 (25.4.->).
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen tiistaina 19.4.2015 klo 19.00 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, II krs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Talvisarjaa pelattiin seitsemänä lauantaina Auto-Arita Areenassa siten, että kaikille joukkueille tuli 14 ottelua. Sarjassa pelattiin kaksinkertainen sarja.
Muistutuksena; järjestämme ke 6.4. yhdessä Uudenmaan piirin kanssa kilpailuasioiden infoillan seuran toimistolla. Saamme vieraaksemme piirin kilpailupäällikön Hannu Kylmäniemen. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Seurojen laatujärjestelmä on osa seuraohjelmaa ja rakentuu kolmeen osa-alueeseen. Johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta sekä viestintä ja markkinointi ovat osa-alueet, joihin kriteerit on laadittu. JäPS on mukana järjestelmässä yhtenä 40 seurasta Uudeltamaalta.
JäPS järjestää suunnitteilla olevasta monitoimihallista tiedotustilaisuuden tiistaina 22.3.2016 klo 18.00 Koivusaaren koulun auditoriossa, osoite Pietolankatu 48. Tervetuloa!
RSS ATOM