Kari vastaa jatkossa seuran maalivahtivalmennuksesta osa-aikaisella työsopimuksella.
Kaikki pelaajajäsenet saavat tällä viikolla sähköpostilla vuoden 2016 jäsen- ja toimintalaskun. Ohjeet ja maksuinfo sekä mm. sisaralennuksesta löytyvät kohdasta seura, jäsenmaksut.
Järvenpään Palloseura vahvistaa valmennustiimiään vuodeksi 2016!
Järvenpään Palloseura kutsuu kaikki maalivahdit ja maalivahtipelistä kiinnostuneet pelaajat MAALIVAHTIEN TAISTELUUN Järvenpään Auto-Arita Areenalle keskiviikkona 6.1.2016 klo 12.00 alkaen.
Tervetuloa poikkeamaan seuran toimistolla joulukahvien merkeissä tiistaina 22.12. klo 12-14 välillä. Samalla voi hankkia täydennystä pukinkonttiin seuran fanituotehyllystä.
JäPSin B-pojat raivasivat tiensä Legirus Interin järjestämän 'No to racism cup'in finaaliin. Semifinaalissa Järvenpääläiset peittosivat viime kesän SM-nelosen KäPan lukemin 2-1. Finaalissa niukka 1-2 tappio Klubille.
Huoltajan peruskurssi pidetään keskiviikkona 13.1.2016 klo 18.00-20.30 ja teippauskurssi pidetään 21.1.2016 klo 18-20 JäPSin toimistolla. Lisätietoja ja ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Intersport pitää perinteisen JäPS-päivän myymälässä 12.-13.12. Päivän aikana alennus kaikista tuotteista -20 %, myös tarjoushinnoista (ei poistohintaiset tuotteet eikä tilaustuotteet tai seuratekstiilit). Lisänä erä jalkapallokenkiä - 50 % (hajakokoja). Nyt kannattaa poiketa kaupoille!
Järvenpään Palloseura, yli 1100 pelaajaa, on kasvava ja kehittyvä jalkapalloseura, joka tekee jatkossa isoja panostuksia kilparyhmiin, valmennuksen kehittämiseen sekä harjoitusolosuhteisiin.
Joulun välipäivinä Tapanina järjestetään jalkapallohallilla aikuisten Boxing Day -harrasteturnaus.