Uutiset

Treenit pidetään maanantaina, keskiviikkona ja torstaina, hinta on jäpsiläisille vain 15,00/viikko. Lisäinfoa ja ilmoittautuminen sivujen kautta. http://japs.sporttisaitti.com/koulutus/pelaajakoulutus/aamutreenit/
JäPSin perinteiset kesäleirit alkoivat tänään. Koivusaaren kentällä pelataan ja harjoitellaan Futisviikon tapahtumissa, ikäluokissa 99-06 ja lukion kentällä pidetään JäPS-Haukat yhteisleiri maanantaina ja tiistaína 01-05 -syntyneille tytöille ja pojille. Vielä voi ilmoittautua mukaan.
A-junnujen Ykköstä pelaavan JäPSin vieraaksi tulee PKKU keskiviikon ottelussa, joka pelataan klo 18.00 alkaen Koivusaaressa. Tervetuloa kannustamaan sinistä väriä!
JäPS P01:set osallistuivat Hiekkaharjun urheilukeskuksessa IVU - No More School -turnaukseen sunnuntaina 3.6.2012. Turnauksessa järjestettiin kilpa-, haaste- ja harrastesarjat. Turnauksessa pelasi 18 joukkuetta ja n. 200 pelaajaa - ja koko turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin kilpajoukkueen Eetu Halonen. Haastesarjasta JäPSin aktiivijoukkue toi kotiin pronssiset mitalit!
Kevään uusille ylioppilaille, ammattiin valmistuville ja muille koulunsa päättäville sydämelliset onnittelut koko seuralta.
99-poikien Etelä-Länsiliigan kausi on lähtenyt alkukangertelujen jälkeen hyvin käyntiin ja eilen pelattu paikallisottelu JäPS-PKKU päättyi 1-0 JäPSin voittoon. Pelissä nähtiin iloista, taitavaa ja energistä jalkapalloa. Alkukautta veroittaneet loukkaantumiset on nyt selätetty ja joukkue on taas täydessä iskussa. Seuraava iso ja tärkeä koitos on osallistuminen Captain Cupiin 8.-10.6. (lisätiedot klikkaamalla uutista).
4U- yhteistyöseurojen (SV, JäPS, Futura-jun) leiri ikäluokille T95-T01 pidetään Pajulahdessa 9.-11.11. Ilmoittautuminen on avattu jatkuen 31.8. asti. Lue lisää klikkaamalla uutista.
Kesävuorot astuvat voimaan viikosta 22 alkaen, jolloin nurmikentät aukeavat. Tarkistakaa vuoronne lähetetystä taulukosta.
P02 järjestää oman Kevät-turnauksen lkion kentällä lauantaina 26.5. klo 8.30-19.30. Turnaukseen osallistuu yhteensä 16 joukkuetta aktiivit- tai haastajat-sarjaan.
Tuusulan Palloseura, Pro Kerava ry ja Suomen Sydänliitto ry järjestävät HYVÄNTEKEVÄISYYSJALKAPALLO -OTTELUN Tuusulan Urheilukeskuksessa (Kilpailukuja, 04300 Tuusula). Tapahtuman juontaa Mikko "Peltsi" Peltola ja avauspotkun suorittaa Eero Lehti. Tapahtumassa on mukana muun muassa Antti Kaikkonen, Christina Forssell, Eva Wahlström, Sami Helenius, Tommi Grönlund, Jukka Matinen ja monia muita. Arvonnassa on huippupalkintoja kuten Mikael Forssellin, Jukka Raitalan ja Alexander Ringin aidot pelipaidat nimikirjoituksilla ja muita TODELLA upeita palkintoja!! Lisäksi huutokauppaamme tapahtumassa Eva Wahlströmin hanskat, joilla hän voitti nyrkkeilyn Euroopan mestaruuden! Tapahtuman tuotto käytetään täysimääräisenä hyväntekeväisyystyöhön.
RSS ATOM