Uutiset

Keskiviikkona 4.7. tuli tieto, että myös JäPSin B-tytöissä pelaava Jonna Front on mukana TU-16 -ikäluokan avoimessa PM-turnauksessa Norjassa. Jo viime viikolla uutisoitiin, että hänen sisarensa Jenna Front on mukana Suomen joukkueessa. Turnaus pelataan 7.- 15. heinäkuuta Altassa.
Karinin Siivous voitti tämän keväisen Umbro-liigan, FC Kipakki tuli toiseksi ja Keltanokat kolmanneksi. Liiga jatkuu syksyllä samoilla kentillä, varaa paikkasi ilmoittautumislomakkeella.
Toimiston väki lomailee seuraavasti; Marjo lomalla 25.6.-20.7. ja Mika lomalla 9.7.-3.8. Viikolla 28 tulee alustavat otteluohjelmat ja silloin toimisto palvelee sähköpostitse. Hyvää juhannusta kaikille!
Tyttöjen piirijoukkue Cupin turnaus pelattiin 17.-20.6. Eerikkilässä. JäPSistä C14 Cupiin oli valittu Ronja Ikonen, Wilma Tuiskula ja Anni Martikainen. Ronja valittiin myös turnauksen All Stars 2:een. Poikien piiri Cup pelattiin 14.-17.6. ja C14 pojissa JäPSiä edusti Lenni Saatsi.
Tänään pelataan aikuisten harrastesarjan Umbro-liigan viimeiset kierrokset. Yhteiskoulun kentällä kohtaavat lohkojen kolmannet, kuudennet ja seitsemännet. Lukion kentällä pelataan muut pelit. Finaalissa kohtaavat FC Kipakki sekä ennakkosuosikiksi noussut Karinin siivous, jolla huikeat 72 tehtyä maalia jo takana. Finaaliottelu alkaa klo 20.30.
P03:t lähtevät viikonlopuksi kolmen joukkueen voimin Särkänniemi Cupiin Tampereelle. Kyseessä on P03:n ensimmäinen pitkän matkan ja yön yli kestävä turnausmatka ja mukaan lähteviä taustajoukkoja ainakin jännittää kovasti. P01 lähtee Ahvenanmaalle perinteisiin Ålandia Cupiin, joka on tarkoitettu 11-vuotaille pelaajille. Turnaukseen lähtee yhteensä 21 poikaa ja 47 kannustajaa. Tsemppiä turnauksiin!
Lohkovoittajana jatko-otteluihin selvinneet tytöt pelasivat kokonaisuudessaan mallikkaan turnauksen. D12-alkusarjan otteluista joukkue selvisi jatkoon hienolla maalierolla 25-1. Ensimmäisessä jatko-ottelussaan joukkue voitti TiPS Timantit/Valkoisen 1-0, mutta välieräottelussa mikkeliläinen PU-62 lunasti loppuottelupaikan lukemin 2-0. Pronssiotteluita turnauksessa ei pelattu, vaan pronssimitalit jaettiin molemmille välierissä hävinneille joukkueille. Joukkue on pärjännyt Stadi Cupissa aiemminkin: vuonna 2010 he nappasivat hopeaa. Tänä keväänä tytöt ovat ehtineet voittaa pronssia Tikkurilassa järjestetyssä Timanttiturnauksessa.
JäPS P02 osallistui naapuriseura KelAn järjestämään turnaukseen sunnuntaina 10.6.2012. Alkusarjan peleissä taakse jäivät TiPSin ja Ilveksen joukkueet ja ainoastaan loppuottelussa hopealle sijoittunut Oulunkylän Gnistan vei voiton JäPSin joukkueesta. Pronssipelissä JäPSin pojat voittivat HJK Munkan selvästi lukemin 4 - 0 ja saivat kotiin tuomiseksi pronssiset mitalit!
B-tyttöjen SM-sarjan toinen kierros alkaa su 10.6 klo 18.00 Keskuskentällä. JäPS:n vieraaksi tulee Turun Pyrkivä, jonka tytöt voittivat 1. kierroksella 3-1. JäPS:n nuori joukkue on eteläisen lohkon kakkosena ensimmäisen sarjakierroksen jälkeen, samalla pistemäärällä johtavan Honka/Hoogeen kanssa. Tule kannustamaan B-tytöt voittoon!
Keskiviikkona alkaneessa tyttöjen kesän pääturnauksessa Stadi Cupissa pelaa peräti 9 JäPSin tyttöjoukkueetta ikäluokissa 02-97. Toisen päivän jälkeen T01 sininen ja T00/Talent ovat lohkokärjessä. JäPSin keväällä startannut joukkue Vapari osallistuu myös turnauksen erityisryhmäsarjaan ja tämä on useimmille pojille ensimmäinen jalkapalloturnaus kuin myös peli.
RSS ATOM