Ikäluokan päävalmentaja Kimmo Lipponen on nimennyt alle 18-vuotiaiden (1.1.1994) poikien maajoukkueen Ranska-otteluihin.
Edustusjoukkueen kauden toinen sarjapeli sujui yhtä myönteisissä merkeissä kuin avausottelukin. KTP ei kotikentällään Arto Tolsa Areenalla pystynyt pistämään sinipaidoille hanttiin, kun JäPS nakutti tulostaululle tylyt 0-4 lukemat. Maaliahnehtimistaan jatkoi Einari Kurittu, joka osui tällä kertaa kahdesti, Joni Ollilan ja Jari Heimosen säestäessä yhdellä nyytillä mieheen.
JäPSin tytöillä on hyvä viikonloppu, kun B-tytöt nappasivat pisteet kotiin voittamalla HJK:n vieraissa 2-0. Maalit iskivät Jonna Front ja Jenna Koukkari. C-tytöt voittivat vieraissa TB II div. pelin Kuusysiä vastaan 1-2. D-tytöt/99 voittivat kotona FC Wildin lukemin 3-2. Viikonlopun kruunasi T01 sinisten joukkue tasokkaan Lauttasaari-turnauksen voitolla. Lue lisää klikkaamalla uutista.
Uudenmaan piiri palkitsee kuukausittain yhden vapaaehtoistoimijan ja toukokuussa palkinto tulee Järvenpään Palloseuran Mikko Hiltuselle. Mikko on tehnyt pitkän päivätyön lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Järvenpäässä hän on työskennellyt mm. valmentajana, pyörittänyt seuran jalkapallokoulu- ja leiritoimintaa, koulu- ja päiväkotijalkapalloa sekä kouluttanut uusia ohjaajia seuran toimintaan. Yhteistyössä piirin kanssa Mikko on ollut myös aktiivinen mm. karusellijärjestäjänä sekä tuonut omia ideoitaan esiin toiminnan kehittämiseksi. Palkintona Mikolle luovutetaan piirin varustepaketti. Koko seuran lämpimät onnittelut Mikolle!
Vanhat uutiset (30.4.2012)