Tänään alkavaan perinteiseen tyttöjen suurimpaan turnaukseen Stadi Cupiin osallistuu JäPSistä yhteensä 9 joukkuetta. Nuorimmat ovat T08:t ja vanhimmat T02. Lisäksi sunnuntaina pelataan erityisryhmien välinen turnaus ja tänä vuonna meidän Vapari -joukkue osallistuu rohkeasti SM-sarjaan. Viime vuonna Vaparille lohkesi soft-sarjan voitto.
JäPS järjestää talvikaudella 2016-17 8v8- ja 5v5-halliturnauksia Jampan Auto-Arita Areenassa.
JäPS järjestää 2005 - 10-syntyneille pelaajille suunnatun futisleirin.
Karuselli-turnaukset aloittavat kesän turnauskauden perinteisesti. Järvenpäässä pelataan PE11 eli P05 -ikäluokan turnaus 7.-8.5. lukion kentällä sekä jalkapallohallilla kaksipäiväisenä. Joukkueita on yhteensä 31 ja pelejä yli 90. Turnauksen järjestää P05 -ikäluokka. Tervetuloa Järvenpäähän!
JäPS nuorten futiskerho on tarkoitettu 15-18-vuotiaille pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla.
04 -syntyneiden tyttöjen JäPS-TuPS YJ1 joukkue oli voitokas perinteikkäässä Ronaltiina Cup:issa Kuopiossa.
Veikkausliigan Kuopion Palloseseura mittaa JäPSin edarin taidot torstaina Koivusaaressa pelattavassa Suomen cupin kuudennen kierroksen ottelussa. KuPS on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta mitä vaan voi tapahtua ja se kannattaa nähdä. Ottelu alkaa klo 18.30.
Esityslista löytyy aiemmista uutisista, listalla myös olosuhdemaksun kerääminen jäsenistöltä. Tervetuloa!
Kovatasoisessa turnauksessa nähtiin tiukkoja pelejä, mutta myös maalijuhlia. YJ osallistui kahdella joukkueella HJK:n Sonera Stadiumilla ja lähikentillä järjestettyyn kahden päivän turnaukseen. YJ1 osallistui kilpasarjaan ja YJ2 haastesarjaan. Kummastakin sarjasta tuotiin Keski-Uudellemaalle kultamitalit.