Esityslista löytyy aiemmista uutisista, listalla myös olosuhdemaksun kerääminen jäsenistöltä. Tervetuloa!
Kovatasoisessa turnauksessa nähtiin tiukkoja pelejä, mutta myös maalijuhlia. YJ osallistui kahdella joukkueella HJK:n Sonera Stadiumilla ja lähikentillä järjestettyyn kahden päivän turnaukseen. YJ1 osallistui kilpasarjaan ja YJ2 haastesarjaan. Kummastakin sarjasta tuotiin Keski-Uudellemaalle kultamitalit.
Järjestämme huoltajan jatkokurssin keskiviikkona 11.5. klo 19-21 seuran toimistolla. Kurssilla käydää läpi jalkapallovammoihin vaikuttavat tekijät ja ennaltaehkäisy, urheilu- ja rasitusvammat sekä niiden hoito ja ennalta ehkäisy, urheilijan lihashuoltoa sekä teippauksen perusteita. Ilmoittautumiset koulutussivujen kautta.
Forever Järvenpää tarjoaa Järvenpään Palloseuran pelaajille (18 v ->) ja heidän taustajoukoilleen tutustumisviikon Forever Järvenpään kuntoklubilla. Nouda viikkopassisi Forever Järvenpään JäPS-viikolle (vko 15) 11.-17.4. Järvenpään asiakaspalvelusta, Wärtsilänkatu 8b 04410 Järvenpää, tunnussanalla JäPS/pelaajan nimi ja joukkue. Ota ilo irti liikunnasta ja tule hikoilemaan kanssamme!
Kesäkausi alkaa viikolla 17 (25.4.->).
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen tiistaina 19.4.2015 klo 19.00 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, II krs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Talvisarjaa pelattiin seitsemänä lauantaina Auto-Arita Areenassa siten, että kaikille joukkueille tuli 14 ottelua. Sarjassa pelattiin kaksinkertainen sarja.
Muistutuksena; järjestämme ke 6.4. yhdessä Uudenmaan piirin kanssa kilpailuasioiden infoillan seuran toimistolla. Saamme vieraaksemme piirin kilpailupäällikön Hannu Kylmäniemen. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Seurojen laatujärjestelmä on osa seuraohjelmaa ja rakentuu kolmeen osa-alueeseen. Johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta sekä viestintä ja markkinointi ovat osa-alueet, joihin kriteerit on laadittu. JäPS on mukana järjestelmässä yhtenä 40 seurasta Uudeltamaalta.
JäPS järjestää suunnitteilla olevasta monitoimihallista tiedotustilaisuuden tiistaina 22.3.2016 klo 18.00 Koivusaaren koulun auditoriossa, osoite Pietolankatu 48. Tervetuloa!