Tervetuloa seuran syyskokoukseen tänään tiistaina 15.11.2016 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista.
Järvenpään Monitoimihallin lumenluontitalkoot to 10.11.2016 klo 9.30 alkaen! Hallin käyttöönottoa hidastaa enää vain lumikerros kuplan päällä.
Pelaajan laadukas arki on palloliiton uuden strategian yksi päävalinnoista. Järvenpään Palloseurassa tämä tarkoittaa ennen kaikkea kahta asiaa: laadukasta ja kokonaisvaltaista valmennusta sekä hyviä harjoitteluolosuhteita.
JäPS B-poikien avoimet harjoitukset käytiin viikoilla 43 ja 44. Joukkueeseen on nimetty 22 pelaajaa. Vahva ja hyvä runko alkaa valmistautumaan talven treenipeleihin ja bsm-karsintaan. Joukkueessa on vielä tilaa 2-4 pelaajalle.
JäPS edustuksen ensi kauden vastustajien kannattaa pitää syndit tiukasti jalassa ja pää ylhäällä kun Tuomo "Eepi" Huusko jatkaa sinipaidoissa myös kaudella 2016-2017. Tuleva kausi on Eepin 20. (!) JäPS paidassa, iso hatunnusto suuresta JäPS sydämestä!
JäPS vastaa ja järjestää lukion urheilulinjalaisten jalkapallovalmennuksesta kolmena aamuna viikossa, ma, ti ja to ja yläkoulun oppilaille järjestetään jalkapallovalmennusta kahtena aamuna viikossa. Syksyllä ja keväällä treenit ovat ulkona ja talviaikana jalkapallohallissa. Aamuvalmennuksessa on mukana lähes 80 pelaajaa, tyttöjä on tästä määrästä noin 20.
JäPS edustus aloittaa valmistautumisen uuteen sarjakauteen tutussa komennossa, kun porvoolainen valmennuskaksikko Jukka Korhonen ja Pertti Koponen jatkaa vetovastuussa myös tulevalla kaudella.
Kausi 2015-16 on takana...nyt on palautteen aika.
JäPS järjestää taas talvikaudella harrastefutista 10-15-vuotiaille ja aikuisille kuntofutista.