Järvenpään Palloseuran johtokunnan vuoden 2017 ensimmäinen kokous pidettiin maanantaina 9.1. seuran ylimääräisen kokouksen jälkeen. Kokouksessa valittiin seuralle mm. varapuheenjohtaja ja käynnistettiin jaostoiminta.
Järvenpään Palloseura järjestää sunnuntaina 29.1.2017 puulaakiharrasteturnauksen aikuisille. Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.
Vuosi 2017 on Järvenpään Palloseuran 70-vuotisjuhlavuosi. Loistavaa uutta vuotta!
Omatoimista palloittelua varten on varattu 4 kappaletta "kolikkovuoroja" Auto-Arita Areenalta.
Järjestetään ylimääräinen seuran kokous maanantaina 9.1.2017 klo 18.30 seuran toimistolla. Kokouksessa täydennetään johtokunnan edustajasisto täysimääräiseksi. Tervetuloa!
Tervetuloa perinteisille joulukahveille seuran toimistolle torstaina 15.12. klo 11.00 - 14.00. Samalla voit hankkia mukavia joululahjoja pukinkonttiin. Tervetuloa!
Tuure aloittaa JäPSin Junioripäällikkönä 1.12 alkaen vastuualueena F-E juniorit. Tuuren työtehtäviin kuuluu käytännön valmennustöiden lisäksi myös seuratoimintojen hallinnointia.
Alla listaus vapaista vakio- ja irtovuoroista Jampan jalkapallohallin ja uuden monitoimihallin osalta. Myynti Mikko Hiltunen 044-597 7017 mikko.hiltunen@japs.fi
JäPS järjestää talvikaudella 2016-17 naisille suunnatun kuntofutiksen Jampan jalkapallohallissa perjantaina klo 17.30-18.30, alkaen 11.11.2016. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
Seuran syyskokous pidettiin tiistaina 15.11. ja samalla valittiin tulevat edustajat seuran johtokuntaan vuosiksi 2017-2018 sekä valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Vesa Takko. Ensi vuoden jäsen- ja toimintamaksut pysyvät samana kuin tänäkin vuonna. Jäsen- ja toimintamaksun eräpäivä on 15.1.2017. Lue lisää uutista klikkaamalla.