Peli pelataan Jokelan tekonurmella lauantaina 23.3. klo 20:00. Vastaan asettuu Nastolan Nopsa. Aiemmissa peleissä ovat kaatuneet HyPS B2 Sininen (10-1) ja FC Reipas B1 (2-0). Tule kannustamaan Sinipaitoja kentän laidalle!
Ikäluokan perinteisiin kuuluva talven viikonloppuleiri vietettiin viime viikonloppuna Liikuntakeskus Pajulahdessa, Nastolassa. Jalkapallon lisäksi leirillä oli tarjolla leppoisaa yhdessäoloa mikä on omiaan ylläpitämään hyvää yhteishenkeä pitkän talvikauden aikana.
Perhaps last but not least, voisi sanoa Järvenpään Palloseuran suhteesta sosiaaliseen mediaan. Seuran muutamat joukkueet ovat toki olleet jo pitkään mukana Facebookissa, mutta nyt löytyy pääseuran yhteisötili osoitteesta facebook.com/jarvenpaanpalloseura. Kenen tahansa fb-käyttäjän on mahdollista kirjoittaa seuran seinälle, mutta sisällön luojan ja moderaattorin oikeuksia jaetaan myös mahdollisimman monelle jäpsiläiselle.
Katso hallin varauskalenterista vapaat ajat ja varaa toimisto@japs.fi.
JäPSin Naiset kohtaavat Cupin 1. kierroksella Naisten kolmosen joukkueen LoPA:n Lohjalta su 24.3. klo 15.00 pelattavassa ottelussa Koivusaaren kentällä. Mukaan cupiin tulevat 1. kierroksella kaikki joukkueet lukuun ottamatta Naisten Liigan joukkueita. Alempisarjalainen saa kotiedun, Kakkonen ja sitä alemmat sarjat rinnastetaan samanarvoisiksi. Arvonta suoritettiin maantieteellisistä koreista.
Uudenmaan piirin luottamushenkilöiden kaksivuotiskauden ensimmäinen yhteisseminaari pidettiin sunnuntaina 10.3. JäPSiä luottamuselimissä edustaa Janne Kymäläinen Tasa-arvotyöryhmässä ja Marjo Hellberg Harrastetyöryhmässä.
Operaatio Pelisäännöt kulkee nyt nimellä Urheilun Pelisäännöt. Urheilun Pelisääntöjen tavoitteena on synnyttää keskustelua lasten urheilun arvoista, toimintaperiaatteista ja käytännöistä. Erityisenä teemana vuonna 2013 jatkuu vanhempien merkitys lasten ja nuorten urheilussa. Vapaaehtoistyö ja innostaminen urheilemaan ovat keskiössä. Kaikkien C15 ja nuorempien ikäluokkien on palautettava Pelisäännöt sähköisellä lomakkeella 31.3. mennessä.
Palloliiton Uudenmaan Piiri järjesti kykyleirin Eerikkilän urheiluopistolla 3.-4.3.2013. Leirille osallistui JäPSin 01 poikia sekä 01-00 tyttöjä. Valmennuspäällikkö Mika Sandbergin mukaan pelaajamme esiintyivät edukseen ja osoittivat kuuluvansa Uudenmaan piirin ikäluokkiensa parhaimmistoon. Leirille oli valittu pelaajat kykykoulusarjan peleistä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirille osallistui yhteensä n. 150 junioria.
Tulevana lauantaina Auto-Arita Areena täyttyy 04-pojista heidän pelatessa neljännessä halliturnauksessaan talven mittaan. Sarjoja on kaksi, aktiivit ja haastajat ja pelit alkavat klo 9 ja päättyvät klo 17.00. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan ja nauttimaan buffetin antimista.
Tulevan kesän peleihin tarvitaan taas paljon uusia pelinohjaajia, ilmoittautuminen kevään koulutukseen nettisivujen kautta.