Kevätkokous joudutaan siirtämään kahdella viikolla ja uusi aika on maananatai 29.4. klo 18.00. Toimistorakennuksessa on mittava remontti meneillään ja tällä hetkellä mm. vedentulo on katkaistu.
C15 -tyttöjen piirinjoukkueen seuraavaan tapahtumaan 17.-18.4. on valittu Anni Martikainen ja Wilma Tuiskula. Poikien C14 -tapahtumaan 16.4. ovat kutsun saaneet Otto Heinonen, Ville Ahola ja Tiitus Seppänen sekä 15.4. käytävään D13 -Puma-liiga finaaliin Herkko Kuosa ja Onni Haikonen. Kaikki tapahtumat ovat Vantaankoskella. Tsemppiä koitoksiin!
Pääsiäisen mittaisen ansaitun tauon jälkeen jalkapallokoulu jatkoi toimintaansa perjantaina ja Auto-Arita Areena täyttyi jälleen kerran kymmenistä pikkufutareista
Cupin 1. kierroksen ottelu JäPS-LoPA paikka ja aika vaihtuu ja se pelataan 24.3. klo 10.00 Tikkurilan tekonurmella.
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen keskiviikkona 15.4. klo 18 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, IIkrs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Peli pelataan Jokelan tekonurmella lauantaina 23.3. klo 20:00. Vastaan asettuu Nastolan Nopsa. Aiemmissa peleissä ovat kaatuneet HyPS B2 Sininen (10-1) ja FC Reipas B1 (2-0). Tule kannustamaan Sinipaitoja kentän laidalle!
Ikäluokan perinteisiin kuuluva talven viikonloppuleiri vietettiin viime viikonloppuna Liikuntakeskus Pajulahdessa, Nastolassa. Jalkapallon lisäksi leirillä oli tarjolla leppoisaa yhdessäoloa mikä on omiaan ylläpitämään hyvää yhteishenkeä pitkän talvikauden aikana.
Perhaps last but not least, voisi sanoa Järvenpään Palloseuran suhteesta sosiaaliseen mediaan. Seuran muutamat joukkueet ovat toki olleet jo pitkään mukana Facebookissa, mutta nyt löytyy pääseuran yhteisötili osoitteesta facebook.com/jarvenpaanpalloseura. Kenen tahansa fb-käyttäjän on mahdollista kirjoittaa seuran seinälle, mutta sisällön luojan ja moderaattorin oikeuksia jaetaan myös mahdollisimman monelle jäpsiläiselle.
Katso hallin varauskalenterista vapaat ajat ja varaa toimisto@japs.fi.
JäPSin Naiset kohtaavat Cupin 1. kierroksella Naisten kolmosen joukkueen LoPA:n Lohjalta su 24.3. klo 15.00 pelattavassa ottelussa Koivusaaren kentällä. Mukaan cupiin tulevat 1. kierroksella kaikki joukkueet lukuun ottamatta Naisten Liigan joukkueita. Alempisarjalainen saa kotiedun, Kakkonen ja sitä alemmat sarjat rinnastetaan samanarvoisiksi. Arvonta suoritettiin maantieteellisistä koreista.