Järvenpään Palloseura on 1947 perustettu jalkapalloon keskittynyt seura. 40.000 asukkaan Järvenpäässä JäPS on suurin lasten ja nuorten liikuttaja (lähes 1000 jäsentä). Juniori-ikäluokkien lisäksi JäPSissä on myös nappulafutista, naisten ja miesten joukkueita sekä erityisryhmäjalkapalloa. Sinettiseura JäPSistä tuli vuonna 2006. Seurassa toimii valmennuspäällikön lisäksi toiminnanjohtaja, junioripäällikkö ja mv-valmentaja. Nykyisen valmennuspäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin Järvenpään Palloseura hakee valmennuspäällikköä.
Disco järjestetään Scandic My Wayn tiloissa dj Pepen vauhdittamana.
Tapahtumaan arvottiin 50 vihreän kortin saanutta pelaajaa
Jettaset painotalon kanssa on sovittu uudet toimintamallit koskien asujen yms. painatuksia.
Junioripäällikkö Mikko Hiltunen (puh. 044 597 7017) toimistolla pääsääntöisesti ma-to klo 9.00-12.00 Maalivahtivalmentaja Mika Pölönen-Elokorpi (puh. 040 550 6589) klo 12.00-15.00 Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Elokuusta 2009 asti JäPSin valmennuspäällikön tehtäviä hoitanut Mika Sandberg on irtisanoutunut tehtävästä. Mikan viimeinen työpäivä on syyskuun lopussa, mutta hän on luvannut hoitaa tulevan kauden vastuuvalmentajasopimukset sovitun aikataulun mukaisesti.
JäPS 4U/YJ teki järvenpääläishistoriaa nappaamalla kuudennen sijan kovassa PC14 - turnauksessa Pajulahdessa 8. - 11.8.
P05-ikäluokan lauantaina aloittama turnaus sai jatkoa Ainolassa sunnuntaina kun nurmi täyttyi P07- ja P06-ikäluokkien pelaajista kannatusjoukkoineen.