Uutiset

Järjestetään torstaina 27.2.2014 klo 17.30-21.00 JäPSin toimistolla.
JäPS järjestää 2001 - 07 ikäluokille suunnatun futisleirin. Hinta 40,00 € /3 pv.
Harrastajamäärän kasvu on yksi tärkeimmistä suomalaisen jalkapallon mittareista. Näiden vertailujen kautta on mahdollista saada kuva koko piirin alueen kehityksestä sekä oman seuran tilanteesta. Vertailut julkaistaan kolme kertaa vuodessa (vuodenvaihteessa, kesäkuun alussa ja lokakuun alussa). JäPSin kasvu vuoden aikana oli 17% eli 147 pelaajaa enemmän kuin vuoden 2012 listauksessa. Jatkamme alueen suurinpana ja Uudenmaan piirin 7. suurinpana seurana.
E- ja F-junioreille tarkoitetun koulun Talvi 1. jakso alkaa 30.01 klo 15:45 Auto-Arita Areenalla.
FM Jarmo Matikainen (53) on valittu Uudenmaan piirin valmennuspäälliköksi. Jarmo Matikaisella on pitkä ura jalkapallon parissa pelaajana ja valmentajana, tällä hetkellä hän on Walesin naisten maajoukkueen päävalmentaja. Jarmo on toiminut Suomen Palloliiton teknisenä johtajana sekä naisten ja tyttöjen maajoukkueiden johtajana. Hänellä on myös laaja kokemus kansainvälisistä arvoturnauksista ja järjestöistä. Jarmo Matikainen aloittaa uudessa tehtävässä 1.3.2014. Valmennuskoulutuspäällikkö Mikko Eskelinen hoitaa oman toimensa ohella valmennuspäällikön tehtäviä siihen asti. Suomen Palloliiton Uudenmaan piirissä on noin 30 000 rekisteröityä pelaajaa ja 160 seuraa. Piirin toimistossa on 12 päätoimista työntekijää. Piirin toimipiste on Vantaalla. www.palloliitto.fi/uusimaa
Cupiin on ilmoittautunut JäPSistä A-juniorit, M2, TB2, P00 sininen, P00 valkoinen, PB, P99 valkoinen, P02 ja T02. Ottelut pyörähtävät käyntiin lauantaina mm. Koivusaaren kentällä klo 13.00 Naisten pelillä Tips N2 - NJS Femmes. P99 valkoinen aloittaa oman sarjansa lauantaina klo 18.30 Jokelassa ottelulla FC Kontua vastaan. Toivottovasti säät ovat suotuisat otteluiden läpiviemiselle! Lisätietoja säännöistä ym uutista klikkaamalla ja Kujekin sivuilta.
Sarjakausi alkaa huhti- toukokuun vaihteessa ja päättyy lokakuussa. Sarjojen otteluohjelmat, tulospalvelu ja sarjataulukot ja joukkueiden yhteystiedot sekä pelikentät löytyvät ResultCodesta sekä erotuomariasettelut erotuomarisivustoiltamme. Piirin kilpailu alkaa asettelemaan otteluita samantien ja sarjan valmistumista voi seurata rc:stä. Joukkueiden estepäivät viedään myös recultcodeen.
JäPS ja Nordea ovat vahvistaneet yhteistyön jatkamisesta myös vuonna 2014.
JäPSin tyttöjä osallistui isolla joukolla sekä 98-tyttöjen Alueleirille, että 99- ja 00 -tyttöjen piirin leireille Eerikkilässä 12.-13.4. Alueleirillä olivat TBSM:n pelaajat Anni Martikainen ja Oona Vuoltee, Matleena Tyni oli estynyt osallistumasta tällä kertaa loukkaantumisen vuoksi. Piirin leirillä olivat TBSM:n pelaaja Ella Byman ja T99:stä Minttu Hukkanen sekä T00:sta Vera Kusmin, Emilia Ranta, Pinja Hyvönen sekä Anna Salminen. Seuraava tapahtuma on helmikuussa pidettävät harjoitusleiripäivät.
RSS ATOM