Seuran- ja piirin taitokilpailuissa JäPS pelaajat saavuttivat 90 mitalia.
Alle 15-vuotiaitten (1.1.1999) Tähtitarha-tapahtuma järjestetään Eerikkilän urheiluopistolla 5. - 8.11.2013. Tapahtuma on tärkeä osa ikäluokan maajoukkuetoimintaa, joka on nyt käynnistymässä.
Järvenpään Palloseuran toimisto ja Auto-Arita halli. Kurssille otetaan 16 kurssilaista.
Suomen Palloliitto järjesti vuonna 2012 Respect -päivän Helsingin Olympiastadionilla, teemalla ”Sankarit Stadionilla”. Tapahtuman tuoton joukkue lahjoitti lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Respect -joukkueen pelaajat valitsivat kohteeksi erityisryhmien jalkapallon osana Palloliiton toiminta-ajatusta, ”jalkapalloa jokaiselle”. Palloliiton tavoitteena on lisätä muun muassa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden (ns. erityisryhmiin kuuluvien) lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia osallistua urheiluseuratoimintaan jalkapallon parissa.
Etelä-Länsiliigassa JäPS sijoittui historiallisesti pronssille HJK:n ja TPS:n jälkeen.
JäPS järjestää 02 - 07 ikäluokille suunnatun futis- ja liikuntaleirin. Hinta 30,00 € /3 pv.
JäPS P99/4U on kutsuttu Eerikkilässä pidettävän UEFA B- valmentajakoulutuksen malliryhmäksi
JäPSin joukkueet P98 aluesarjassa, P99 etelä-länsiliigassa ja T00 aluesarjassa mitaleille
JäPS järjestää erityisjoukkueiden jalkapallotapahtuman lauantaina 5.10.2013 klo 11.00 - 16.00. Menossa mukana JäPS Vapari taustajoukkoineen sekä vieraina PuIU ja FC KontU kahdella joukkueella sekä Järvenpään kaupunginvaltuuston joukkue. Oheistoimintaa on runsaasti; VPK:n paloauto, pallotutka, arpajaiset, grillikota ulkona, runsas buffetti ym. Tervetuloa mukaan katsomaan ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta!
Kesällä pelattu Opel-liiga huipentuu P02:sten osalta lopputurnaukseen viikonloppuna lukion tekonurmella. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan buffetin antimista!