Uudenmaan piirin tekemän pelipassilistauksen(15.11.2013) mukaan JäPSissä on tällä hetkellä 1010 pelipassia. Tällä sijoitumme Uudenmaan piirissä 7. suurimmaksi seuraksi. Kasvu on ollut tasaisen nousujohteista jo parin viime vuoden ajan. Tavoite on,että vuonna 2015 seurassa on 1100 pelipassin omaavaa pelaajaa.
Ilmoittautumiset keskiviikkoaamuun mennessä ruokailun ja tarjoilun järjestämiseksi. Klikkaa uutinen auki.
Kauden päätösjuhalat pidetään lauantaina 23.11. klo 13.00 palkitsemisineen lukion Areeanalla. Kauden palkittavat lomake löytyy Seura -valikon alta, käykää antamassa ehdotuksenne. Ikäluokat ilmoittavat omat palkittavansa myös nettilomakkeen kautta. JäPS-päivä jatkuu ja huipentuu aikuisten iltajuhliin Scandicissa klo 19.00 alkaen. Tervetuloa!
Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 23.11.2013 klo 10.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Monista hyvistä hakijoista seuran valmennuspäälliköksi valittiin Kai Koikkalainen. Koikkalainen palaa JäPSiin 5 vuoden tauon jälkeen. Hän on vaikuttanut JäPSissä vuosina 1989-2009 ja toimi muutaman vuoden edustusjoukkueen pelaajavalmentajana nostaen joukkueen Kakkoseen vuonna 2000. Koikkalainen siirtyy JäPSiin Savonlinnan Työväen Palloseurasta (STPS), jossa on toiminut mm. seuran nuorisopäällikkönä. Seura toivottaa Kajen lämpimästi tervetulleeksi JäPSiin!
Seuran- ja piirin taitokilpailuissa JäPS pelaajat saavuttivat 90 mitalia.
Alle 15-vuotiaitten (1.1.1999) Tähtitarha-tapahtuma järjestetään Eerikkilän urheiluopistolla 5. - 8.11.2013. Tapahtuma on tärkeä osa ikäluokan maajoukkuetoimintaa, joka on nyt käynnistymässä.
Järvenpään Palloseuran toimisto ja Auto-Arita halli. Kurssille otetaan 16 kurssilaista.
Suomen Palloliitto järjesti vuonna 2012 Respect -päivän Helsingin Olympiastadionilla, teemalla ”Sankarit Stadionilla”. Tapahtuman tuoton joukkue lahjoitti lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Respect -joukkueen pelaajat valitsivat kohteeksi erityisryhmien jalkapallon osana Palloliiton toiminta-ajatusta, ”jalkapalloa jokaiselle”. Palloliiton tavoitteena on lisätä muun muassa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden (ns. erityisryhmiin kuuluvien) lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia osallistua urheiluseuratoimintaan jalkapallon parissa.
Etelä-Länsiliigassa JäPS sijoittui historiallisesti pronssille HJK:n ja TPS:n jälkeen.