JäPS järjestää erityisjoukkueiden jalkapallotapahtuman lauantaina 5.10.2013 klo 11.00 - 16.00. Menossa mukana JäPS Vapari taustajoukkoineen sekä vieraina PuIU ja FC KontU kahdella joukkueella sekä Järvenpään kaupunginvaltuuston joukkue. Oheistoimintaa on runsaasti; VPK:n paloauto, pallotutka, arpajaiset, grillikota ulkona, runsas buffetti ym. Tervetuloa mukaan katsomaan ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta!
Kesällä pelattu Opel-liiga huipentuu P02:sten osalta lopputurnaukseen viikonloppuna lukion tekonurmella. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan buffetin antimista!
Tule pelaamaan aikuisten harrastefutista !!
Syksyinen sää on saattanut Keskuskentän pelikelvottomaan kuntoon. Näin ollen päivän edustusjoukkueen ottelu siirtyy pelattavaksi Koivusaaren tekonurmella. Ottelu alkaa klo 16.
Järvenpään Palloseura on 1947 perustettu jalkapalloon keskittynyt seura. 40.000 asukkaan Järvenpäässä JäPS on suurin lasten ja nuorten liikuttaja (lähes 1000 jäsentä). Juniori-ikäluokkien lisäksi JäPSissä on myös nappulafutista, naisten ja miesten joukkueita sekä erityisryhmäjalkapalloa. Sinettiseura JäPSistä tuli vuonna 2006. Seurassa toimii valmennuspäällikön lisäksi toiminnanjohtaja, junioripäällikkö ja mv-valmentaja. Nykyisen valmennuspäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin Järvenpään Palloseura hakee valmennuspäällikköä.
Disco järjestetään Scandic My Wayn tiloissa dj Pepen vauhdittamana.
Tapahtumaan arvottiin 50 vihreän kortin saanutta pelaajaa
Jettaset painotalon kanssa on sovittu uudet toimintamallit koskien asujen yms. painatuksia.