Uutiset

Tappiotta vielä taivaltava B-junnut yrittää napsia lisäpisteitä lauantaina, 13.6. klo 13 alkavassa ottelussa FC Viikinkejä vastaan.
Joukkue voitti "kuolemanlohkon" ottelunsa ilman pistemenetyksiä. Välierässä kaatui LPS lukemin 3-0. Turnauksen finaali Honkaa vastaan päättyi 0-0 tasapeliin ja mestaruus ratkottiin rangaistuspotkukilpailussa, jossa Honka oli onnekkaampi lukemin 4-3.
Lue lisää uutista klikkaamalla.
Uusi Pelipaikka -ohjelma aukeaa muutaman viikon päästä. Siirtymävaiheen pelipassihankinnat ja pelaajasiirrot tehdään linkin ohjeiden mukaisesti, klikkaa uutista lukeaksesi lisää.
JäPS järjestää 2004 - 09 ikäluokille suunnatun futisleirin.
JäPS pelaa tiistaina Kakkosen etelälohkon ottelussa FC Honkaa vastaan. Kotijoukkue on selvä ennakkosuosikki, mutta pisteittä ei aiota Espoostakaan kotiin palata.
JäPS Naiset jatkaa Naisten Kakkosen A-lohkon kärjessä. Sunnuntaina pelatussa pelissä Lappeenrannan Pepoa vastaan pelistä joukkue taisteli 2-1 voiton, loppuajan vajaalla pelaten. JäPSin maalit laukoi Venla Virta.
Miesten Kakkosen ottelu JäPS - KäPa pelataan tänään keskuskentällä klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan siniset voittoon!
Vakuuttavia tuloksia edelliskesinä potkineeseen 99-ikäluokkaan perustuva B-juniorien kilpajoukkue on aloittanut 1. divisioonan vakuuttavasti. Ryhmä on viiden pelatun kierroksen jälkeen vielä tappioitta neljällä voitolla ja tasurilla. JäPS jakaa piikkipaikan 13 pisteellään yhdessä Hongan ja Viikinkien kanssa. Vaikka oma peli on vielä jossain määrin hakusessa niin tuloksellisesti alkukierrokset ovat sujuneet vallan mainiosti tuumaavat valmentajakaksikko Osku Partonen ja Risto Laiho
JäPS ja PKK-U ottelivat maalittoman tasapelin kauden ensimmäisessä kohtaamisessaan Keravalla. JäPSille yksikin piste riitti kuitenkin nostamaan sen Kakkosen etelälohkon piikkpaikalle.
RSS ATOM