Järvenpään Palloseuran T00-ikäluokka tarjoaa unohtumattoman teatterielämyksen yhdessä Keski-Uudenmaan Teatterin ja Järvenpään Teatterin kanssa.
JäPS T00 osallistui RaKe/JoKi YJ:n järjestämään Kevät Cupiin kahdella eri joukkueella. Molemmat joukkueet voittivat oman sarjansa ja näin ollen tyttöjen palkintokaappiin tuli lisää täytettä kahdella voittopokaalilla.
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen tiistaina 14.4.2015 klo 19.00 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, II krs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kesällä 2015 jalkapallokoulun muodostaa 2008-09-syntyneet pojat ja tytöt sekä naperoryhmät ovat 2010-11-syntyneille.
Huoltajan peruskurssi pidetään tiistaina 28.4.2015 ja jatkokurssi pidetään kahtena tiistaina 5.5.2015 ja 19.5.2015 JäPSin toimistolla. Ilmoittautumiset ja lisätiedot nettisivujen kautta.
Piriin sarjaohjelma on vielä työn alla. Joukkueet, muistakaa siirtää mahdolliset siirrettävät ottelut 27.3. klo 15.00 mennessä piirin lomakkeella. Ohjeet lähetetty ikäluokille.
Vielä ehtii jälki-ilmoittautua ISOJEN Karuselli-turnaukseen, joka pidetään 9.-10.5. Järjestettävät sarjat ovat aikuiset, nuoret C15 (-00) ja D13 (-02) sekä erityisryhmät, - aikuisten joukkue voi olla kaveriporukka, miesten sarjaan voivat osallistua korkeintaan Vitosessa, KKI-sarjoissa tai nuorten piirisarjoissa kuluvalla kaudella pelannut pelaaja. Lue lisää klikkaamalla uutinen auki.
On aika hankkia kausikortti kaikkine herkkuineen, mikäli sinulla ei sellaista jo ole. Ensimmäinen hyvä tilaisuus tulee jo nyt lauantaina 28.2. kun JäPSin teltta nousee edustusjoukkueen yhteistyökumppanin K-Supermarket Peltolan pihalle. Yhdeksästä alkaen tarjolla on 50 euron hintaisten kausikorttien lisäksi seurainfoa ja kuumaa makkaraa.
Huoltajien jatkokurssi pidetään seuran toimistolla lauantaina 14.3. Lisätiedot ja ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.