Uutiset

Karuselliturnausten kaikki otteluohjelmat on julkaistu. E-ikäluokissa ohjelmat ovat lopullisia, F-ikäluokissa muutokset ovat vielä mahdollisia 4.9. asti. Turnaukseen osallistuu 666 joukkuetta jotka pelaavat 1 632 ottelua kahden viikonlopun aikana. E-ikäluokat pelataan 5.-6.9., pelipaikkakunnat ja otteluohjelma täältä F-ikäluokat pelataan 12.-13.9. F9-sarjoissa turnaukset ovat kaksipäiväisiä, F8 pelataan yksipäiväisenä 12.9. ja F7 13.9., pelipaikkakunnat ja otteluohjelmat täältä >>
Pelipassin ja vakuutuksen voi ostaa itse Pelipaikka -järjestelmästä. Kortteli- ja harrastepassit ostetaan seuran kautta. Siirrot tehdään aina seurojen kautta ja toimesta. Lsätietoja sivulla ohjeet - pelipassit.
Järvenpään kaupungin liikuntatoimi on ohjeistanut, että Koivusaaren tekonurmen pysäköintialueena käytetään koulun asfalttialuetta. Ajoneuvoilla ei ajeta huoltorakennuksen viereiselle hiekka-alueelle. Infotkaa tästä myös kotiotteluihin tulevia vastustajajoukkueita.
JäPS kohtaa sunnuntaina FC Atlantiksen keskuskentällä klo 18.30. Huikean tasaisessa Kakkosen eteläisen lohkossa kotijoukkueen ainoa tavoite on jokaisessa ottelussa täysi pistepotti, sillä sarjapaikan uusimisesta on tulossa puolen tusinan joukkueen armoton kilpajuoksu.
Järvenpään kaupungin liikuntatoimi on ohjeistanut, että Harjulan tekonurmen pysäköintialueena käytetään tarvittaessa alla olevia parkkipaikkoja. Ajoneuvoja ei pysäköidä Verkkotien varteen.
Syksyn Opel-liigan pelit ovat aseteltu ja ne löytyvät omalta sivultaan. Pulmatilanteissa ota yhteyttä Tuure Nummeen, joka vastaa asetteluista. Klikkaamalla uutista saat linkin esille.
Maanantain Kaunis kesäilta huipentuu Järvenpään keskuskentällä, kun JäPS saa vieraakseen FC Hongan Espoosta. Viime torstaina kauden ensimmäisen pistemenetyksensä kokenut Honka on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta nyt jos koskaan on mahdollista laittaa ensimmäinen merkintä espoolaisten tappiosarakkeeseen.
Tytöt osallistuivat 30.7-2.8. Laura Kalmari -turnaukseen Kuopiossa, jossa käytiin kova taistelu C-tyttöjen SM-tittelistä. Edellisen kerran JäPSistä on osallistunut turnaukseen T95 vuonna 2010 sijoittuen seitsemänneksi.
Miesten Kakkosen eteläisessä jatketaan sunnuntaina Järvenpään keskuskentällä, kun vieraaksi saapuu Ilves-Kissat Tampereelta. Hurjassa iskussa oleva JäPS on kiistaton ennakkosuosikki, mutta pisteet jaetaan vasta kentällä. Tervetuloa kannustamaan kauden parhaassa vireessä olevaa JäPSiä! Ottelu alkaa klo 18.30.
RSS ATOM