Uutiset

Järvenpään kaupungin liikuntatoimi on ohjeistanut, että Harjulan tekonurmen pysäköintialueena käytetään tarvittaessa alla olevia parkkipaikkoja. Ajoneuvoja ei pysäköidä Verkkotien varteen.
Syksyn Opel-liigan pelit ovat aseteltu ja ne löytyvät omalta sivultaan. Pulmatilanteissa ota yhteyttä Tuure Nummeen, joka vastaa asetteluista. Klikkaamalla uutista saat linkin esille.
Maanantain Kaunis kesäilta huipentuu Järvenpään keskuskentällä, kun JäPS saa vieraakseen FC Hongan Espoosta. Viime torstaina kauden ensimmäisen pistemenetyksensä kokenut Honka on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta nyt jos koskaan on mahdollista laittaa ensimmäinen merkintä espoolaisten tappiosarakkeeseen.
Tytöt osallistuivat 30.7-2.8. Laura Kalmari -turnaukseen Kuopiossa, jossa käytiin kova taistelu C-tyttöjen SM-tittelistä. Edellisen kerran JäPSistä on osallistunut turnaukseen T95 vuonna 2010 sijoittuen seitsemänneksi.
Miesten Kakkosen eteläisessä jatketaan sunnuntaina Järvenpään keskuskentällä, kun vieraaksi saapuu Ilves-Kissat Tampereelta. Hurjassa iskussa oleva JäPS on kiistaton ennakkosuosikki, mutta pisteet jaetaan vasta kentällä. Tervetuloa kannustamaan kauden parhaassa vireessä olevaa JäPSiä! Ottelu alkaa klo 18.30.
JäPS ylti lauantaina Tampereella kauden parhaimpaansa. Isäntäjoukkue TPV jäi puhtaasti järvenpääläisten jalkoihin maalein 3-0. Eikä suurempinumeroinenkaan voitto olisi ollut epäoikeutettua, sillä niin vaarallinen sininen joukkue oli koko ottelun ajan. Toki TPV:lläkin oli tilanteensa, mutta Altti Mäkinen piti nollan huipputorjunnoillaan.
Järvenpään Palloseura järjestää alkukesästä puulaakiharrastesarjaa aikuisille. Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.
Sarjataulukossa putoamisviivan tuntumaan valahtanut JäPS korjasi tilannettaan täyden kolmen pisteen potin verran keskiviikkona Helsingissä. FC Atlantis kaatui 2-3 (1-1).
JäPS toimistoväki viettää kesälomaa seuraavasti:
RSS ATOM