JäPS T04 sininen voitti tämän vuoden Ålandia Cupin tyttöjen turnauksen kukistamalla EPS Tähtitytöt maalein 1-0 loppuottelussa. Turnaukseen osallistui tänä vuonna 42 tyttöjen joukkuetta, joista jäpsittäret seuloituivat voittajiksi pelaten 10 ottelua, joista 10 voittoa, 50 tehtyä maalia ja 3 päästettyä. Onnittelut kultajoukkueelle!
Tytöt ovat selvittäneet tiensä torstaina klo 10.00 pelattavan finaaliotteluun voittamalla kaikki ottelunsa murskalukemin 49-3. Semifinaalissa kaatui TikkaKapy Oranssi lukemin 5-1. Finaali pelataan Wiklöf Holding Arenaalla.
Robin Lod käväisi eilen P06-treeneissä Ainolan nurmella. Hyvin sujui perustaito-osuus unohtamatta loppupelejä ja nimmareita!
Peli- ja korttelipasseja sekä vakuutuksia voi ostaa kesäkuun ajan ainoastaan seuran kautta Pelipaikasta. Yksittäisen pelaajan kirjautuminen ja pelipassin osto avataan 1.7. mennessä. Myös pelaajasiirrot tehdään Pelipaikan kautta ja siirron aloittaa aina uusi seura. Huomioikaa tämä muutos siirroissa.
Vera Kusmin on valittu TC15 piirijoukkue Cupin All Starsiin. All Stars -ottelu alkaa tänään klo 14.40 Eerikkilässä ja näyy myös HuuTeeveessä; C15 All Stars –ottelu LIVE. Vuonna 2000 syntyneet pelaavat ensimmäiset maaottelunsa noin kolmen kuukauden päästä. Varsinkin Piirijoukkue Cupin päättävä All Stars –ottelu on oiva tarkkailupaikka valmentajille.
P01 on saavuttanut tavoitteeksi asetetun sarjanousun peräti tuplasti, kun pienen ikäluokan (20 poikaa) nostivat molemmat joukkueensa tasoa ylemmäksi syyskierrokselle. Siniset nousevat näin Ykköseen ja valkoiset Kakkoseen, molemmat sarjojensa lohkovoittajina ja vottaen yhtä vaille kaikki ottelunsa. P01-ikäluokan valmennuksesta ovat vastanneet syksystä alkaen Pekka Vantola, Abdifatah Mohamed ja Pentti Marttila. Sarjakauden onnistumiset kertovat selkeästi, että talven harjoittelu on tuottanut tulosta ja pelaajien kuin taustojen motivaatio on korkealla. Joukkue kaipaa silti lisää pelaajia joukkoonsa, joten entiset pelaajat kuten uudetkin ovat tervetulleita mukaan. Lue lisää uutista klikkaamalla.
FC Lahti on solminut pääkaupunkiseudulla operoivien, tunnustettujen junioriseurojen FC Espoon, VJS:n ja JäPS:in kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tavoite on taata seurojen lahjakkaille junioripelaajille laadukasta lisätoimintaa ja entistä parempi pelaajapolku kohti kotimaista huippua. FC Lahti hallinnoi yhteistyötä.
Piirinjoukkuetoiminta huipentuu valtakunnalliseen Piirijoukkue Cupiin. JäPSistä on valittu TC15 Uusimaa joukkueeseen Vera Kusmin ,TC 15 Unitediin Aino Martikainen ja Meeri Riihiaho, TC14 Uusimaa -joukkueeseen Ia Elokorpi ja TC14 Unitediin Ida Pyykkö. Tyttöjen Piirijoukkue Cup pelataan 14.-17.6. Eerikkilässä. Lisätietoja tyttöjen tapahtumasta sekä poikien paraiakaa käytävästä Cupista saat klikkaamalla uutista.
Lauantaina pelataan P05 Kesäturnaus Ainolan nurmella 24 joukkueen voimin kilpa, aktiivi ja haaste -tasoilla ja 7v7 pelimuodolla. Pelit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 17.00.
Tappiotta vielä taivaltava B-junnut yrittää napsia lisäpisteitä lauantaina, 13.6. klo 13 alkavassa ottelussa FC Viikinkejä vastaan.