Tilausohjeet

Uudet Adidaksen peliasut tilataan uudistuneella tavalla. JäPS tehostaa tuotteiden toimitusta yhdessä Intersport Järvenpään ja Jettaset-painotalon kanssa.

Uuden toimintamallin mukaan kaikki tuotteet pyritään hankkimaan keskitetysti ikäluokkien kautta. Ikäluokka- ja varustevastaaville tullaan lähettämään lomakkeet, joiden avulla tilaus tehdään. Lomakkeita on kahdenlaisia:

1) tilauslomake, joka lähetetään Intersporttiin. Lomakkeen voi pyytää toimistolta.

2) painatuslomake, jotka lähetetään Jettasetille. Lomake tämän ohjeen alapuolella.

Lomakkeilta löytyvät tarkemmat ohjeet tilauksen tekemiseen ja lähettämiseen.

Valittavissa olevat Adidas-tuotteet löytyy "adidas locker roomista". Myös seuran toimistolla on sovitettavana eri malleja. Jos haluatte mennä sovittamaan asuja, niin sopikaa asiasta ensin toimiston kanssa.

Seuran sivuilta ei löydy tuotteiden seurahintoja, mutta ne löytyvät kyllä tilauslomakkeelta. Painohintoja voi tiedustella toimistolta. Tarkempia hintoja voi kysyä myös ikäluokan taustahenkilöiltä. Hintoja ei ole esillä nettisivuillamme toimittajien toiveesta. Hinnat ovat toimittajien kanssa sovittuja sopimushintoja, eikä niitä haluttu laittaa esille näkyvästi.

Tilaus etenee seuraavasti

1. Täytä tuotteiden tilauslomake huolelisesti ja lähetä se Järvenpään Intersporttiin.
2. Täytä tuotteiden painotilauslomake ja lähetä se Jettasetiin. (Lomake tämän ohjeen alla.)
3. Nouda tilatut tuotteet JäPSin toimistolta.

Intersport tilaa tuotteet Adidakselta ja toimittaa tuotteet Jettasetille, jossa tuotteet painetaan painatuslomakkeen ohjeiden mukaisesti. Valmiit tuotteet toimitetaan JäPSin toimistolle, josta tilaaja voi ne hakea.

JäPSin virallisissa asuissa käytetyt fontit

- numeropainatuksissa: Washington DBLA
- kirjain- ja tekstipainatuksissa: Machine BT

Tietoa JäPSin peliasuista

JäPSin "ykkösasu" eli kotiasu on väriltään sininen, johon kuuluu sininen pelipaita (lyhyt- tai pitkähihainen), siniset shortsit ja siniset sukat.

JäPSin "kakkosasu" eli vierasasu on väriltään valkoinen, johon kuuluu valkoinen pelipaita (lyhythihainen), valkoiset shortsit ja valkoiset sukat.

Ikäluokat voivat oman harkintansa mukaan käyttää kakkosasuna myös valkoista pelipaitaa ja sinistä alaosaa (shortsit/sukat). Mutta suositeltavaa olisi, että kakkosasuna olisi valkoisen paidan lisäksi ainakin valkoiset sukat.

Kakkosasu päällä pelataan silloin kun JäPS on vierasjoukkue ja ottelun kotijoukkueella on sininen peliasu.

JäPSin peliasujen sininen väri tulee Järvenpään vaakunasta

Tietoa JäPSin logosta ja peliasun fonteista

Logo on muokkautunut useamman kerran vuosien saatossa. Nykyinen on Tom Wärnin käsialaa noin 15v. takaa.

Logon tekstin kirjaisinlajiksi on valikoitunut Washington DBLA -niminen fontti. Samalla fontilla on painettu numerot pelipaitojen selkään.

Fontista onkin näin ollen muodostunut olleellinen osa JäPSin brändiä. Isoissa turnauksissa JäPSin pelaajat tunnistaa jo kaukaa pelaajien selkämyksestä.

Nimen kirjaisinlajiksi on valittu Machine BT, joka on selkeä ja helposti luettava kirjaisin.