Uusi pelaaja

Tervetuloa mukaan JäPSin toimintaan!

Alkuun pääset Perhefutiksessa, Naperofutiksessa, Jalkapallokoulussa tai ikäluokan toiminnassa. Sinulle löytyy harrastuspaikka syntymävuotesi mukaisessa ikäluokassa (esim. poika syntynyt vuonna 2007: ikäluokka P07 tai tyttö syntynyt 2008: ikäluokka T08).

Ota yhteyttä oman ikäluokkasi vastuuhenkilöihin ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.
Yhteistiedot löytyvät kunkin ikäluokan omilta sivuilta.

Täytä ja lähetä pelaajan tietokortti. Kortti toimitetaan ikäluokkavastaavalle.

Tietoa JäPSin ikäluokkien toiminnasta saat ikäluokkien nettisivuilta ja tietenkin ikäluokkien toimihenkilöiltä.

Mikäli pelaaja on jossain muussa seurassa jäsenenä, tulee hänestä tehdä pelaajasiirto, ohjeet: http://japs.sporttisaitti.com/ohjeet/pelaajasiirrot/

Seuran vakuutusturva hankitaan ostamalla pelipassi, johon sisältyy vakuutus (Vakuutusturva).
Lisätiedot ikäluokasta. Tätä ennen lapsella tulee olla oma jalkapallon kattavaa vakuutus.

Maksuja on kolmenlaisia:
     -  seuran jäsen-ja toimintamaksu emoseuralle
     -  ikäluokan toimintamaksu, ikäluokan juokseviin kuluihin, joko kuukausittain tai erissä
     -  pelipassi kerran pelipassijaksolla, joka on tammikuusta joulukuuhun kalenterivuosittain

Lisäksi kukin kustantaa varusteensa itse .

Lisätiedot: jari.kurittu(a)japs.fi 050 583 8433 tai marjo.hellberg(a)japs.fi 044 360 6005