Uusi pelaaja

Tervetuloa mukaan JäPSin toimintaan!

Alkuun pääset joko jalkapallokoulussa tai ikäluokan toiminnassa. Sinulle löytyy harrastuspaikka syntymävuotesi mukaisessa ikäluokassa (esim. poika syntynyt vuonna 2007: ikäluokka P07 tai tyttö syntynyt 2005: ikäluokka T05).

Ota yhteyttä oman ikäluokkasi vastuuhenkilöihin ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.
Yhteistiedot löytyvät ikäluokan omilta sivuilta.

Täytä ja lähetä pelaajan tietokortti. Kortti toimitetaan ikäluokkavastaavalle.

Tietoa JäPSin ikäluokkien toiminnasta saat ikäluokkien nettisivuilta ja tietenkin ikäluokkien toimihenkilöiltä.

Mikäli pelaaja on jossain muussa seurassa jäsenenä, tulee hänestä tehdä pelaajasiirto, ohjeet: http://japs.sporttisaitti.com/ohjeet/pelaajasiirrot/

Seuran vakuutusturva hankitaan ostamalla pelipassi, johon sisältyy vakuutus (Vakuutusturva).
Lisätiedot ikäluokasta. Tätä ennen lapsella tulee olla oma jalkapallon kattavaa vakuutus.

Maksuja on kolmenlaisia:
     -  seuran jäsen-ja toimintamaksu emoseuralle
     -  ikäluokan toimintamaksu, ikäluokan juokseviin kuluihin, muutama erä vuodessa
     -  pelipassi kerran pelipassijaksolla, joka on tammikuusta joulukuuhun kalenterivuosittain
Lisäksi kukin kustantaa varusteensa itse, ellei niitä ole sisällytetty ikäluokan toimintamaksuun.

Lisätiedot: mikko.hiltunen(a)japs.fi puh  044 597 7017 tai marjo.hellberg(a)japs.fi  tai 044 360 6005