Varusteet ja painatukset

JäPSin varusteyhteistyö Intersportin kanssa 2018

JäPS on tehnyt varusteyhteistyösopimuksen Intersport Järvenpään ja Umbron (Sultrade) kanssa.
Sopimuksen mukaisesti kaikkien ikäluokkakohtaisten jalkapalloväline- ja tekstiilihankintojen tulee tapahtua Intersportin kautta. Umbron tuotteita pääsee katselemaan maahantuojan sivuilta. http://umbro.fi/kuvasto

Lisätietoja varusteyhteistyöstä saa seuran puolelta toimistolta sekä Intersportin puolelta Markku Väänäseltä (Intersport puh. 09 279 7200).

--------------------------------------------------------------------------------------------------

SEURATUOTTEET  2018                                        jr  /  sr

Pelipaita     UX-1 lyhyt- ja pitkähihainen          19,90 / 22,90

Prato II pitkähihainen                    14,00 / 16,00

Presto II lyhythihainen                  14,00 / 16,00

MV- paita    Portero pitkähihainen, S-XXL        29,90 / 29,90

Sortsit        UX-1                                               16,90 / 16,90

Treenipusero
UX-1 half Zip                              29,90 / 34,90

Verkkatakki
Performance training jacket        24,90 / 39,90

Treenihousut
UX-1                                           24,90 / 29,90
Treenihousut
Performance                               29,90 / 29,90

Takit

Valmentajaparkatakki Davis                                        99,90
Kevyttoppatakki Performance                         49,90 / 54,90
Softsell -takki Moore                                        59,90 / 69,90

Varusteiden hankkiminen Järvenpään Intersportista

Seuralla on varustesopimus Umbron/Sultrade/Järvenpään Intersportin kanssa v. 2018.

Joukkueen tai ikäluokan varustevastaava hankkii kaikkien varusteet keskitetysti muutaman kerran vuodessa esim nettisivujen kautta, jonne tehdään tilauslomake.

Yksittäiset varusteet uusille pelaajille tilataan varustevastaavan kautta.

Joukkueen/ikäluokan tilaukset tehdäään Järvenpään Intersportista (yht.hlö Topi Tervo) ja lasku osoitetaan ikäluokan taloudenhoitajalle tai jojolle/iv:lle. Taloudenhoitaja laskuttaa sovitun mukaisesti pelaajia hankituista varusteista ja varusteet luovutetaan joko maksettuina tai sovitun mukaisesti.

Pelipaitojen painatukset, käytä Jettasetin tilauslomaketta:

- leikkimaailmassa etunimi, iso numero ja logo
- kaverimaailmassa sukunimi, iso numero ja logo
- tai vaihtoehtoisesti  ikäluokissa, joissa vaihtuvuus suuri, ei merkitä nimeä ollenkaan ja paitoja voi kierrättää

JETTASET ON KESÄLOMALLA JA KIINNI 9.7.-27.7.2018

YKSITTÄISET TILAUKSET JäPSin toimiston kautta

Toimintatapa

* Ikäluokan toimihenkilö toimittaa tuotteen/tuotteet toimistolle, toimiston aukioloaikana, pakattuna pussiin, jossa on mukana  VALMIIKSI TÄYTETTY Jettaset tilaus/työmääräys.
*  tuotteet viedään toimistolta painoon, kun tuotteita on vähintään 5 kpl
*  toimitusaika tästä 2-3 viikkoa, riippuen toimiston vientierän kertymisestä ja painon tilaustilanteesta, nouto toimistolta saapumisilmoituksen jälkeen.

Huomioikaa, että  pientoimituslisä veloitetaan yksittäisissä tilauksissa. Kerätkää mahdollisuuksien mukaan useampia tuotteita samaan toimitukseen.

Tulosta ja täytä painotyön tilauslomake:

Jettasetin tilauslomake