Jäsenedut

Intersport Järvenpää
Helsingintie 4-8
04400 JÄRVENPÄÄ

Jalkapallotuotteet edullisesti seurahinnoin.
JäPS jäsenedut saat näyttämällä ostoksen yhteydessä JäPS jäsenkorttia.
JäPS-päivänä 2-3 kertaa vuodessa kaikki tuotteet -20%

Intersport Järvenpää ja Järvenpään Palloseura ovat tehneet sponsorointiyhteistyösopimuksen. Yhteistyössä kauppias tukee paikallista urheiluseuraa hyvittämällä seuraa sovitulla prosentilla hänen kaupassaan K-Plussa-kortilla tehdyistä ostoksista. Seuralle kertyvä tuki riippuu kokonaisostojen määrästä.

Sponsorointiin osallistumisella ei ole vaikutusta henkilökohtaisiin K-Plussa-etuihin.

Ilmoita K-Plussa-korttisi mukaan sponsorointiyhteistyöhön seuraavasti:

1. Siirry OmaPlussa-palvelun osoitteeseen http://www.plussa.com/
  2. Jos et ole vielä rekisteröitynyt palveluun, klikkaa REKISTERÖIDY ja seuraa ohjeita
  3. Syötä Tunnus ja Salasana ja klikkaa KIRJAUDU
  4. Klikkaa sivun alaosassa olevaa Kohtaa SPONSOROINTI
  5. Syötä JäPSin sponsorointitunnus SP0154 ja klikkaa TALLENNA
  6. Poistu palvelusta klikkaamalla KIRJAUDU ULOS