UUTISIA

Vapari hienosti SM-sarjan 12.!!

Vuoden 2018 SM-sarja koostui kahdesta osaturnauksesta, joissa saatu menestys toi Vaparille D-lohkon upean voiton ja siten kokonaissijoitus SM-sarjassa oli 12.

Ystävyysottelu 29.3.2017

Vapari pelasi ystävyysottelun JäPSin Nicepower joukkuetta vastaan keskiviikkona 29.3.2017. Naiset voittivat ja Vapari oli paras toisella sijalla. Pelin ja kättelyiden päätteeksi NicePowerin naiset lahjoivat
isäntäjoukkuetta pääsiäissuklain ja vaparilaiset puolestaan ojensivat naisille ruusut.

Alkuvuoden hienoja lahjoitusuutisia:

• LC Tuusula lahjoitti Vaparille 300€.
  • LC Mäntsälä /Mamsellit. He lahjoittivat 255€, eli Stadicupin osallistumismaksun verran
  • Järvenpään seurakunta avustaa Vaparin hallivuokria  800 eurolla

Kaikille tahoille lämmin kiitoksemme toimintamme tukemisesta!!

Ystävyysottetlu 29.1.2017

Vapari pelasi ystävyysottetlun PuI;n Energiset Haukat joukkueen kanssa Myllypallossa. Tiukan väännön jälkeen peli päättyi 6-6- tasapeliin!

Jäps:n vuoden 2016 päättäjäisissä 19.11.2016 palkittiin VAPARI_pelaajat Amanda Vähämäki, Eemeli Tuominen ja Elmeri Airikka (puuttuu kuvasta, koska oli sählyturnauksessa). Markku ja Birgitta Vuorela ovat saaneet palkinnon Vuoden vapaaehtoistoiminnasta. He ovat myöskin kauden päättyessä luovuttamassa tehtävänsä uusille voimille.

TULOSSA KARUSELLITURNAUS

Se järjestetään Järvenpään Auto Arita jalkapallohallilla 08.10.2016 lauantaina.

Hei,

valmentajalta pyyntö, että pelaajat olisivat lauantaina paikalla n 9:15

Hallilla on buffetti (sämpylää, pullaa, mokkapaloja, kahvia, juotavaa), lisäksi pihalla myydään makkaraa. Toki saa ottaa myös omia eväitä

Lisäksi hallilla myydään arpoja ja voi pyörittää onnenpyörää

Muistakaa juomapullot! Anu tuo pelipaidat

Pelit turnauksessa:

otteluaikataulu on seuraava

klo 10:00 JÄPS/Vapari - FC/Kontu/FTP/Pantterit

klo 11:30 RipS/Kevarit - JÄPS/Vapari

klo 13:00 FC/Kontu/FTP/Leijonat - JÄPS/Vapari

Peliaika 2*20 min, pelataan mv+ 4 kenttäpelaajaa

Ilmoittakaa suht pikaisesti Kaisalle (vastaamalla tähän spostiin), ketkä ovat tulossa pelaamaan!

t. Kaisa

VAPARI järjestää Buffetin, joten kaikki innolla mukaan töihin ja huoltotehtäviin!

Tässä vielä tilanne ennen palkintojenjakoa!
Kovat tuuletukset!
Palkinnot kaulassa sinuvalkoisessa nauhassa!

Jäps ry:n kauden päättäjäiset olivat 14.11.2015.

Siellä palkittiin kaikista ikäluokista sekä edustusjoukkueesta pelaajia.

Vaparipelaajista palkinnot pokkasivat Joni Hakala ja Markus Vuorela.

Juontajan mukaan heiltä tuli tilaisuuden kovimmat tuuletukset.

Turvakolmion logo

Turvakolmio on päättänyt lahjoittaa

Vaparille uudet harjoitusjalkapallot!

Vapari kiittää Turvakolmiota!

Edustusjoukkueen lahjoitus luovutettiin Jäps-TPV-ottelun puoliajalla Järvenpään keskuskentällä 19092015.
Uutinen Keski-Uusimaa-lehdessä Edustusjoukkueen voitosta TPV:stä 19092015 sekä lahjoituksesta Vaparille.

Joukkue KIITTÄÄ JÄPS:N edustusjoukkuetta, joka lahjoitti jokaisesta täysihintaisesta kausikortistaan 5 euroa JäPS Vaparille. Kausikortteja myytiin 118 eli saimme 590 euroa.

Kävin Markuksen kanssa ottamassa vastaan lahjoituksen lauantain ottelun väliajalla. Lahjoituksen antoi edustusjoukkueen manageri Peter Osipow.

Paikalla oli myös Keski-Uusimaan toimittaja ja siitä oli juttu sunnuntain lehdessä.

Edustusjoukkue voitti TPV:n 3-1 ja näin varmisti sarjapaikkansa kakkosessa. Yksi kotiottelu Gnistania vastan on vielä jäljellä 3.10 kello 14.00 keskuskentällä tai sateen sattuessa Koivusaaressa.

Vuorela Markku