Maksut

Maksut kaudella 2019-2020

Seuran jäsen- ja toimintamaksu

Jäsen-ja toimintamaksu 180,00
Jäsenmaksu 50,00 € ja toimintamaksu 130,00 €) katetaan seuran kuluja.
lisätietoa japs.sporttisaitti.com/ohjeet/jasenmaksut.
Seuran jäsen- ja toimintamaksut maksetaan seuralta tulevan laskutuksen mukaan suoraan
seuran jäsenmaksutilille.

Joukkueen toimintamaksu 1.11.2019 - 31.10.2020

Pelaajien kuukausittainen joukkueen toimintamaksu on 70€/kk. Laskutetaan kahden kuukauden erissä. Maksun eräpäivä 15. päivä, ellei sähköpostilla lähetetyssä laskussa muuta ilmoiteta. osa kauden menoista katetaan talkoilla ja sponsorituloilla.

Kuukausimaksun tarkistus tehdään helmikuussa 2020.

Joukkueen toimintamaksu sisältää talven hallivuorot, valmentajien palkkiot, sarjamaksut, kesän treeni- ja pelivuorot, harkkapelien kenttävuorot ja -erotuomarikulut, 4 bussimatkaa, huoltokulut ja muut joukkueen toiminnan kulut.

Maksut ikäluokan tilille sähköpostiin lähetetyn laskun viitteellä. Tarkista myös sähköpostisi roskapostilaatikko!

Laskutusjärjestelmästä tulevat laskut ovat osalla menneet roskapostiksi.

Jokainen pelaaja voi osallistua sponsorien (esim. kummiyritysten) hankintaan. Myös talkoita tehdään. Tiedustelut talkoista seuran toimistolta Marjo Hellbergiltä.

Treeniryhmän JäPS N1 tilinumero: Nordea FI53 1064 3000 2384 98

Pidä yhteystietosi ajan tasalla!

Seura on siirtymässä uuteen jäsenrekisteriin, jonka kautta lähetetään niin seuran kuin joukkueen maksut.. Ellet ole vielä aktivoinut jäsentiliäsi, niin tee se heti, kun saat sähköpostilla aktivointilinkin. Aktivointilinkki tulee myös huoltajan sähköpostiin, mikäli huoltaja (esim. laskun maksajana) on jäsentiliin tallennettu.

• Tarkista omat tietosi ja korjaa sekä täydennä tarvittaessa.
  • Asetuksista pääset valitsemaan kenelle laskut ja tiedotteet lähetetään
  • Tietosuoja-välilehdeltä pääset valitsemaan, kenelle tietosi (ja mitkä tiedot) näkyvät. Esim. valinnalla "sisäisesti", valitsemasi tiedot näkyvät sisään kirjautuneille treeniryhmän jäsenille, pelaajille, valmentajille ja muille taustoille.

Pääset jäsentilisi kautta tarkistamaan laskujesi tilanteen.

Sisäänkirjautuminen

Pelipassin uusiminen

Voit uusia pelipassin kaudelle 2019 jo joulukuun puolella. Mikäli pelaat futsalia, niin käy uusimassa jalkapallopassisi ajoissa ennen tammikuun peliä,  Uudella pelipassilla olet oikeutettu pelaamaan myös futsalia.

Ohjeita https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin

Edustusoikeuden muutos toisista seuroista siirtyvillä pelaajilla (Pelipaikka)

Pelipaikka on nyt käytössä ja pelaajasiirron voi laittaa alulle vain uuden seurasi yhteyshenkilö. Ota siis yhteyttä uuteen seuraasi pelaajasiirto-asioissa.

HUOM! Futsal-rooli ja jalkapallorooli pitää siirtää erikseen.