TB

Tervetuloa JäPS TB:n kotisivuille!

Seuraavat sarjaottelut

TB Ykkönen · N Nelonen · N Kolmonen

Seuraavat tapahtumat

B-tytöt pelaavat ykkösessä keväällä 2019

Tervetuloa kokeilemaan! Ota yhteys Terhiin, jos haluat tulla tutustumaan treeneihimme.

Joukkue harjoittelee yhdessä naisten edustusjoukkueen kanssa. Osa pelaajista pelaa myös naisten kakkosessa. Harjoitusryhmä ilmoittautuu kevätkaudelle lisäksi naisten neloseen JäPS/United -nimellä.

Naisten ja TB -ikäluokkien valmennuksesta vastaa HJK:n ja maajoukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Terhi Uusi-Luomalahti, joka on toiminut JäPSin talenttivalmentajana kaudella 2018. Peleissä päävalmentajana Panu Suomi.

JäPSin pelaajapolku tyttöjoukkueiden osalta mahdollistaa pelaajien liikkumisen joustavasti ikäluokkien välillä oman kehityksensä, innostuksensa ja tasonsa mukaisesti. Pelaajille tarjotaan mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana ja urheilijana omalle parhaalle tasolleen.

Maalivahtivalmennuksesta vastaa Juha "Limppu" Kajander, joka on valmentanut mm. naisten maajoukkueen maalivahteja.

Katso nimenhuuto kauden 2018 treenit
Pelaaja: Ilmoita nimenhuudossa, oletko in vai out!

Ulkotreenit: Tarkista säätila tästä tunti ennen treenejä : http://www.foreca.fi/Finland/Jarvenpaa
Mikäli olet motivoitunut ja kiinnostunut pelaamaan B-tyttöjen joukkueessa, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, Ritva Kohijoki 040 5212645 ja/ tai vastuuvalmentaja Terhi Uusi-Luomalahteen 0445055622 terhi.uusiluomalahti@gmail.com

Etsitään motivoituneita joukkuepalaajia (7.11.2018)

Tulee pelaamaan T18 Ykköstä! Mahdollisuus saada peliaikaa myös naisten sarjoissa!

Kauden päättäjäiset vietetään la 10.11. klo 14.00 Koivusaaren koulun auditoriossa. (1.11.2018)

Palkitaan tuttuun tapaan ikäluokkien palkittavat, taitokisamitalistit, piirin mitalistit ja muut seuran ansioituneet pelaajat ja vapaaehtoistoimijat. Kahvitarjoilu juhlan päätteeksi. Tervetuloa!

Ehdota palkittavia kauden päättäjäisiin (10.10.2018)

Päättäjäiset pidetään lauantaina 10.11.2018 Koivusaaren koululla klo 14.00 alkaen ja tapahtumassa palkitaan runsain määrin ansioituneita JäPSiläisiä.

Tuoreimmat Instagram-postaukset (@japstb)

@japstb