Tunne pelaajasi

Auta valmentajia ja joukkueen toimihenkilöitä tuntemaan paremmin lapsesi.

Yksilöllinen valmentaminen vaatii hyvää pelaajan tuntemista. Valmentajien ja muiden joukkueen aikuisten tulee tuntea lapsen persoonaa, liikkumisen arkea, kaverisuhteita ja ajatuksia harrastuksesta. Yksilön kehittäminen on yhteistyötä, joka toimii parhaiten kun valmentajat ja vanhemmat puhaltavat yhteen hiileen.

Tämä on työkalu, jonka avulla autamme valmentajaa tekemään työnsä paremmin. Loppupeleissä kaikki hyötyvät, kun treenit ovat yksilöä huomioivia, tehokkaita ja palkitsevia. Tavoitteena ovat paremmat treenit ja peli-ilo!

Vanhempien tehtäväksi jää oman lapsensa liikuntatavoista ja tottumuksista kertominen. Täytä siis alla oleva lomake ja lähetä lapsesi valmentajalle ja joukkueenjohtajalle.

Uuden työkalun tarkoitus on tukea kasvokkain ja vanhempainpalavereissa tapahtuvaa vuorovaikutusta. Seuravalmentajilla ei ole välttämättä aikaa käydä kahdenkeskisiä keskusteluja kaikkien perheiden kanssa, kuten koulussa opettajilla on. Mikäli siihen on aikaa, niin lomake toimii myös siinä hyvänä tukilistana.

Pelaajan tiedot

Pelaajan persoona

Pelaajan kaverisuhteet

Pelaaja on kokenut jalkapalloharrastuksessa

Perheen toiveet jalkapalloharrastuksesta

Muut terveiset / vapaa sana

Huoltajan yhteystiedot