Talous ja maksut

Jalkapalloharrastuksen kustannukset T06:ssä kaudella 2018-2019

Vuosittain kerättävät maksut jakaantuvat kahteen eri maksuun: joukkueen toimintamaksu ja emoseuran jäsenmaksu. Näiden lisäksi pelaaja hankkii pelipassin sekä vakuutuksen.

JäPS jäsen- ja toimintamaksulla
katetaan seuran kuluja

-  seuran maksu on yhteensä 170,00  ( 40,00 jäsenmaksu ja 130,00 toimintamaksu)
-  seura laskuttaa pelaajia suoraaan ja sähköpostitse tullut lasku maksetaan jäsenmaksutilille.  Lisätietoa seuran jäsenmaksu -sivuilta.

JäPS T06 ikäluokan kk-maksu kaudella 2018-2019 on 70,00/kk

- maksetaan joko kuukausittain tai parin kuukauden erissä
- maksuista voi tiedustella taloudenhoitaja Liisa Eroselta, liisa.eronen @ kesko.fi
tai ikäluokkavastaava Marjo Hellbergiltä marjo.hellberg @ japs.fi

ikäluokan  toimintamaksulla katetaan ikäluokan yhteisiä kustannuksia, kuten
   -  halli- ja kenttävuokrat, sarjamaksut, valmennuskulut,  joukkueen varusteet ja
      osallistumismaksut turnauksiin.

Ikäluokan toimintamaksulasku tulee sähköpostilla. Toimintamaksuja pystymme alentamaan yhteisellä tai joukkuekohtaisella varainhankinnalla, esim  mainosmyynnillä, järjestämällä otteluissa ja turnauksissa buffetteja, erilaisilla talkootapahtumilla ja turnausten järjestelyillä.