T03

 

Tervetuloa T03 joukkueen sivustolle!

 

T02 ja T03 yhdistetään kaudeksi 2018 TB -ikäluokan kanssa Naisten edustus ikäluokaksi, joka pelaa tavoitteellisesti Uudenmaan piirin ja Palloliiton sarjoissa.

 
JäPSin TB1 -joukkue pelaa tulevalla kaudella B-tyttöjen 1-divisioonassa ja T03 kilparyhmä pelaa kaudella 2017-2018 Uudenmaan piirin aluesarjassa tavoitteenaan taistella sarjan kärkipaikasta.
 
Naisten, TB- ja TC15 -ikäluokkien valmennuksesta vastaa HJK:n ja maajoukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Terhi Uusi-Luomalahti, joka tänä  vuonna on toiminut JäPSin talenttivalmentajana. Tepalla on takanaan aktiiviuraltaan 7 Suomen mestaruutta HJK:n paidassa ja maajoukkueessa 60 ottelua sekä yhdet naisten EM -kisat. Hän on toiminut valmentajana JäPSissä, HJK:ssa ja MPS:ssä. Hän tuntee pelaajauransa ja työnsä kautta fyysiset ja henkiset vaatimukset, joita tarvitaan jalkapalloilijana kehittymiseen ja pystyy soveltamaan näitä oppeja myös käytännön valmennustyössä. 
 
Maalivahtivalmentajana treeniryhmässä on Juha "Limppu" Kajander, joka on urallaan toiminut mm. naisten maajoukkueen maalivahtivalmentajana.
 
JäPSin pelaajapolku tyttöjoukkueiden osalta mahdollistaa pelaajien liikkumisen joustavasti ikäluokkien välillä oman kehityksensä, innostuksensa ja tasonsa mukaisesti. Pelaajille tarjotaan mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana ja urheilijana omalle parhaalle tasolleen.

 

N/TB/TC15 harjoittelee talvikauden Keski-Uudenmaan parhaissa olosuhteissa Järvenpään Monitoimihallissa, jossa on korkeatasoinen varustus sekä jalkapallo- että oheisharjoitusten läpiviemiseen.

 
Seuran 2 jalkapallohallia ja toimintakeskus sijaitsevat Vanerikujalla Koivusaaren tekonurmen välittömässä läheisyydessä Jampan kaupunginosassa.
 
Harjoituspäivät talvikaudella ovat tiistai, torstai ja perjantai. Lisäksi talviharjoitteluun kuuluu fysiikkatreenejä, joiden aikataulu selviää myöhemmin. Tarkemmat ajat ikäluokan Nimenhuudon kalenterista .
 
Mikäli joukkue kiinnostaa sinua ja haluaisit tulla kokeilemaan treeneihin, niin ota yhteyttä Terhi Uusi-Luomalahti 044 5055622

 

Uutisia

Helmaripäivien ilmoittautuminen

2.10.2017
Piirin pelaajakehitystapahtuma, Helmaripäivät, alkaa viikolla 45. Ilmoittaudu 5.10 mennessä Eerolle.

Vanhempien palaveri

2.10.2017
Ikäluokan toiminta uudistuu. Infoa uudistuksesta vanhemmille tarjolla 12.10. klo 18:00 - 20:00 JäPSin toimistolla