T02-03

Tervetuloa T02-03 ikäluokkasivustolle!

T02 ja T03 yhdistetään kaudeksi 2018 TB -ikäluokan kanssa Naisten edustus ikäluokaksi, joka pelaa tavoitteellisesti Uudenmaan piirin ja Palloliiton sarjoissa.

JäPSin TB1 -joukkue pelaa tulevalla kaudella B-tyttöjen 1-divisioonassa ja T03 kilparyhmä pelaa kaudella 2017-2018 Uudenmaan piirin aluesarjassa tavoitteenaan taistella sarjan kärkipaikasta.

Naisten, TB- ja TC15 -ikäluokkien valmennuksesta vastaa HJK:n ja maajoukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Terhi Uusi-Luomalahti, joka tänä  vuonna on toiminut JäPSin talenttivalmentajana. Tepalla on takanaan aktiiviuraltaan 7 Suomen mestaruutta HJK:n paidassa ja maajoukkueessa 60 ottelua sekä yhdet naisten EM -kisat. Hän on toiminut valmentajana JäPSissä, HJK:ssa ja MPS:ssä. Hän tuntee pelaajauransa ja työnsä kautta fyysiset ja henkiset vaatimukset, joita tarvitaan jalkapalloilijana kehittymiseen ja pystyy soveltamaan näitä oppeja myös käytännön valmennustyössä.

JäPSin pelaajapolku tyttöjoukkueiden osalta mahdollistaa pelaajien liikkumisen joustavasti ikäluokkien välillä oman kehityksensä, innostuksensa ja tasonsa mukaisesti. Pelaajille tarjotaan mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana ja urheilijana omalle parhaalle tasolleen.

N/TB/TC15 harjoittelee talvikauden Keski-Uudenmaan parhaissa olosuhteissa Järvenpään Monitoimihallissa, jossa on korkeatasoinen varustus sekä jalkapallo- että oheisharjoitusten läpiviemiseen.

Seuran 2 jalkapallohallia ja toimintakeskus sijaitsevat Vanerikujalla Koivusaaren tekonurmen välittömässä läheisyydessä Jampan kaupunginosassa.

Harjoituspäivät talvikaudella ovat tiistai, torstai ja perjantai. Lisäksi talviharjoitteluun kuuluu fysiikkatreenejä, joiden aikataulu selviää myöhemmin. Tarkemmat ajat ikäluokan Nimenhuudon kalenterista .

T02 ja T03 avoimet harjoitukset ovat viikolla 42, 43 ja 44. Tervetuloa kokeilemaan futista hyvässä seurassa ja erinomaisissa olosuhteissa.

Uutisia

Helmaripäivien ilmoittautuminen

2.10.
Piirin pelaajakehitystapahtuma, Helmaripäivät, alkaa viikolla 45. Ilmoittaudu 5.10 mennessä Eerolle.

Vanhempien palaveri

2.10.
Ikäluokan toiminta uudistuu. Infoa uudistuksesta vanhemmille tarjolla 12.10. klo 18:00 - 20:00 JäPSin toimistolla