Ilmoittautuminen

Jalkapallokoulu, ilmoittautuminen ja maksut - kesäkausi 2018. Alkaa viikolla 17.

Ohessa on jalkapallokoulun tiedot kootusti. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa jalkapallokoulun Rehtori Mikko Hiltunen mikko.hiltunen@japs.fi tai 044-5977017

• Tarkoitettu  vuonna 2012-13 syntyneille pojille ja tytöille. Pojat ja Tytöt harjoittelevat omissa ryhmissä. Vanhemmille lapsille seurasta löytyvät omat joukkueet, joissa jalkapalloharrastuksen aloittaminen onnistuu, kts. yhteystiedot).

• Osallistumismaksu on kesäkaudelle 2018   140 euroa  sisältäen harjoitukset, pallon ja treenipaidan, JP-koulun lopputurnauksen, nappulapelipassin, vakuutuksen  ja JäPSin jäsenmaksun,joka mm. tarjoaa mahdollisuuden ostaa Järvenpään Intersportista jalkapallovarusteita edulliseen seurahintaan.
    Epäselvyyksien varalta maksun suorittamisesta tulee säilyttää pankin tai maksuautomaatin tosite.

• Niille jotka haluavat varmistua lastensa innokkuudesta osallistua jalkapallokouluun, tarjotaan mahdollisuus osallistua  ensimmäiseen harjoitukseen ilman maksua. Jos tämän jälkeen koulussa haluaa jatkaa, on maksu suoritettava välittömästi  harjoituskerran jälkeen. Tässä tapauksessa koululaisen on itse hankittava vakuutus tapahtumaa varten.

• Harjoitukset: 2012-13-syntyneet tytöt: Maanantai klo 18:30-19:30 Lukion tekonurmi
                           2013-syntyneet pojat: Keskiviikko klo 17:30-18:30 Lukion tekonurmi
                           2012-syntyneet pojat: Keskiviikko klo 18:30-19:30 Lukion tekonurmi