PB

Tervetuloa JäPS PB:n kotisivuille! Kaudella 2019 JÄPS/B koostuu P02- ja P03-ikäluokkien pelaajista, joista on muodostettu kaksi joukkuetta. JäPS/B1 pelaa kaudella 2019 Palloliiton 2. divisioonaa ja JäPS/B2 Uudenmaan piirin 3. divisioonassa. Kaikki vuonna 2002-2003 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukavan harrastuksen pariin! Ohjeita uudelle pelaajalle löytyy seuran etusivulta. Lisätietoja toiminnasta antaa ikäluokkavastaava Leena Mäkinen: marialeenamakinen@gmail.com

Seuraavat sarjaottelut

Tietoa ikäluokasta

JäPS/B-joukkueet harjoittelevat ammattimaisesti loistavissa olosuhteissa. Kaudella 2019 JÄPS/B koostuu P02- ja P03-ikäluokkien pelaajista, joista on muodostettu kaksi joukkuetta.

JäPS/B1 on osa pelaajapolkua JäPS Edustus (Miesten Kakkonen) – JäPS47 (Miesten Kolmonen & P20 SM-karsinta) ja ryhmä tekee tiivistä yhteistyötä joukkueiden kanssa. JäPS/B1 pelaa Palloliiton 2. divisioonaa.

Lisätietoa B1:n toiminnasta: Osku Partonen

JäPS/B2 tekee yhteistyötä B1-joukkueen lisäksi FC Kapinan B-joukkueen kanssa, jotta voimme tarjota pelaajillemme mahdollisimman laadukkaan arjen. JäPS/B2 pelaa Uudenmaan piirin 3. divisioonassa.

Lisätietoa B2:n toiminnasta: Samuel Ruohonen

Harjoitusryhmien aikataulut ja tiedot tulevista otteluista löytyvät omilta sivuiltaan:

JäPS/B1 | JäPS/B2

(Käytä sosiaalisessa mediassa hashtagia #jäpspb, kun viittaat JäPS/PB-ikäluokkaan)