Varustetilaus P11

Uusi Adidaksen mallisto käytössä jo keväällä 2019
Lisätietoja klikkaamalla kuvaa.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Varusteet:

Hankitaan itse

• Siniset sukat (Jäps tai Adisock 18 (CF3578))
  • Säärisuojat
  • Pallo (koko 3)
  • Nappikset
  • Vesipullo

Jalkapallotuotteet JäPSin seura-alennuksella voit ostaa Järvenpään Intersportista (Helsingintie 4-8), mainitse mahdollinen JäPS alennus maksun yhteydessä.

Yhteistilaus:

Peli- ja harjoituspaita sekä muita lisävarusteita kuten shortsit, reppu, verkkareita ym, tilataan muutaman kerran kaudessa yhteistilauksella. Joitakin tuotteita voi olla saatavilla Intersportista, mutta tarkistathan silloin oikean Jäps-P11 mallin ennen ostoa! Varustekokojen sovitus tapahtuu treenien aikana.

HUOM UUDET JA VANHAT!
SEURAAVA YHTEISTILAUS TEHDÄÄN HEINÄKUUSSA 2019, VARUSTEET TOIMITETAAN ELOKUUSSA.

Painatukset:

Jos olet hankkinut varusteita suoraan Intersportista ja haluat niihin painatukset, ole yhteydessä varustevastaavaan. Toimita varusteet vaikka treenien yhteydessä.

Halutessasi tilata varusteita, ole yhteydessä varustevastaavaan, saat tilauslinkin.

Yhteystiedot: Kristiina Mattila, japsp11.varusteet@gmail.com