P11

  

Tervetuloa P11-ikäluokan joukkuesivustolle!

 

Kaikki v. 2011 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukaan JäPSin toimintaan ja jalkapalloharrastuksen pariin. Aikaisempaa jalkapallokokemusta ei tarvita, into pelaamiseen riittää.

Lisätietoa joukkueen toiminnasta ja mukaan liittymisestä antaa ►Osku Marjanen, 040 547 2498, japsp11@gmail.com. Maksuista ja kausibudjetista löydät täältä. Maksujen osalta tilanne elää sponsorointi sopimusten mukaan.

Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa kaksi viikkoa, jonka jälkeen voit liittyä toimintaan mukaan täyttämällä pelaajakortin täältä. Pelaajakortin täyttö on edellytys osallistua peleihin ja turnauksin.

Ikäluokka osallistuu paikalliseen OPEL-liigaan, pelipäivät on keväällä ja syksyllä keskiviikkoisin. Joukkueen kotikenttänä toimii Harjulan tekonurmi. Joukkueita ikäluokalla on yhteensä viisi kappaletta. Jokaisella joukkueella on oma nimetty joukkueen johtaja. Löydät jojo:jen yhteystiedot täältä.

OPEL-liigan lisäksi ikäluokka osallistuu muihinkin turnauksiin kevään, kesän ja syksyn aikana. Palloliiton Karuselli turnaukset kuuluvat ikäkausisuunnitelmaan, muihin turnauksiin on ilmoitauduttu ilmoittautuneiden määrän perusteella.

Treeneistä ja varusteista lisää tietoa: täältä

Meitä on iso joukko, tule mukaan!


 

Ikäluokan toiminnassa noudatetaan "Kaikki pelaa"- ja "Fair play" - periaatteita. Yllä olevia kuvia klikkaamalla saat lisää tietoa.