Varusteet

Tarkastakaa pelaajan varusteet ennen harjoituksiin ja peleihin lähtöä! VARUSTUS SÄÄN JA HARJOITUSPAIKAN MUKAAN. Turvallisuussyistä on pitkät hiukset laitettava kiinni ja korut otettava pois (korvakorut joko pois tai teipattava).

Normaalit varusteet

• säärisuojat

• pallo (koko 3)

• juomapullo (juomaksi vettä)

• sininen pelipaita peleihin aina mukaan!

• sininen harjoituspaita

• siniset shortsit

• siniset pelisukat

• hiekalla/tekonurmella/nurmella nappikset

• tekonurmella kannattaisi pitää turf/matalanappisia kenkiä

• liikuntasalissa ja juoksusuoralla sisäpelikengät

• hiekkakentällä hiekkahousut/verkkarit (hiekalle ei shortseissa)

Talvivarusteet

Talvella tekonurmiharjoituksissa saatetaan ulkona hätyytellä pakkasrajaa, joten muistakaa lämmin, mutta liikuntaan sopiva (ei puuvillainen) vaatetus kerrospukeutumisen periaatteella. Esim.:

• mikrokuituinen "tekninen" urheilukerrasto alimmaksi

• välikerrokseen lämmittävää ja kosteutta läpäisevää fleeceä tai villaa (tarvittaessa)

• päälle tuultapitävä mutta hengittävä takki

Jalkapallokenkien täytyy ulko-oloissa olla riittävän väljät, että lämpimät ja kosteuttasiirtävät sukat (esim. villapohjaiset tai thermolite) hyvin niihin mahtuvat. Päähän pipo, hanskat käteen ja säärisuojat paikoillaan.

HUOM! Toppatakki ja toppahousut ovat liian paljon! Suosikaa kerrospukeutumista. Varusteet päällä pitää pystyä juoksemaan ja pelaamaan jalkapalloa!

Varustehankinnat

Jalkapallotuotteet saat hankittua seurahinnoin Intersport Järvenpäästä, Helsingintie 4-8. Mainitse maksun yhteydessä, että haluat JäPS-alennuksen. Varustekokoja voi ja pitää tarvittaessa käydä sovittamassa Järvenpään Intersportissa. Ilmoitetut hinnat ovat omakustannushintoja sisältäen itse varusteen + painatuskuluja.

Jokaisella pelaajalla tulee olla sininen ja valkoinen pelipaita, siniset shortsit, sininen harjoituspaita, siniset pelisukat ja säärisuojat. Pelipaitoja tai "fanipaitoja" ei käytetä harjoituksissa.

Kukin pelaaja hankkii harjoituspaidan ja sukat itse, niihin ei tule painatusta (Intersportista löytyy sinisiä pelisukkia myös JäPS-tekstillä). Samoin nappikset ja muut pelikengät, säärisuojat ja pallo ostetaan itse.

Muistakaa merkitä pallot ja pullot huolella vedenkestävällä tussilla: nimi, ikäluokka, seura!

Kevään 2019 varustetilaus

Tee varustetilauksesi sivun alalaidassa olevalla lomakkeella 10.4. mennessä.

Tabela pelipaita lyhythihainen
Tabela pelipaita pitkähihainen