Talous ja maksut

Kustannukset jakautuvat kahteen osaan

1.  joukkueen toiminta- ja varustemaksuihin sekä

2.  seuran jäsenmaksuun kerran vuodessa

Joukkueen toimintamaksuilla katetaan mm. halli- ja kenttävuokrat, vastuuvalmentajien palkkiot, joukkueiden varusteet, pelipassi ja vakuutus, sekä turnausmaksut.
Lisäksi pelaajilta peritään varustemaksuja esimerkiksi pelipaitojen ja muiden varusteiden hankintaan.

Kaudelta 2019 joukkueen toimintamaksu on sinisiltä ja valkoisilta arvioilta 40 euroa kuukaudessa ja kilparyhmältä n.55€ kuukaudelta, riippuen mm. buffet-tuotoista ja sponsorituista. Laskut tulevat sähköpostiin n. 2 kk välein ja ne maksetaan Myclubin kautta.

Seuran jäsen- ja toimintamaksu vuonna 2019 on 170,00/pelaaja ja koostuu jäsenmaksusta 40€ ja toimintamaksusta 130€.
Seuran maksut  maksetaan suoraan emoseuralle sähköpostitse tulevalla laskulla.  Lisätietoa seuran jäsenmaksu -sivuilta.

Maksamattomat maksut

Pelioikeus on vain seuran ja ikäluokan maksut maksaneilla jäsenillä.
Ikäluokan toimintamaksujen viivästyessä yli kuukauden on pyrittävä sopimaan maksusuunnitelma joukkueenjohtajan tai taloudenhoitajan kanssa.
Mikäli toimintamaksu on myöhässä yli kuukauden ja siitä ei ole oltu yhteydessä toimihenkilöihin tai/ja laadittu maksusuunnitelmaa, pelaaja menettää osallistumisoikeutensa peleihin ja harjoituksiin siihen saakka, kunnes maksu on suoritettu. Tällä tavoin voimme taata, että kustannukset jakautuvat reilusti kaikkien pelaajien kesken.