Varusteet

SEURAAVA VARUSTETILAUS TARPEEN MUKAAN!

Tarkastakaa pelaajan varusteet ennen harjoituksiin ja peleihin lähtöä! VARUSTUS SÄÄN JA HARJOITUSPAIKAN MUKAAN. Turvallisuussyistä on pitkät hiukset laitettava kiinni ja korut otettava pois (korvakorut joko pois tai teipattava).

Normaalit varusteet

• säärisuojat

• pallo (koko 4)

• juomapullo (juomaksi vettä)

• sininen pelipaita peleihin mukaan! (Adidas Tabela 18 Jersey Blue, koot 128-164cm XS-XXXL)

• sininen harjoituspaita (Adidas Entrada 18 Jersey Harjoituspaita (CF1037) Koot: 116-140,152,164, XS-3XL)

• siniset shortsit (Adidas Parma Shorts Blue koot 116-164, XS-XXL)

• siniset pelisukat (Sukat Milano 16 socks Blue)

• hiekalla/tekonurmella/nurmella nappikset

• liikuntasalissa ja juoksusuoralla sisäpelikengät

• hiekkakentällä hiekkahousut/verkkarit (hiekalle ei shortseissa)

Pelipaitoihin painatetaan numero ja treenipaitoihin etunimi.

Talvivarusteet

Talvella tekonurmiharjoituksissa saatetaan ulkona hätyytellä pakkasrajaa, joten muistakaa lämmin, mutta liikuntaan sopiva (ei puuvillainen) vaatetus kerrospukeutumisen periaatteella. Esim.:

• mikrokuituinen "tekninen" urheilukerrasto alimmaksi

• välikerrokseen lämmittävää ja kosteutta läpäisevää fleeceä tai villaa (tarvittaessa)

• päälle tuultapitävä mutta hengittävä takki

Jalkapallokenkien täytyy ulko-oloissa olla riittävän väljät, että lämpimät ja kosteuttasiirtävät sukat (esim. villapohjaiset tai thermolite) hyvin niihin mahtuvat. Päähän pipo, hanskat käteen ja säärisuojat paikoillaan.

HUOM! Toppatakki ja toppahousut ovat liian paljon! Suosikaa kerrospukeutumista. Varusteet päällä pitää pystyä juoksemaan ja pelaamaan jalkapalloa!

Varustehankinnat

Tuulipuku ja/tai collegeasu ovat suositeltavia pelaajille yhtenäisen joukkueilmeen takia, mutta eivät pakollisia.

Jalkapallotuotteet saat hankittua seurahinnoin Intersport Järvenpäästä, Helsingintie 4-8. Mainitse maksun yhteydessä, että haluat JäPS-alennuksen. Varustekokoja voi ja pitää tarvittaessa käydä sovittamassa Järvenpään Intersportissa. Ilmoitetut hinnat ovat omakustannushintoja sisältäen itse varusteen + painatuskuluja.

Jokaisella pelaajalla tulee olla sininen pelipaita, siniset shortsit, sininen harjoituspaita, siniset pelisukat ja säärisuojat. Pelipaitoja tai "fanipaitoja" ei käytetä harjoituksissa.

Kukin pelaaja hankkii pelishortsit, harjoituspaidan ja sukat itse, niihin ei tule painatusta (Intersportista löytyy sinisiä pelisukkia myös JäPS-tekstillä). Samoin nappikset ja muut pelikengät, säärisuojat ja pallo ostetaan itse.

Muistakaa merkitä pallot ja pullot huolella vedenkestävällä tussilla: nimi, ikäluokka, seura!

Varustevastaavat:

Tiina Vastamäki/siniset

japsp09siniset@gmail.com

Martti Jokela/kilpa

martti.j.jokela@gmail.com

Varustetilaus

Tee varustetilauksesi oheisella lomakkeella.

Treenipaita Adidas Entrada 18 Jersey, sininen lyhythihainen, koot 128-164cm, XS-XXXL

Hintaan lisätään painatuskulut (logo rintaan)
Pelipaita Adidas Tabela 18 Jersey Blue,
koot 128-164cm XS-XXXL

Hintaan lisätään painatuskulut (JäPS-logo rintaan, etunimi ja pelinumero selkään)
Reppu, sininen , ei palloverkkoa.

Hintaan lisätään painatuskulut (JäPS-logo ja pelinumero)
Treenipusero Regista 18 training top,
koot 128-164cm ja XS-XXXL

Hintaan lisätään painatuskulut (JäPS-logo ja pelinumero helmaan)
Adidas Tiro 19 ALL-Weather Jacket,
koot 128-164cm ja XS-XXL

Hintaan lisätään painatuskulut (JäPS-logo ja pelinumero takin helmaan)
Treenihousu Tiro 19 Training pants,
koot 128-164cm ja XS-XXXL

Voi hankkia itse tai tehdä yhteistilauksen. Ei painatuksia.
Shortsit Parma Shorts Blue
koot 116-164, XS-XXL

Hankitaan itse. Ei painatuksia.
Sukat Milano 16 socks Blue

Hankitaan itse.

Valitse tuotteet

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.