JÄPS P09 kausi 2017-18

Järvenpään Palloseuran ikäluokkamalli uudistuu ensi kaudelle. Muutos koskee F9, E10, E11, D12, D13 ja C14 –ikäluokkia. Uudistuksella pyritään takaamaan laadukas ja monipuolinen valmennus kaikille pelaajille tasosta riippumatta. Seuran vision mukaisesti JäPS haluaa olla Suomen TOP-10 juniorijalkapalloseura kaikilla mittareillamme.

Uusi ikäluokkamalli yhdessä parantuneiden harjoitusolosuhteiden kanssa antavat jokaiselle JäPS-pelaajalle hyvät edellytykset kehittyä jalkapalloilijana – aina harrastetasolta tavoitteelliseen kilpatasoon.

Alla on lyhyet kuvaukset kunkin ryhmän toiminnasta. Kustannusarvioissa ei ole huomioitu varainhankintaa, joka laskee kuukausimaksuja.

JäPS Kilpa
JäPS Kilparyhmän toiminta tulee olemaan tavoitteellista kilpatoimintaa ja se on tarkoitettu kaikille lajiin innokkaasti suhtautuville pelaajille. Ryhmän päävalmentajana toimii Mikko Åhlgren (UEFA B), jolla on vahva kokemus lasten valmennuksesta sekä erinomaisia tuloksia pelaajien kehittämisestä kohti omaa huippuaan.  Tärkein valintakriteeri kilparyhmään on pelaajan innokkuus jalkapalloharrastusta kohtaan. Kilpajoukkueiden pelaajavalinnoista vastaa seuran valmennuspäällikkö yhdessä kilpajoukkueen päävalmentajan kanssa. Kilpajoukkueet harjoittelevat ja pelaavat yhtenäisen valmennuslinjauksen mukaisesti.  Joukkueen lajiharjoittelun lisäksi kilpajoukkueen toimintaan sisältyy peli- ja turnaustapahtumat, testaaminen, mv-valmennus, fysioterapia, pelitarkkailut sekä omatoimiharjoitteluaika talvisin. Kilpajoukkueet harjoittelevat kolme (3 )kertaa viikossa ja tekevät yhteistyötä JäPS Sinisen kanssa.  Toiminnan kustannusarvio on noin 90€/pelaaja/kk.

JäPS Sininen
JäPS Sininen tarjoaa laadukasta haastejoukkuetoimintaa ja joukkueet toimivat yhteistyössä ikäluokan kilpajoukkueiden kanssa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Daniel Pensasto (D-taso) ja  valmennus on seuran valmennuslinjauksen mukaista. JäPS Sininen tekee yhteistyötä kilparyhmän kanssa ja noudattaa samaa lajiharjoittelun kausisuunnitelmaa.  Siniset ryhmät harjoittelevat kaksi (2) kertaa viikossa jonka lisäksi ryhmän toimintaan kuuluu peli- ja turnaustapahtumat. Pelaajilla on mahdollisuus osallistua (erillinen osallistumismaksu) kerran (1) viikossa seuran järjestämään taitokouluun.
Toiminnan kustannusarvio on noin 50€/pelaaja/kk.

JäPS Valkoinen
JäPS Valkoinen on laadukasta harrastetoimintaa. Toiminnan pääpainona on liikkumisen ilo, lajin perustaitojen oppiminen ja jalkapallon pelaaminen. Ryhmän valmentajana toimii (vkot 43-52) Samuli Kukkonen (C-taso) ja (vkot 1-41) Tuure Nummi (UEFA B). JäPS Valkoisesta on mahdollista siirtyä myös JäPS Siniseen ja sieltä eteenpäin JäPS Kilpajoukkueeseen kehittymisen myötä. Ryhmä harjoittelee kaksi (2) kertaa viikossa ja osallistuu parhaaksi katsomallaan tavalla peli- ja turnaustoimintaan. Toiminnan kustannusarvio on noin 40€/pelaaja/kk.

JäPS haluaa uudella ikäluokkamallilla tarjota entistä laadukkaampaa toimintaa kaikilla tasoilla!

Tervetuloa P09-ikäluokan joukkuesivustolle!

JäPS P09 ikäluokassa on tällä hetkellä reilut 40 pelaajaa. Osa pelaajista on harrastanut lajia jo parin vuoden ajan, mutta mukana on myös paljon vasta tänä syksynä lajin pariin tulleita pelaajia.

Haluamme toivottaa kaikki v. 2009 syntyneet pojat tervetulleiksi mukaan JäPSin toimintaan ja jalkapalloharrastuksen pariin. Aikaisempaa jalkapallokokemusta ei tarvita, into pelaamiseen riittää.

Lisätietoa joukkueen toiminnasta ja mukaan liittymisestä antaa P09 ikäluokkavastaava Arto Martikainen (p. 040 5579588, arto@finnedu.com)

Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa kaksi viikkoa, jonka jälkeen voit liittyä toimintaan mukaan täyttämällä pelaajakortin täältä http://japs.sporttisaitti.com/seura/uusi_pelaaja/pelaajakortti/

Toivomme uusien pelaajien ilmoittavan tulostaan ennakkoon joko ikäluokkavastaava Arto Martikaiselle  (arto@finnedu.com, p. 040 5579588) tai ikäluokan vastuuvalmentajalle Samuli Kukkoselle (sakukkon@gmail.com, 050 5742804)

Tervetuloa mukaan jalkapalloharrastuksen pariin.