Tervetuloa P09-ikäluokan joukkuesivustolle!

JäPS P09 ikäluokassa on tällä hetkellä reilut 40 pelaajaa. Osa pelaajista on harrastanut lajia jo parin vuoden ajan, mutta mukana on myös paljon vasta tänä syksynä lajin pariin tulleita pelaajia.

Haluamme toivottaa kaikki v. 2009 syntyneet pojat tervetulleiksi mukaan JäPSin toimintaan ja jalkapalloharrastuksen pariin. Aikaisempaa jalkapallokokemusta ei tarvita, into pelaamiseen riittää.

Alla on lyhyet kuvaukset kunkin ryhmän toiminnasta. Kustannusarvioissa ei ole huomioitu varainhankintaa, joka laskee kuukausimaksuja.

JäPS Kilpa

JäPS Kilparyhmän toiminta tulee olemaan tavoitteellista kilpatoimintaa ja se on tarkoitettu kaikille lajiin innokkaasti suhtautuville pelaajille. Ryhmän päävalmentajana toimii Ville Mukkala, jolla on vahva kokemus lasten valmennuksesta sekä erinomaisia tuloksia pelaajien kehittämisestä kohti omaa huippuaan.  Tärkein valintakriteeri kilparyhmään on pelaajan innokkuus jalkapalloharrastusta kohtaan. Kilpajoukkueiden pelaajavalinnoista vastaa seuran valmennuspäällikkö yhdessä kilpajoukkueen päävalmentajan kanssa. Kilpajoukkueet harjoittelevat ja pelaavat yhtenäisen valmennuslinjauksen mukaisesti.  Joukkueen lajiharjoittelun lisäksi kilpajoukkueen toimintaan sisältyy peli- ja turnaustapahtumat, testaaminen, mv-valmennus, fysioterapia, pelitarkkailut sekä omatoimiharjoitteluaika talvisin. Kilpajoukkueet harjoittelevat kolme (3 )kertaa viikossa ja tekevät yhteistyötä JäPS Sinisen kanssa.  Toiminnan kustannusarvio on noin 90€/pelaaja/kk.

JäPS Sininen

JäPS Sininen tarjoaa laadukasta haastejoukkuetoimintaa ja joukkueet toimivat yhteistyössä ikäluokan kilpajoukkueiden kanssa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Daniel Pensasto (D-taso) ja  valmennus on seuran valmennuslinjauksen mukaista. JäPS Sininen tekee yhteistyötä kilparyhmän kanssa ja noudattaa samaa lajiharjoittelun kausisuunnitelmaa.  Tärkeänä pääpainona on myös liikkumisen ilo, lajin perustaitojen oppiminen ja jalkapallon pelaaminen. Siniset ryhmät harjoittelevat kaksi (2) kertaa viikossa jonka lisäksi ryhmän toimintaan kuuluu peli- ja turnaustapahtumat. Pelaajilla on mahdollisuus osallistua (erillinen osallistumismaksu) kerran (1) viikossa seuran järjestämään taitokouluun. Toiminnan kustannusarvio on noin 55€/pelaaja/kk.

Lisätietoa joukkueen toiminnasta ja mukaan liittymisestä antavat

- Ikäluokkavastaava/kilparyhmän joukkueenjohtaja Eveliina Kinnunen (p. 044 3409006, eveli.kinn @ gmail.com)

- sinisen ryhmän joukkueenjohtajat Mikko Heikkilä ja Anna Ojala: japsp09siniset @ gmail.com

Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa kaksi viikkoa, jonka jälkeen voit liittyä toimintaan mukaan täyttämällä pelaajakortin täältä http://japs.sporttisaitti.com/seura/uusi_pelaaja/pelaajakortti/

Toivomme uusien pelaajien ilmoittavan tulostaan ennakkoon joukkueenjohtajille.

Tervetuloa mukaan jalkapalloharrastuksen pariin.