JäPS P07

JäPS P07 kilpa

JäPS Kilparyhmän toiminta on tavoitteellista kilpatoimintaa ja se on tarkoitettu kaikille lajiin innokkaasti suhtautuville pelaajille. Ryhmän valmentajina toimivat Tuure Nummi, Esko Jyske ja Jan Lehmusola. Kolmikolla on vahva kokemus lasten valmennuksesta, sekä pelaajien kehittämisestä kohti omaa huippuaan. Kilpajoukkueiden pelaajavalinnoista vastaavat ryhmän valmentajat yhdessä seuran valmennuspäällikön kanssa.

Kilpajoukkue harjoittelee ja pelaa yhtenäisen valmennuslinjauksen mukaisesti. Joukkueen lajiharjoittelun lisäksi kilpajoukkueen toimintaan sisältyy peli- ja turnaustapahtumat, testaaminen, mv-valmennus, fysioterapia, pelitarkkailut sekä omatoimiharjoitteluaika talvisin. Kilpajoukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja tekee yhteistyötä JäPS kilpahaaste joukkueen kanssa.

Jäps P07 kilpahaaste

JäPS kilpahaaste tarjoaa laadukasta haastejoukkuetoimintaa ja joukkue toimii yhteistyössä ikäluokan kilpajoukkueen kanssa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Samuli Kukkonen ja  valmennus on seuran valmennuslinjauksen mukaista. JäPS kilpahaaste noudattaa samaa lajiharjoittelun kausisuunnitelmaa Jäps kilvan kanssa. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa, Joukkueen lajiharjoittelun lisäksi toimintaan sisältyy peli- ja turnaustapahtumat, testaaminen, mv-valmennus, fysioterapia, pelitarkkailut sekä omatoimiharjoitteluaika talvisin.

Toiminnan kustannusarvio on noin 60-70€/pelaaja/kk.