TERVETULOA JÄPS P07 IKÄLUOKAN SIVUSTOILLE!

TERVETULOA AVOIMIIN HARJOITUKSIIN!

Jäps P07 aloittaa uuden kauden viikolla 43, jolloin harjoituksiin ovat tervetulleet kaikki halukkaat uudet pelaajat.

Meillä on tarjota tavoitteellinen kilparyhmä ja motivoitunut kilpahaaste ryhmä. Meiltä löytyy alueen parhaat harjoitteluolosuhteet, erittäin motivoituneet joukkuekaverit ja ammattitaitoinen valmennusryhmä.

AVOIMET HARJOITUKSET MA, TI JA TO VKOT 43, 44

ma   22.10. klo 19-20.40        monitoimihalli
ti      23.10. klo 16.15-17.40   AAA-halli
to     25.10. klo 16.15-17.40   monitoimihalli

ma   29.10. klo 19-20.40        monitoimihalli
ti      30.10. klo 16.15-17.40   AAA-halli
to     1.11. klo 16.15-17.40     monitoimihalli

Valmennuksesta vastaavat Tuure Nummi ja Samuli Kukkonen, joiden esittelyt alla:

Tuure Nummi, 24, työskentelee seuran päätoimisena junioripäällikkönä ja on valmentanut Jäpsissä useita vuosia eri tasolla lapsia ja nuoria. Valmennuskoulutuksista hänellä on suoritettuna UEFA B-lisennsi ja Liikunnanohjaajan perustutkinto. Lisäksi Tuure pelaa seuran edustusjoukkueessa miesten kakkosessa. Tuure on poikien keskuudessa pidetty valmentaja, joka tekee työtä suurella sinisellä sydämellä.
Samuli Kukkonen, 20, toimii seurassa valmentajana P04, P06, P07 ja P08 ikäluokissa. Hän on työskennellyt jo usean vuoden ajan eri ikäluokissa ja on pelannut itse jalkapalloa jo nuoresta pojasta asti. Valmennuskoulutuksena Samulilla on suoritettu C-tason lisenssi ja lisäksi hän on toiminut liikunnanopettajan sijaisena. Samuli on kokenut toimimaan nuorten kanssa ja tulee toimeen myös hyvin vanhempien kanssa:) Samuli kertoo tavoitteekseen P07 ikäluokassa saavuttaa haastaja joukkueessa hyvä ilmapiiri ja harjoitusympäristö sekä kehittää jokaiselle pelaajalle kiitettävä taso jalkapallon perustaidoissa.

Lisäksi joukkueissa toimii useita isävalmentajia ja huoltajia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule harjoituksiin kokeilemaan!

P07 KILPA HAKEE MAALIVAHTIA

-Osallistumme keväällä Aluesarjakarsintaan, pikkuhuuhkajapäiville ja kotimaisiin kilpatason turnauksiin.

Maalivahdeille tarjoamme:

-Peliaikaa ja varman ykkösmaalivahdin paikan joukkueen ainoana maalivahtina.

-Motivoituneen ja tavoittellisen kilparyhmän joka pelaa pelejä ikäluokan kovimpia joukkueita vastaan

-3 viikkoharjoitusta (kaikki talvitreenit sisähallissa)

-1 maalivahtiharjoituksen viikossa

-Varustekompensaatiota hanskojen hankintaan