P03

Tervetuloa JäPS P03:n kotisivuille! Lisätietoja saat klikkaamalla kuvaa... Ikäluokkaamme kuuluu yli 40 innokasta jalkapalloilijaa! Harjoitusaikataulut, harjoituspaikat sekä ottelutiedot ylläpidetään näillä sivuilla, joten seuraa ikäluokan sivuja säännöllisesti. Kaikki vuonna 2003 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukavan harrastuksen pariin! Tule vain reippaasti harjoituksiimme, niin pääset mukaan kivaan ryhmään jolla on toimintaa ympäri vuoden! Ohjeita uudelle pelaajalle löytyy seuran etusivulta. Lisätietoja toiminnasta antaa ikäluokkavastaava Leena Mäkinen: marialeenamakinen@gmail.com, puh. 0400 928 220.

Seuraavat sarjaottelut

» Ykkönen » Kakkonen

Seuraavat tapahtumat

HUOM! Syksyn piirisarjat käynnistyvät!

17.7.2017
Syyskierroksen pelit alkavat pian. Näette ajantasalla olevat otteluohjelmat helpoiten poikien blogista. Joukkueen seuraavan sarjaottelun saatte nopeasti tarkastettua ikäluokan etusivulta. Ilmoitelkaa mahdollisista poissaoloista mahdollisimman ajoissa.

Uusimmat bloggaukset

Uusimmat twiitit

Twitter-kuvat

Kaikki kuvat löytyvät Twitteristä tililtä @japs_p03 ja @JaPSP03K.

Kaikki kuvat löytyvät Instagramista hashtagilla #japs_p03.