P03

Tervetuloa JäPS P03:n kotisivuille! Lisätietoja saat klikkaamalla kuvaa... Ikäluokkaamme kuuluu yli 40 innokasta jalkapalloilijaa! Harjoitusaikataulut, harjoituspaikat sekä ottelutiedot ylläpidetään näillä sivuilla, joten seuraa ikäluokan sivuja säännöllisesti. Kaikki vuonna 2003 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukavan harrastuksen pariin! Tule vain reippaasti harjoituksiimme, niin pääset mukaan kivaan ryhmään jolla on toimintaa ympäri vuoden! Ohjeita uudelle pelaajalle löytyy seuran etusivulta. Lisätietoja toiminnasta antaa ikäluokkavastaava Leena Mäkinen: marialeenamakinen@gmail.com, puh. 0400 928 220.

Seuraavat sarjaottelut

» Ykkönen » Kakkonen

Seuraavat tapahtumat

Kauden 2017 P14 Ykkösen ja Kakkosen alustavat runko-ohjelmat on julkaistu.

3.3.2017
Ykkösen (Kilpa) runkopelipäiväksi on Uudenmaan piirin alueella aseteltu perjantai ja Kakkosen (Sininen) runkopelipäiväksi on aseteltu torstai. Pelit voidaan myös pelata +-1 päivä siitä välillä. Vastustajan kanssa sopien voi pelejä asetella myös ma-ke päiville. La/su pelit kyseisissä sarjoissa Uudenmaan piirin alueella ovat ei toivottavia, jotta kaikille sarjoille löytyy riittävästi tuomareita. Kakkonen on määritelty alkavaksi to 13.4 ja Ykkönen 21.4, mutta tarvittaessa saa pelit aloittaa jo 1.4 alkaen. Vastaavasti sarjojen viimeinen pelipäivä on ke 21.6, jota myöhemmäksi pelejä ei saa siirtää.

JäPS P03:n kilpajoukkue etsii joukkoonsa pelitaidollisia, motivoituneita pelaajia.

17.1.2017
Tarjoamme hyvän valmennuksen, loistavan joukkuehengen omaavat pelikaverit, hyvät harjoitteluolosuhteet ja hyvän organisaation tuen.

Tehoryhmät peruttu ti 8.11.2016

8.11.2016
Joudumme valitettavasti perumaan tämän päivän, ti 8.11.2016, JäPSn tehoryhmäharjoitukset Koivusaaresta lumimyräkän vuoksi.

TÄRKEÄÄ! HUOMINEN VALOKUVAUS + pallopoikavuoro edarin pelissä!

19.8.2016
Huominen valokuvaus on siirretty AINOLAAN.

JäPS talenttileiri ti-to 2.-4.8.2016 klo 9-15 Koivusaaren tekonurmella

25.7.2016
Tapahtuma on tärkeä osa pelaajien kehittymisen seurantaa. Ohjelmassa on taito- ja fysiikkatestejä, sekä pelitapaharjoittelua ja peliseurantaa.

Uusimmat bloggaukset

Uusimmat twiitit

Twitter-kuvat

Kaikki kuvat löytyvät Twitteristä tililtä @japs_p03 ja @JaPSP03K.

Kaikki kuvat löytyvät Instagramista hashtagilla #japs_p03.