Maksut

Seuran jäsenmaksu ja toimintamaksu 1.11.2018 - 31.10.2019

Seuran jäsenmaksu 40€  ja toimintamaksu 130€ (naisten edustusjoukkue)

Sisaralennusta perheen toinen ja siitä eteenpäin, saa alennusta -20,00€ täydestä toimintamaksusta.
Perhe toimittaa selvityksen seuran toimintaan osallistuvista lapsista.

Seura lähettää laskun sähköpostilla tammikuussa.

HUOM! maksetaan seuran tilille!

Maksua ei siis makseta joukkueen tilille, vaan seuran tilille!

Perusteita maksuille

Joukkueen toimintamaksu 1.11.2018 - 31.10.2019

Pelaajien kuukausittainen joukkueen toimintamaksu on 60€/kk. Laskutetaan kahden kuukauden erissä. Maksun eräpäivä 15. päivä, ellei sähköpostilla lähetetyssä laskussa muuta ilmoiteta. Lokakuu on maksuton, mikäli sponsorihankinta toteutuu..

Joukkueen toimintamaksu sisältää talven hallivuorot, valmentajien palkkiot, sarjamaksut, kesän treeni- ja pelivuorot, harkkapelien kenttävuorot ja -erotuomarikulut, huoltokulut ja muut joukkueen toiminnan kulut.

Peleihin mennään omilla autoilla, mahdollisesti kimppakyydeillä.

Maksut ikäluokan tilille pelaajan viitteellä sähköpostiin lähetetyn laskun mukaan. Tarkista myös roskapostilaatikko!

Laskutusjärjestelmästä tulevat laskut ovat osalla menneet roskapostiksi.

Jokainen pelaaja voi osallistua sponsorien (esim. kummiyritysten) hankintaan. Myös talkoita voi olla tarjolla. Tiedustelut seuran toimistolta Marjo Hellbergiltä.

Treeniryhmän JäPS N1 tilinumero: Nordea FI53 1064 3000 2384 98

Pidä yhteystietosi ajan tasalla!

Seura on siirtymässä uuteen jäsenrekisteriin, jonka kautta lähetetään niin seuran kuin joukkueen maksut.. Ellet ole vielä aktivoinut jäsentiliäsi, niin tee se heti, kun saat sähköpostilla aktivointilinkin. Aktivointilinkki tulee myös huoltajan sähköpostiin, mikäli huoltaja (esim. laskun maksajana) on jäsentiliin tallennettu.

• Tarkista omat tietosi ja korjaa sekä täydennä tarvittaessa.
  • Asetuksista pääset valitsemaan kenelle laskut ja tiedotteet lähetetään
  • Tietosuoja-välilehdeltä pääset valitsemaan, kenelle tietosi (ja mitkä tiedot) näkyvät. Esim. valinnalla "sisäisesti", valitsemasi tiedot näkyvät sisään kirjautuneille treeniryhmän jäsenille, pelaajille, valmentajille ja muille taustoille.

Pääset jäsentilisi kautta tarkistamaan laskujesi tilanteen. Laskutus uuden järjestelmän kautta alkanee tammikuussa.

Sisäänkirjautuminen

Pelipassin uusiminen

Voit uusia pelipassin kaudelle 2019 jo joulukuun puolella. Mikäli pelaat futsalia, niin käy uusimassa jalkapallopassisi ajoissa ennen tammikuun peliä,  Uudella pelipassilla olet oikeutettu pelaamaan myös futsalia.

Ohjeita https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin

HUOM! Taysikäisten pitää luoda omat tunnukset (ja liittää omat tiedot pelipassiIDn ja syntymäajan avulla), jos peliapassi on aiemmin hankittu vanhempien tunnusten kautta.

Edustusoikeuden muutos toisista seuroista siirtyvillä pelaajilla (Pelipaikka)

Pelipaikka on nyt käytössä ja pelaajasiirron voi laittaa alulle vain uuden seurasi yhteyshenkilö. Ota siis yhteyttä uuteen seuraasi pelaajasiirto-asioissa.

HUOM! Futsal-rooli ja jalkapallorooli pitää siirtää erikseen.