Naiset

Tervetuloa JäPS Naisten edustusjoukkueen kotisivuille

JäPS naiset pelaa naisten kakkosta kaudella 2019.

Avoimet treenit viikoilla 43 ja 44. Tervetuloa kokeilemaan!

Joukkue harjoittelee yhdessä ykkösessä pelaavien B-tyttöjen kanssa. Naisten kakkosta pelataan yhteistyössä B -tyttöjen kanssa. Kauden tavoitteena on pelata hyvin kakkosessa. Harjoitusryhmä ilmoittautuu kevätkaudelle myös naisten neloseen JäPS/United -nimellä.

Naisten ja TB -ikäluokkien valmennuksesta vastaa HJK:n ja maajoukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Terhi Uusi-Luomalahti, joka on toiminut JäPSin talenttivalmentajana kaudella 2018. Tepalla on takanaan aktiiviuraltaan 7 Suomen mestaruutta HJK:n paidassa ja maajoukkueessa 60 ottelua sekä yhdet naisten EM -kisat. Hän on toiminut valmentajana JäPSissä, HJK:ssa ja MPS:ssä. Hän tuntee pelaajauransa ja työnsä kautta fyysiset ja henkiset vaatimukset, joita tarvitaan jalkapalloilijana kehittymiseen ja pystyy soveltamaan näitä oppeja myös käytännön valmennustyössä.

JäPSin pelaajapolku tyttöjoukkueiden osalta mahdollistaa pelaajien liikkumisen joustavasti ikäluokkien välillä oman kehityksensä, innostuksensa ja tasonsa mukaisesti. Pelaajille tarjotaan mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana ja urheilijana omalle parhaalle tasolleen.

Maalivahtivalmennuksesta vastaa Juha "Limppu" Kajander, joka on valmentanut mm. naisten maajoukkueen maalivahteja.

Katso nimenhuuto kauden 2018 treenit
Pelaaja: Ilmoita nimenhuudossa, oletko in vai out!

Ulkotreenit: Tarkista säätila tästä tunti ennen treenejä : http://www.foreca.fi/Finland/Jarvenpaa
Mikäli olet motivoitunut ja kiinnostunut pelaamaan naisten joukkueessa, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, Ritva Kohijoki 040 5212645 ja/ tai vastuuvalmentaja Terhi Uusi-Luomalahteen 0445055622 terhi.uusiluomalahti@gmail.com

Seuraava ottelu - Naiset kakkonen

Seuraavat tapahtumat (Avaa kalenteri...)

Uutisia

Palkitaan tuttuun tapaan ikäluokkien palkittavat, taitokisamitalistit, piirin mitalistit ja muut seuran ansioituneet pelaajat ja vapaaehtoistoimijat. Kahvitarjoilu juhlan päätteeksi. Tervetuloa!
Päättäjäiset pidetään lauantaina 10.11.2018 Koivusaaren koululla klo 14.00 alkaen ja tapahtumassa palkitaan runsain määrin ansioituneita JäPSiläisiä.