Naiset

Tervetuloa JäPS Naisten edustusjoukkueen kotisivuille

 

JäPS naiset ottavat vauhtia naisten kolmosesta kaudella 2018.


Joukkue harjoittelee yhdessä TB1 - T03 joukkueiden kanssa. Naisten kolmosta pelataan yhteistyössä TB1 -tyttöjen kanssa. Kauden tavoitteena on paluu naisten kakkoseen. Harjoitusryhmä ilmoittautuu kevätkaudelle myös naisten neloseen, jota pelataan yhteistyössä JäPS/United joukkueen kanssa.

Naisten, TB- ja TC15 -ikäluokkien valmennuksesta vastaa HJK:n ja maajoukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Terhi Uusi-Luomalahti, joka on toiminut JäPSin talenttivalmentajana kaudella 2018. Tepalla on takanaan aktiiviuraltaan 7 Suomen mestaruutta HJK:n paidassa ja maajoukkueessa 60 ottelua sekä yhdet naisten EM -kisat. Hän on toiminut valmentajana JäPSissä, HJK:ssa ja MPS:ssä. Hän tuntee pelaajauransa ja työnsä kautta fyysiset ja henkiset vaatimukset, joita tarvitaan jalkapalloilijana kehittymiseen ja pystyy soveltamaan näitä oppeja myös käytännön valmennustyössä. 
 
JäPSin pelaajapolku tyttöjoukkueiden osalta mahdollistaa pelaajien liikkumisen joustavasti ikäluokkien välillä oman kehityksensä, innostuksensa ja tasonsa mukaisesti. Pelaajille tarjotaan mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana ja urheilijana omalle parhaalle tasolleen.
 
Maalivahtivalmennuksesta vastaa Juha "Limppu" Kajander, joka on valmentanut mm. naisten maajoukkueen maalivahteja.
 
 
Katso nimenhuuto kauden 2018 treenit
Pelaaja: Ilmoita nimenhuudossa, oletko in vai out!

Ulkotreenit: Tarkista säätila tästä tunti ennen treenejä : http://www.foreca.fi/Finland/Jarvenpaa
Mikäli olet motivoitunut ja kiinnostunut pelaamaan naisten joukkueessa, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, Ritva Kohijoki 040 5212645 ja/ tai vastuuvalmentaja Terhi Uusi-Luomalahteen 0445055622 terhi.uusiluomalahti@gmail.com

Seuraava ottelu - Naiset kolmonen

Seuraavat tapahtumat (Avaa kalenteri...)

Uutisia

Muutamia käytännönohjeita hallin käyttäjille!!
Kauden päätösjuhlat ja palkitsemiset vietetään tänä vuonna Koivusaaren koululla la 4.11. klo 14.00 - 15.30. Juhlan päätteeksi on JäPS 70 v. -synttärikakkutarjoilu koulun ruokalassa.