JäPS Perhefutis - talvikausi 2018-2019

Järvenpään Palloseura mukana Palloliiton Perhefutis-konseptissa!

Toiminta käynnistyy lokakuussa 2018. Perhefutis on tarkoitettu 2014, 2015- ja 2016 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmille.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana.

PERHEFUTIKSEN  HARJOITUKSET TALVIKAUDELLA 2018-2019

Talvijakso vkot 43 - 50 ja 2 - 16

RyhmäPäiväKloPaikkaMuutaMuuta
PerhefutisSunnuntai10:00-11:00 Auto-Arita Areena2014-2016-syntyneet1.kerta 28.10.2018

Kentän osoite: Auto-Arita Areena - Vanerikuja 3

Ajankohta: Ensimmäinen kerta 28.10.2018 - 21.4.2018 viimeinen kerta.

Maksu: Osallistumismaksu sisältää harjoitukset, nappulapelipassin ja vakuutuksen.
Epäselvyyksien varalta maksun suorittamisesta tulee säilyttää pankin tai maksuautomaatin tosite.

Perhefutikseen voi osallistua yhden aikuisen kanssa enintään 2 lasta (sisarukset). Mikäli perheestä osallistuu useampia lapsia on lisäkustannus tästä 10€ / lapsi.

Perhefutiksen hinta on 150€

Kokeilu: Niille jotka haluavat varmistua lastensa innokkuudesta osallistua Perhefutikseen, tarjotaan mahdollisuus osallistua kahteen harjoitukseen ilman maksua. Kokeilua ennen on suoritettava ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Kokeilukerroille on itse hankittava vakuutus niitä varten.

Jos kokeilun jälkeen haluaa jatkaa, on maksu suoritettava välittömästi toisen harjoituskerran jälkeen.

Jos kokeilun jälkeen ei halua jatkaa on siitä ilmoitettava vastuuhenkilölle mieluiten sähköpostilla osoitteeseen tuure.nummi@japs.fi

Ohjaajat: Perhefutista ohjaa seuran koulutetut ohjaajat. Toimintaa valvoo ja koordinoi seuran Junioripäällikkö Tuure Nummi.

Varustus: Liikuntavarusteet ja lenkkarit tai nappikset sekä juomapullo.

Yhteystiedot: Perhefutiksesta vastaa JäPS Junioripäällikkö Tuure Nummi

tuure.nummi@japs.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA!