JäPS Naperofutis - talvikausi 2018-2019

Naperofutis on tarkoitettu talvikaudella 2014-syntyneille pojille ja tytöille. Naperofutikseen voi liittyä mukaan myös kesken kauden.

Naperofutiksessa tutustutaan jalkapalloon lajina, sekä opetellaan miten harjoituksissa ollaan ja miten siellä toimitaan. Opettelemme ryhmässä toimimista sekä yhteisten sääntöjen noudattamista.

NAPEROFUTIKSEN HARJOITUKSET TALVIKAUDELLA 2018-2019

Talvikausi vkot 43 - 50 ja 2 - 16

RyhmäPäiväKloPaikkaMuuta
NaperofutisSunnuntai10:00-11:00Auto-Arita Areena 1.kerta 28.10.2018

Kentän osoite: Auto-Arita Areena - Vanerikuja 3

Ajankohta: Ensimmäinen kerta 28.10.2018 - 21.4.2018 viimeinen kerta.

Maksu: Osallistumismaksu sisältää harjoitukset, nappulapelipassin ja vakuutuksen.
Epäselvyyksien varalta maksun suorittamisesta tulee säilyttää pankin tai maksuautomaatin tosite.

Naperofutiksen hinta on 150€.

Kokeilu: Niille jotka haluavat varmistua lastensa innokkuudesta osallistua Naperofutikseen, tarjotaan mahdollisuus osallistua kahteen harjoitukseen ilman maksua. Kokeilua ennen on suoritettava ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Kokeilukerroille on itse hankittava vakuutus niitä varten.

Jos kokeilun jälkeen haluaa jatkaa, on maksu suoritettava välittömästi toisen harjoituskerran jälkeen.

Jos kokeilun jälkeen ei halua jatkaa on siitä ilmoitettava vastuuhenkilölle mieluiten sähköpostilla osoitteeseen tuure.nummi@japs.fi

Ohjajaajat: Naperofutista ohjaa seuran koulutetut ohjaajat. Toimintaa valvoo ja koordinoi seuran Junioripäällikkö Tuure Nummi.

Varustus: Liikuntavarusteet ja lenkkarit tai nappikset sekä juomapullo.

Yhteystiedot: Naperofutiksesta vastaa JäPS Junioripäällikkö Tuure Nummi

tuure.nummi@japs.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA!