JäkeFutis

Toiminnan kuvaus

JäkeFutis-harrastepelaajapolku on seuravetoista jalkapallotoimintaa.

Pelaajalle luvataan

Laadukkaat lajiharjoitukset hyvissä olosuhteissa ja hyvään kellonaikaan kaksi (2) kertaa viikossa.

Kiinteä kuukausimaksu toiminnasta 39€/kk (sisältäen harjoitusvuorot ja valmennuksen).

Pelitoiminta ja muut kulut

Pelitoiminnan järjestämisestä vastaa ryhmän muut toimihenkilöt ja valmentajat. Pelitoiminnan kustannukset alkaen 10€/kk laskutetaan erikseen.

Lisäksi

• Pakollinen vakuutus alle 19v.
  • Kortteli- tai harrastepassi 10€, tai pelipassi kunkin vuoden hinnaston mukaan.
  • Pelitoimintaan osallistuminen edellyttää, että ryhmän pelaajienvanhemmista löytyy joukkueenjohtaja ja pelivalmentaja
  • Seuran jäsen- ja toimintamaksu laskutetaan erikseen. Vuonna 2019 seuran jäsenmaksu on 40€ ja toimintamaksu 130€.
  • Mahdolliset muut kulut, esimerkiksi turnausmaksut, varusteet ja leirit maksetaan erikseen.

Ilmoittautuminen JäkeFutikseen tästä Tietoa ikäluokkatoiminnasta täällä

Lajiharjoitukset vkot 40/2019 – 17/2020 ja valmentajat 2019-20