Harrastefutis

JäPS järjestää erilaisia harrastefutis mahdollisuuksia myös niille, joille pelien lopputulokset eivät ole niin tärkeitä.

Klikkaa alaotsikoita viereisestä palkista ja tutustu toimintaan.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KESÄFUTIS

Kesäfutis on kerran viikossa tapahtuvaa ohjattua toimintaa ja se on suunnattu 1.- 3.-luokkalaisille lapsille, tytöille ja pojille, jotka eivät vielä ole jalkapallokoulussa tai ikäluokkatoiminnassa mukana. Harjoituskerta sisältää leikkejä, pelejä ja hiukan toki varsinaisia futisharjoitteitakin.

JÄPS FUTISKERHO

JäPS futiskerho on tarkoitettu 10-15-vuotiaille aloitteleville pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla. 

NAISTEN KUNTOFUTIS

Kuntofutis on kerran viikossa tapahtuvaa "ohjattua" toimintaa ja se on suunnattu naisille ,joita kiinnostaa pelata futista leikkimielisesti,"pilke silmäkulmassa".  

MIESTEN KUNTOFUTIS

Kuntofutis on kerran viikossa tapahtuvaa "ohjattua" toimintaa ja se on suunnattu miehille ,joita kiinnostaa pelata futista leikkimielisesti,"pilke silmäkulmassa".  

UMBROLIIGA

Kesäkaudella pelattava miesten harrastesarja.

NAISTEN TALVIHARRASTESARJA

Talvikaudella pelattava naisten harrastesarja.