Ikäluokat

Toimintaa tytöille ja pojille, aikuisille, harrastajille, erityisryhmälle

Järvenpään Palloseurasta löytyy erittäin vilkasta junioritoimintaa niin tytöille kuin pojillekin. Junioritoiminnan toiminnallisia yksiköitä ovat ikäluokat, jotka on jaettu pelaajien syntymävuoden mukaan.

Kaudella 2017 - 2018 poikien ikäluokista nuorin on P11 (eli 2011-syntyneille) ja vanhin Pojat A (eli 1998-2000 syntyneille). Tyttöjen ikäluokista vastaavasti nuorin on T09-11 ja vanhin TB (1999-2002-syntyneille).
Jalkapallossa kausi vaihtuu marraskuussa ja silloin siirrytään seuraavan vuoden jakoihin.

Ikäluokkatoimintaa ennen on mahdollista aloittaa Jalkapallokoulussa tai Naperofutiksessa. Tiedot löytyvät  omalla sivulla.

Erityisryhmätoiminta aloitti vuonna 2012 ja joukkue Vapari harjoittelee kerran viikossa Auto-Arita Areenalla.
Aikuisille on sekä harraste- että kilpatoimintaa useammassa ryhmässä.

Kaikki uudet tulokkaat ovat tervetulleita mukaan. Asiassa kannattaa olla yhteydessä omaa syntymävuotta vastaavan ikäluokan vastuuhenkilöihin, ikäluokkavastaavaan ja/tai vastuuvalmentajaan. Yleiset kysymykset voi esittää seuran urheilutoiminnan päällikölle tai toiminnanjohtajalle.

Ohjeita uudelle pelaajalle löytyy Uusi pelaaja JäPSiin -sivulta.

Tietoa ikäluokan omasta osiosta saat klikkaamalla ikäluokan linkkiä sivun vasemmasta laidasta.