UUTISET  

Paljon pelissä lauantain TPV-ottelussa

17.9.2015
JäPSin sarjapaikka Kakkosessa kaipaa vielä viimeisen varmistuksen ja se voidaan hankkia lauantaina kaatamalla tamprelainen TPV. Mistään kohtalon ottelusta ei toki ole kysymys, mutta voitto lopettaisi säilymis-spekulaatiot JäPSin osalta ja antaisi hyvät saumat sijoittua lopullisessa taulukossa jopa kolmanneksi. Ottelu alkaa keskuskentällä lauantaina klo 16. Valitettavasti on kuitenkin lisättävä tähän aikaan vuodesta säävaraus, eli on mahdollista, että ottelupaikaksi vaihtuu Koivusaari.

Tulihan se pakkovoitto

29.8.2015
Lauantain voittoa NJS:stä jos mitä voi kutsua pakkovoitoksi. Eikä se helpolla tullut. Ilman maalivahti Altti Mäkisen huipputorjuntoja NJS olisi voinut olla helposti jopa 0-2 -johdossakin, mutta Altti teki mitä maalivahdin on tehtävä. Ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Mikael Lähde tykitti pallon vieraiden verkkoon ja pakkovoitto oli otettu. Lopputulos JäPS - NJS siis 1-0 (0-0). Nyt on hieman helpompi hengittää, mutta sarjapaikan eteen on edelleen jatkettava tosissaan.

Atlantis-ottelussa vain yksi tavoite, kolme pistettä

20.8.2015
JäPS kohtaa sunnuntaina Kakkosen ottelussa helsinkiläisen Atlantiksen, jonka kanssa pelattiin keväällä kotona tasan 2-2 ja joka voitettiin Helsingissä heinäkuun alussa 3-2. Keskuskentällä klo 18.30 alkavassa ottelussa ei JäPSillä ole mitään muuta tavoitetta kuin kolme sarjapistettä. Sarjatilanne on hyvin hallinnassa, mutta etelälohkon keskipakka on niin kasassa, että yhtään pistemenetystä se ei periaatteessa kestä.
TWITTER