¨
UUTISET

Temo Apriamashvili suoraan edarin avaukseen

2.6.2016
JäPS jatkaa kauden ensimmäisen voittonsa metsästämistä torstaina Helsingissä Malmin Palloseuran vieraana. Tähänastisten tulosten perusteella voittoon on nyt hyvä syy uskoa. Sitä edesauttaa se, että JäPS on tehnyt kauden loppuun kestävän sopimuksen käkkäräpäisen keskikentän keisarin Temo Apriamashvilin kanssa.

Neljä ottelua, neljä tasapeliä, neljä tehtyä maalia, neljä päästettyä maalia, neljä pistettä..

23.5.2016
JäPS on neljän kierroksen jälkeen edelleen tappioitta Kakkosen A-lohkossa. Siinä mielessä se on tasoissa sarjakärki Gnistanin kanssa, mutta kun voittoja ei ole vielä yhtään ja Gnistanilla niitä on jo kolme, ei JäPSin sarjasijoituskaan ole kummoinen. Tilannetta helpottaa se, että lohko vaikuttaa hyvin tasaiselta.

Äitienpäivänä kotiavaus Koivusaaressa - kaikille äideille ilmaiset pullakahvit

5.5.2016
Lahdesta haetun tasapelipisteen jatkoksi on äitienpäivänä mahdollisuus hankkia lisäpisteitä. Kauden kotiavaus pelataan Koivusaaren jalkapallonurmella, jonne vieraaksi saapuu FC Kultsu Joutsenosta. JäPS tarjoaa kaikille ottelua seuraamaan tuleville äideille ilmaiset pullakahvit. Ottelu akaa klo 15.
Ankaraa harjoittelua

Edari tykittää myös
some-verkot tötterölle

Mobiilissa vastaavat applikaatiot.