UUTISET

Edarille kymmenes tappioton peli putkeen ja sarjakärkeen!

16.5.2015
Maaliton tasapeli ja yksi sarjapiste jäi JäPSin saldoksi kauden ensimmäisestä paikallisottelusta Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan. Ihan parhaassa tikissä ei JäPSin peli Keravalla ollut ja siinä mielessä voidaan olla tyytyväisiä yhteenkin pisteeseen. Suurinta roolia sen hankkimisessa näyttelivät maalivahti Altti Mäkinen, joka teki yhden varsinaisen "game saverin" sekä keskikentän väkevä kunkku Roope Autio.

Seitsemän pistettä kolmesta matsista ja lauantaina tarjolla taas kolme lisää

14.5.2015
JäPSin kausi Kakkosessa on alkanut erinomaisesti. Jopa niin erinomaisesti, että kotitasapeli FC Atlantista vastaan tuntui melkein tappiolta. No, voitot Vaajakoskella ja kotona NJS:stä sekä mainittu Atlantis-tasapeli ovat jo näyttäneet, että JäPS kuuluu etelälohkon kärkijoukkueisiin. Ei siis ole mitään syytä epäillä, etteikö pistetili karttuisi jälleen lauantaina Keravalla, kun JäPS matkustaa PK Keski-Uusimaan vieraaksi klo 14 alkavaan otteluun.

Kotiavauksessa vastassa Atlantis. Pelipaikka Keskuskenttä

7.5.2015
Lauantaina kello 15 se alkaa, Kakkosen kotiotteluiden sarja Järvenpäässä. Kauden ensimmäiseen kotiotteluun Keskuskentälle vieraaksi saapuu helsnkiläinen FC Atlantis. Se oli viime vuonna itälohkon ylivoimainen ykkönen ja olisi kauden jälkeen tehdyssä täydennysmenettelyssä ansainnut paikan Ykkösessä. Seuran junioriputkessa olevien puutteiden takia se ei kuitenkaan lisenssiä saanut, vaan Ykkösen paikan sai Mikkelin Palloilijat.

VIDEOT

Valmentaja Jukka Korhosen mietteet ennen kauden alkua. #Kevätontäällä #Vainyksivalmentajasavosta

Posted by JäPS Miehet on 1. toukokuuta 2015
SEURAAVAT OTTELUT