UUTISET  

Atlantis-ottelussa vain yksi tavoite, kolme pistettä

20.8.2015
JäPS kohtaa sunnuntaina Kakkosen ottelussa helsinkiläisen Atlantiksen, jonka kanssa pelattiin keväällä kotona tasan 2-2 ja joka voitettiin Helsingissä heinäkuun alussa 3-2. Keskuskentällä klo 18.30 alkavassa ottelussa ei JäPSillä ole mitään muuta tavoitetta kuin kolme sarjapistettä. Sarjatilanne on hyvin hallinnassa, mutta etelälohkon keskipakka on niin kasassa, että yhtään pistemenetystä se ei periaatteessa kestä.

FC Honka vieraana kesäillassa

10.8.2015
JäPSin edari saa vastaansa Kakkosen tasolla mahdollisimman kovan mittarin, kun maanantaina keskuskentälle vieraaksi saapuu FC Honka. Espoolaiset ovat edenneet tähän asti tappioitta, mutta nyt parhaalla miehistöllään otteluun lähtevällä JäPSillä on kaikki mahdollisuudet katkaista tämä putki. Ottelu alkaa klo 18.30.

FCV-notkahduksen jälkeen kuuden tappiottoman ottelun putki

3.8.2015
JäPSin kausi Kakkosessa jatkuu hyvissä merkeissä. Ollaan jälleen kolmospaikalla ja maalierokin on käännetty positiiviseksi luvuin 29-27. Kauden pohjanoteeraus oli nolo 0-5 -tappio 24. kesäkuuta Koivusaaressa FC Vaajakoskelle, mutta sen jälkeen on kertynyt pisteitä jokaisesta ottelusta. Ja vieläpä niin, että viisi kuudesta on ollut voitto-otteluja.
TWITTER