UUTISET  

Hyvä kausi takana, vielä parempi edessä

10.11.2015
JäPSin kautta 2015 Kakkosessa voi sanoa menestykseksi. Lopputuloksena oli kovatasoisen etelälohkon viides sija, mutta aivan haarukassa oli jopa lohkon kolmospaikka. Sekä voittoja että tappioita kertyi yksitoista kappaletta ja tasapelejä siihen sekaan viidesti. Jännäksi joukkue pisti pelin siinä mielessä, että niin voitot kuin tappiotkin tulivat putkissa. Nyt on jo selvää, että ensi kaudella joukkueen suoritustaso tulee olemaan tasaisempi, sillä kokoonpano kestää paremmin tilapäiset poissaolot.

Paljon pelissä lauantain TPV-ottelussa

17.9.2015
JäPSin sarjapaikka Kakkosessa kaipaa vielä viimeisen varmistuksen ja se voidaan hankkia lauantaina kaatamalla tamprelainen TPV. Mistään kohtalon ottelusta ei toki ole kysymys, mutta voitto lopettaisi säilymis-spekulaatiot JäPSin osalta ja antaisi hyvät saumat sijoittua lopullisessa taulukossa jopa kolmanneksi. Ottelu alkaa keskuskentällä lauantaina klo 16. Valitettavasti on kuitenkin lisättävä tähän aikaan vuodesta säävaraus, eli on mahdollista, että ottelupaikaksi vaihtuu Koivusaari.

Tulihan se pakkovoitto

29.8.2015
Lauantain voittoa NJS:stä jos mitä voi kutsua pakkovoitoksi. Eikä se helpolla tullut. Ilman maalivahti Altti Mäkisen huipputorjuntoja NJS olisi voinut olla helposti jopa 0-2 -johdossakin, mutta Altti teki mitä maalivahdin on tehtävä. Ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Mikael Lähde tykitti pallon vieraiden verkkoon ja pakkovoitto oli otettu. Lopputulos JäPS - NJS siis 1-0 (0-0). Nyt on hieman helpompi hengittää, mutta sarjapaikan eteen on edelleen jatkettava tosissaan.
TWITTER