UUTISET

Neljä ottelua, neljä tasapeliä, neljä tehtyä maalia, neljä päästettyä maalia, neljä pistettä..

23.5.2016
JäPS on neljän kierroksen jälkeen edelleen tappioitta Kakkosen A-lohkossa. Siinä mielessä se on tasoissa sarjakärki Gnistanin kanssa, mutta kun voittoja ei ole vielä yhtään ja Gnistanilla niitä on jo kolme, ei JäPSin sarjasijoituskaan ole kummoinen. Tilannetta helpottaa se, että lohko vaikuttaa hyvin tasaiselta.

Äitienpäivänä kotiavaus Koivusaaressa - kaikille äideille ilmaiset pullakahvit

5.5.2016
Lahdesta haetun tasapelipisteen jatkoksi on äitienpäivänä mahdollisuus hankkia lisäpisteitä. Kauden kotiavaus pelataan Koivusaaren jalkapallonurmella, jonne vieraaksi saapuu FC Kultsu Joutsenosta. JäPS tarjoaa kaikille ottelua seuraamaan tuleville äideille ilmaiset pullakahvit. Ottelu akaa klo 15.

JäPS aikoo haastaa KuPSin tosissaan cup-jatkosta

19.4.2016
Torstaina nähdään Koivusaaressa heti kevään alkajaisiksi yksi JäPSin ehkä koko kauden kohokohdista, kun Suomen cupin kuudennen kierroksen vieraaksi saapuu Kuopion Palloseura suoraan Veikkausliigasta. KuPS on aloittanut sarjan takerrellen ja myös cupin edellisellä kierroksella se oli jonkinmoisissa vaikeuksissa tamperelaisen TPV:n kanssa. Perinteinen cup-menestyjä KuPS tulee Koivusaareen parhaalla kokoonpanollaan, mutta nyt jos koskaan JäPSillä olisi tilaisuus tehdä historiaa ja nousta Suomen cupin kahdeksan parhaan joukkoon. Ottelu alkaa Koivusaaressa klo 18.30.

Videoleikkeet Suomen cupin ottelusta JäPS - KuPS 0-1 (0 - 0).

Ankaraa harjoittelua

Edari tykittää myös
some-verkot tötterölle

Mobiilissa vastaavat applikaatiot.