UUTISET

Äitienpäivänä kotiavaus Koivusaaressa - kaikille äideille ilmaiset pullakahvit

5.5.2016
Lahdesta haetun tasapelipisteen jatkoksi on äitienpäivänä mahdollisuus hankkia lisäpisteitä. Kauden kotiavaus pelataan Koivusaaren jalkapallonurmella, jonne vieraaksi saapuu FC Kultsu Joutsenosta. JäPS tarjoaa kaikille ottelua seuraamaan tuleville äideille ilmaiset pullakahvit. Ottelu akaa klo 15.

JäPS aikoo haastaa KuPSin tosissaan cup-jatkosta

19.4.2016
Torstaina nähdään Koivusaaressa heti kevään alkajaisiksi yksi JäPSin ehkä koko kauden kohokohdista, kun Suomen cupin kuudennen kierroksen vieraaksi saapuu Kuopion Palloseura suoraan Veikkausliigasta. KuPS on aloittanut sarjan takerrellen ja myös cupin edellisellä kierroksella se oli jonkinmoisissa vaikeuksissa tamperelaisen TPV:n kanssa. Perinteinen cup-menestyjä KuPS tulee Koivusaareen parhaalla kokoonpanollaan, mutta nyt jos koskaan JäPSillä olisi tilaisuus tehdä historiaa ja nousta Suomen cupin kahdeksan parhaan joukkoon. Ottelu alkaa Koivusaaressa klo 18.30.

Janne Laiho sopimukseeen

9.4.2016
Edarin maalivahtiosasto on valmis. Monivuotinen luottomaalivahti Janne Laiho allekirjoitti perjantaina kautta 2016 koskevan sopimuksen.

Videoleikkeet Suomen cupin ottelusta JäPS - KuPS 0-1 (0 - 0).

Ankaraa harjoittelua

Edari tykittää myös