Alla listaus vapaista vakio- ja irtovuoroista Jampan jalkapallohallin ja uuden monitoimihallin osalta. Myynti Mikko Hiltunen 044-597 7017 mikko.hiltunen@japs.fi
Järvenpään Palloseura järjestää lauantaina 11.11.2017 puulaakiharrasteturnauksen aikuisille. Naisille ja miehille omat sarjat Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.
Talvikaudella 2017-2018 naperofutis on tarkoitettu vuonna 2012-2013-syntyneille tytöille ja pojille.
JäPS harrastefutis käsittää ryhmät niin nuorille kuin aikuisillekin.
Järvenpään Palloseuran miesten edustusjoukkue pelasi 70-vuotisen seuran juhlatapahtumaksi nimetyn ottelun FC Legirus Interiä vastaan lauantaina. Kotijoukkue kiitti kunniasta puoliaikatuloksella 5-0 ja voitti ottelun lukemin 6-2.
HUOM! Koulutus peruttu vähäisen ilmoittautumisen takia! Vanhemmille ja joukkueiden ja ikäluokkien taustoille avoin hätäensiapukoulutus järjestetään keskiviikkona 30.8. klo 18.00 alkaen monitoimihallilla. Koulutuksessa opetellaan mm. vammojen sidonta, defibrillaatorin käyttöä ja elvytystä. 20 paikkaa tarjolla, kurssi on ilmainen osallistujille ja siitä saa hätäensiapukortin. Ilmoittautumiset nettisivujen kautta.
Järvenpään Palloseuran sähköinen uutiskirje "Sininen Sydän" julkaistaan neljä kertaa vuodessa.
Järvenpään Palloseuran miesten edustusjoukkueen valmentajan Jukka Korhosen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Peli-ilme otteluissa on usein ollut hyvä, mutta tulokset huonoja. Viimeisestä seitsemästä ottelusta on kasassa vain kolme pistettä, kommentoi Järvenpään Palloseuran valmennuspäällikkö Osku Partonen. JäPS edustus haluaa kiittää Jukkaa huikeasta sitoutumisesta ja isosta työmäärästä joukkueen eteen viimeiseltä kahdelta ja puolelta vuodelta. Loppukauden valmentajana toimii Tuomo Kivimäki.
Suosittu koululaisten kesäfutis 1.-3. luokkalaisille pidetään Lukion kentällä keskiviikoisin klo 18.30-19.30, alkaen 16.8.2017. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
Järvenpään Palloseura järjestää alkuukesästä puulaakiharrastesarjaa aikuisille. Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.