Vastaa Palloliiton antidoping-visaan ja katso, ovatko käsityksesi ajan tasalla
Palloliiton Heidi Pihlajan vetämässä tilaisuudessa oli runsas osanottajamäärä eri seurojen tyttöjen ja naisten joukkueiden aktiiveja tai seuratyöntekijöitä. Tapahtuma oli yksi osa valtakunnallista kiertuetta
Järvenpään Palloseura ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 24. päivänä maaliskuuta kello 18:00 alkaen seuran toimistolla, Vanerikuja 3, 04440 Järvenpää.
Pikkupöllätapahtuma tiistaina 3.12. klo 18.30-19.30 Aritalla. Tervetuloa tutustumaan JäPSin toimintaan! Tapahtuma on maksuton
Huuhkajat aloittavat urakkansa lauantaina 13.6.2020. UEFA EURO 2020 -liput tulevat myyntiin joukkueiden faneille 4. joulukuuta klo 14.00 CET.
Ideoita, näkemystä, kokemusta, innovatiivisuutta..... Tule antamaan panoksesi seuran kehittämiseen jaoksissa.
Vuosikokous vahvisti strategiapäivityksen, tuloskortit ja talousarvion. Myös johtokuntaan tuli muutoksia.
Kauden päättäreitä vietetään lauantaina 9.11. klo 18.00 alkaen Auto-Aritalla. Palkitaan taasen kauden ansioituneita pelaajia sekä toimihenkilöitä. Ehdotuksia erikoispalkittavista otetaan vastaan nettilomakkeella. Kahvi- ja mehutarjoilu, tervetuloa!