Järvenpään Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 22. päivänä lokakuuta kello 19:00 alkaen seuran toimistolla, Vanerikuja 3, 04440 Järvenpää.
Uusia perustettavia ikäluokkia ovat P2014 ikäluokka, joka on tarkoitettu 2014-syntyneille pojille ja T2012-2014 Ikäluokka, joka on tarkoitettu 2012-2014-syntyneille tytöille.
Tilaisuus on ikäluokan toimihenkilöille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille, tervetuloa!
JäkeFutis on uusi konsepti niille lajin parissa viihtyville, joille sarjoissa pelaaminen ja tavoitteellinen kilpailutoiminta koko kauden mittaiseen sitoutumiseen eivät ole ykkösjuttu, mutta toimintaa halutaan ohjatusti ja hyvissä olosuhteissa.
Mm. ohjeistuksia – seurakehitys – pelaajakehitys.
Juniorijoukkueet sekä Vapari ovat jatkaneet hienoja suorituksia pitkin kesää
T07:lle pronssia
Järvenpään Palloseuran johdonmukainen työ omien pelaajien kehittämiseksi kohti huippua on noteerattu. Suomen Palloliitto on myöntänyt seuroille 15-19-vuotiaiden poikien kehittämiseen talenttivalmentajatukea vuosille 2020-2021 ja JäPS on mukana laadukkaassa joukossa seuroja.
Töitä on tarjolla rakennusaputehtävissä
Millainen on mielestäsi tulevaisuuden JäPS? Mitä uutta tarvitaan? Tule mukaan vaikuttamaan seuran strategiaan lauantaina 18.5.2019!