Kesäkaudella 2018 naperofutis on tarkoitettu vuonna 2014 syntyneille tytöille ja pojille.
Kesäkaudella 2018 jalkapallokoulu on tarkoitettu vuonna 2012-2013 syntyneille tytöille ja pojille.
JäPS harrastefutis käsittää ryhmät niin nuorille kuin aikuisillekin.
Järvenpään Palloseura ja FC Lahti jatkavat yhteistyötä myös tulevaisuudessa. FC Lahti United yhteistyöverkosto tarjoaa nuorille talenteille lisämahdollisuuksia kehittyä huippupelaajiksi.
Maksuton höntsäfutis 17-29 -vuotiaille alkaa perjantaina 19.1. Jampan jalkapallohallissa klo 20.30-21.30. Ohjaajana David Johnson. Tule mukaan pelaamaan ja fiilistelemään kivassa porukassa ja hyvässä hengessä. Toiminta toteutetaan yhteistyössä kaupungin kanssa.
Vuoden ensimmäistä uutiskirjettä pääset lukemaan alla olevasta linkistä.
Alla listaus vapaista irtovuoroista Jampan jalkapallohallin ja uuden monitoimihallin osalta. Myynti Mikko Hiltunen 044-597 7017 mikko.hiltunen@japs.fi
Toimistostomme on suljettu 23.12.2017-1.1.2018.
Osta JäPSin Edustusjoukkueen kausikortteja kaudelle 2018 seuran verkkokaupasta tai käteisellä toimistolta. Kausikortin hinta on 50 euroa, ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin joukkueen kotiotteluihin Kakkosessa ja omassa talvisarjassa. Kausikortit lähetetään postitse verkkokaupassa antamaasi osoitteeseen. Mikäli haluat useamman kausikortin kerralla, niin tilaus osoitteesta mikko.hiltunen@japs.fi.
Järvenpään Palloseura järjestää 70-vuotisjuhlavastaanoton lauantaina 9.12.2017. Juhlaan on myynnissä rajoitettu määrä illalliskortteja