Mm. Kevään aikataulut – Kilpailusäännöt, määräykset ja ohjeet – Sähköisen pöytäkirjan käyttö (paperisesta luovutaan).
Järvenpään Palloseura ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 8. päivänä huhtikuuta kello 18:00 alkaen seuran toimistolla, Vanerikuja 3, 04440 Järvenpää.
Järvenpään Palloseura antaa nuorille futareille mahdollisuuden tutustua lasten ohjaamiseen ja valmentamiseen. JäPS tarjoaa koulutusta, työkokemusta, hyvän korvauksen ja mahdollisuuden edetä tulevaisuudessa ikäluokka valmentajaksi.
Huoltajan peruskurssi pidetään tiistaina 19.3. toimistolla. Kurssilla käydään läpi huoltajan rooli ja tehtävät joukkueessa sekä jalkapallovammojen ensiapu ym. Ilmoittautumiset nettisivujen kautta.
Uusien jalkapalloerotuomareitten PERUSKURSSI. KUJEK. ry. järjestää alueensa erotuomarin peruskurssin maaliskuun aikana ja haku kurssille on avattu. Jalkapalloerotuomareitten Peruskurssi 2019 järjestetään kolmessa osassa.
Järvenpää on kasvava kaupunki. Samoin jalkapallon harrastajamäärät ovat jatkuvassa kasvussa. Ainolan alue tullaan 2020-luvulla ottamaan asuntorakentamiseen, jolloin alueella olevat jalkapallokentät poistuvat. Juholanmäelle on suunnitteilla yksi uusi harjoituskenttä, jonka kapasiteetti ei riitä korvaamaan edes nykyistä, saati tulevaa tarvetta.
Seminaarin aineistoihin pääsee tutustumaan osoitteessa https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/uusimaa/seurakehitys/seurojen-aani-helsinki-ja-uusimaa
JäPS Perhefutis, Naperofutis, adidas Jalkapallokoulu, Futiskerho, Kuntofutis, adidas-liiga, Kesäleiri ja Pelinohjaajakoulutus
Kaikille avoin Liiku4fun perheliikuntakerho jatkuu taas tiistaisin klo 16.30-17.30 Saunakallion koululla. Vetäjänä David Johnson JäPSistä. Maksuton kerho toteutetaan yhteistyössä Järvenpään kaupungin kanssa. Tervetuloa!