Järvenpään Palloseuran sähköinen uutiskirje "Sininen Sydän" julkaistaan neljä kertaa vuodessa.
Alla listaus vapaista vakio- ja irtovuoroista Jampan jalkapallohallin ja uuden monitoimihallin osalta. Myynti Mikko Hiltunen 044-597 7017 mikko.hiltunen@japs.fi
JäPS harrastefutis käsittää ryhmät niin nuorille kuin aikuisillekin.
Järvenpään Palloseuran miesten edustusjoukkueen valmentajan Jukka Korhosen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Peli-ilme otteluissa on usein ollut hyvä, mutta tulokset huonoja. Viimeisestä seitsemästä ottelusta on kasassa vain kolme pistettä, kommentoi Järvenpään Palloseuran valmennuspäällikkö Osku Partonen. JäPS edustus haluaa kiittää Jukkaa huikeasta sitoutumisesta ja isosta työmäärästä joukkueen eteen viimeiseltä kahdelta ja puolelta vuodelta. Loppukauden valmentajana toimii Tuomo Kivimäki.
Suosittu koululaisten kesäfutis 1.-3. luokkalaisille pidetään Lukion kentällä keskiviikoisin klo 18.30-19.30, alkaen 16.8.2017. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
Järvenpään Palloseura järjestää alkuukesästä puulaakiharrastesarjaa aikuisille. Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.
Myös seuran henkilöstö lomailee heinäkuun.
JäPS futisviikko 5.- 9.6.2017 Koivusaaren kentällä! JäPS järjestää 2006 - 11-syntyneille pelaajille suunnatun futisleirin. Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu, oma vakuutus tai pelipassi vakuutus kattaa. Leirin hinta on 50 € /vko tai 12 €/pvä. Ohjelma (ma-pe): 9:15 Kokoontuminen ja ilmoittautuminen 9:30 Harjoitus 1 11:30 Lounas(omat eväät) 12:00 Harjoitus 2 14:00 Päätös Ilmoittautuminen nettisivujen kautta
Järvenpään Palloseuran ikäluokkamalli uudistuu ensi kaudelle. Muutos koskee F9, E10, E11, D12, D13 ja C14 –ikäluokkia. Uudistuksella pyritään takaamaan laadukas ja monipuolinen valmennus kaikille pelaajille tasosta riippumatta. Seuran vision mukaisesti JäPS haluaa olla Suomen TOP-10 juniorijalkapalloseura kaikilla mittareilla.
Miesten kakkosjoukkue JäPS/47 eteni Regions’ Cupissa 32 parhaan joukkoon voittamalla myöhään tiistai-iltana Myllypuron Pallomylly TN –hallissa pelatussa ottelussa M3D sarjassa pelaavan MPS/Atletico Malmi –joukkueen maalein 2–4 (0–3).