Ideoita, näkemystä, kokemusta, innovatiivisuutta..... Tule antamaan panoksesi seuran kehittämiseen jaoksissa.
Vuosikokous vahvisti strategiapäivityksen, tuloskortit ja talousarvion. Myös johtokuntaan tuli muutoksia.
Kauden päättäreitä vietetään lauantaina 9.11. klo 18.00 alkaen Auto-Aritalla. Palkitaan taasen kauden ansioituneita pelaajia sekä toimihenkilöitä. Ehdotuksia erikoispalkittavista otetaan vastaan nettilomakkeella. Kahvi- ja mehutarjoilu, tervetuloa!
Avoiment harjoitukset viikoilla 44 ja 45.
Järvenpään Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 22. päivänä lokakuuta kello 19:00 alkaen seuran toimistolla, Vanerikuja 3, 04440 Järvenpää.
Uusia perustettavia ikäluokkia ovat P2014 ikäluokka, joka on tarkoitettu 2014-syntyneille pojille ja T2012-2014 Ikäluokka, joka on tarkoitettu 2012-2014-syntyneille tytöille.
Tilaisuus on ikäluokan toimihenkilöille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille, tervetuloa!
JäkeFutis on uusi konsepti niille lajin parissa viihtyville, joille sarjoissa pelaaminen ja tavoitteellinen kilpailutoiminta koko kauden mittaiseen sitoutumiseen eivät ole ykkösjuttu, mutta toimintaa halutaan ohjatusti ja hyvissä olosuhteissa.