Järvenpään Palloseuran urheilutoimenjohtaja Mikko Hiltunen on päättänyt suunnata uusiin haasteisiin.
Järvenpään Palloseura on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.
JäPS järjestää 2007-12-syntyneille pelaajille suunnatun futisleirin. Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu, oma vakuutus tai pelipassi vakuutus kattaa. Leirin hinta on 10€ / päivä.
Tervetuloa sääntömääräiseen Järvenpään Palloseura ry:n kevätkokoukseen tiistaina 24.4.2018 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat sekä muutosehdotus seuran sääntöihin.
Kesäkaudella 2018 naperofutis on tarkoitettu vuonna 2014 syntyneille tytöille ja pojille.
Kesäkaudella 2018 jalkapallokoulu on tarkoitettu vuonna 2012-2013 syntyneille tytöille ja pojille.
JäPS harrastefutis käsittää ryhmät niin nuorille kuin aikuisillekin.
JäPS järjestää pelinohjaajakoulutuksen keskiviikkona 21.3.2018 klo 17:30-19:30 JäPSin toimistolla (Vanerikuja 3). Koulutettavat -06 tai aikaisemmin syntyneet. Kurssille voivat osallistua kaikki halukkaat.
JäPS järjestää aikuisten sekajoukkue harrasteturnauksen lauantaina 24.3. klo 18 - Auto-Arita hallilla. Lisätiedot ja ilmoittautumiset nettilomakkeen kautta - turnaukset. Tervetuloa!