T07:lle pronssia
Järvenpään Palloseuran johdonmukainen työ omien pelaajien kehittämiseksi kohti huippua on noteerattu. Suomen Palloliitto on myöntänyt seuroille 15-19-vuotiaiden poikien kehittämiseen talenttivalmentajatukea vuosille 2020-2021 ja JäPS on mukana laadukkaassa joukossa seuroja.
Töitä on tarjolla rakennusaputehtävissä
Mm. syksyn sarjojen aikataulut – seurakehitys – pelaajakehitys.
Millainen on mielestäsi tulevaisuuden JäPS? Mitä uutta tarvitaan? Tule mukaan vaikuttamaan seuran strategiaan lauantaina 18.5.2019!
Aiheita: JäPSin kotikenttähanke elää, suunta muuttui - Vaikuta JäPSin uuteen strategiaan - Teemu Salonen - vuoden pelinohjaaja - JäPS järjestää kesäkaudella paljon toimintaa! - Monipuolista duunia tarjolla kesäksi
Järvenpään Palloseura ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 8. päivänä huhtikuuta kello 18:00 alkaen seuran toimistolla, Vanerikuja 3, 04440 Järvenpää.
Järvenpään Palloseura antaa nuorille futareille mahdollisuuden tutustua lasten ohjaamiseen ja valmentamiseen. JäPS tarjoaa koulutusta, työkokemusta, hyvän korvauksen ja mahdollisuuden edetä tulevaisuudessa ikäluokka valmentajaksi.
Huoltajan peruskurssi pidetään tiistaina 19.3. toimistolla. Kurssilla käydään läpi huoltajan rooli ja tehtävät joukkueessa sekä jalkapallovammojen ensiapu ym. Ilmoittautumiset nettisivujen kautta.
Uusien jalkapalloerotuomareitten PERUSKURSSI. KUJEK. ry. järjestää alueensa erotuomarin peruskurssin maaliskuun aikana ja haku kurssille on avattu. Jalkapalloerotuomareitten Peruskurssi 2019 järjestetään kolmessa osassa.