Tervetuloa sääntömääräiseen Järvenpään Palloseura ry:n kevätkokoukseen tiistaina 24.4.2018 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat sekä muutosehdotus seuran sääntöihin.
Kesäkaudella 2018 naperofutis on tarkoitettu vuonna 2014 syntyneille tytöille ja pojille.
Kesäkaudella 2018 jalkapallokoulu on tarkoitettu vuonna 2012-2013 syntyneille tytöille ja pojille.
JäPS harrastefutis käsittää ryhmät niin nuorille kuin aikuisillekin.
JäPS järjestää 2007-12-syntyneille pelaajille suunnatun futisleirin. Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu, oma vakuutus tai pelipassi vakuutus kattaa. Leirin hinta on 10€ / päivä.
JäPS järjestää pelinohjaajakoulutuksen keskiviikkona 21.3.2018 klo 17:30-19:30 JäPSin toimistolla (Vanerikuja 3). Koulutettavat -06 tai aikaisemmin syntyneet. Kurssille voivat osallistua kaikki halukkaat.
JäPS järjestää aikuisten sekajoukkue harrasteturnauksen lauantaina 24.3. klo 18 - Auto-Arita hallilla. Lisätiedot ja ilmoittautumiset nettilomakkeen kautta - turnaukset. Tervetuloa!
Järvenpään Palloseura ja FC Lahti jatkavat yhteistyötä myös tulevaisuudessa. FC Lahti United yhteistyöverkosto tarjoaa nuorille talenteille lisämahdollisuuksia kehittyä huippupelaajiksi.
Maksuton höntsäfutis 17-29 -vuotiaille alkaa perjantaina 19.1. Jampan jalkapallohallissa klo 20.30-21.30. Ohjaajana David Johnson. Tule mukaan pelaamaan ja fiilistelemään kivassa porukassa ja hyvässä hengessä. Toiminta toteutetaan yhteistyössä kaupungin kanssa.
Vuoden ensimmäistä uutiskirjettä pääset lukemaan alla olevasta linkistä.