JäPS hakee urheilutoimenjohtajaa ja/tai halliyhtiön toimitusjohtajaa

13.6.2018

Järvenpään Palloseura ry on perustettu vuonna 1947 ja siitä on seitsemässä vuosikymmenessä kehkeytynyt yksi Suomen suurimmista jalkapallon erikoisseuroista. Seuralla on lähes 1400 jäsentä, joista noin 1000 on juniori-ikäisiä tyttöjä ja poikia. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapallon pelaamista oman tasonsa mukaisessa peliryhmässä nappulaikäisistä ikämiehiin ja -naisiin. Visiomme on olla Suomen TOP-10 juniorijalkapalloseura kaikilla mittareillamme. JäPS toimii myös pääosakkaana Järvenpään Monitoimihalli Oy:ssä.

Haemme nyt
Urheilutoimenjohtajaa ja/tai halliyhtiön toimitusjohtajaa

Vastaat kasvavan seuran toimintojen kehittämisestä ja työntekijöiden johtamisesta sekä yhteistyösuhteista ja sidosryhmätoiminnasta. Lisäksi työhösi kuuluu Järvenpään Monitoimihalli Oy:n hallinto, myynti ja markkinointi.

Haemme oma-aloitteista ja verkostoitunutta henkilöä, jolla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä halua kehittää omaa osaamistaan. Odotamme sinulta vahvaa kokemusta seura- ja/tai järjestöjohtamisesta. Sinulla on selkeä käsitys laadukkaan jalkapallotoiminnan nykyaikaisista vaatimuksista. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn tehdä päätöksiä. Kokemus markkinoinnista ja viestinnästä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön isossa jalkapalloseurassa sekä osaavan henkilöstön tuen. Lisäksi meillä on tarjota pitkät perinteet omaava yhteistyöverkosto ja sidosryhmätoiminta sekä laadukkaat ympärivuotiset olosuhteet.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 28.6.2018 mennessä osoitteeseen vesa.takko@keuda.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa seuran puheenjohtaja Vesa Takko, p. 0500 469 899.