Järvenpään Palloseura etsii valmentajia kaudelle 2018–19

11.6.2018

Haemme:
- Älykästä ja fiksua valmentajaa, jolla on kyky oppia uutta, soveltaa opittua sekä ratkoa ongelmia.
- Valmentajaa, jolla on hyvä pelikäsitys sekä ymmärrys psykologian, voimaharjoittelun, urheilutieteiden sekä lajitekniikan yhdistämisestä peliin.
- Valmentajaa, jolla on kyky työskennellä muiden tiimin jäsenten kanssa.
- Vaikuttavaa ja mukaansatempaavaa valmentajaa, joka omalla esimerkillään johtaa ryhmää.
- Valmentajaa, joka hallitsee kommunikoinnin pelaajien, vanhempien, muiden ryhmän toimihenkilöiden sekä seuran työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme:
- Valmennuslinjan, jossa valmentajalta odotetaan ikäluokkakohtaisten tavoitteiden saavuttamista omalla valmennustyylillään.
- Huippuolosuhteet ympäri vuoden.
- Seuratyöntekijöiden tuen.
- Mahdollisuuden kouluttautua.
- Vastuullista tehtävää päävalmentajana tai valmentaja yhdessä tai useammassa ryhmässä C15-F6 kilpa-, haaste- tai harrastetasolla.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen osku.partonen@japs.fi. Kerro hakemuksessasi millaisesta tehtävästä olet kiinnostunut ja miksi. Kerro hakemuksessa myös palkkiotoive tehtävästä.
Lisätietoja:
Osku Partonen, 040 768 5586 / osku.partonen@japs.fi