Ansioituneet JäPSiläiset loistivat palkintoilotulituksessa kauden 2015 päättäjäisissä Järvenpään lukiolla. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!
Lauantaina päätösjuhlissa palkitaan taas kauden ansioituneita pelaajia, taitomitalisteja ja toimihenkilöitä. Juhlat alkavat klo 14.00. Lukion sisäänkäynti on parkkipaikan puoleisesta ovesta. Tervetuloa!
Lauantaina paketoidaan JäPSin kausi virallisesti kauden päättäjäisissä, mutta käytännössä uusi kausi on jo vahvasti valmisteilla. Miesten edustusjoukkueen tilanne on parempi kuin koskaan, sillä valmentajien osalta asia ratkaistiin jo loppukesästä ja nyt on jo pelaajasopimuksiakin iso nippu.
Piirin taitokilpailut käytiin 28.10.-1.11. Laaksolahden jalkapallohallissa ja JäPSille tuli taas suuri määrä mitalisuorituksia. Parhaaseen suoritukseen ylsi tänä vuonna T05 Julia Jokelainen, joka sijoittui piirin 4. parhaaksi ikäluokkansa kilpailussa kultasuorituksellaan 93,5. T03 Inka Rajala sijoittui piirin 6. parhaaksi myös kultasuorituksellaan 86,8.
Palloliiton liittohallitus päätti kokouksessaan 19.10. seuroista, jotka ovat oikeutettuja saamaan talenttivalmentajatukea vuosien 2016-17 ajan. 1,2 miljoonaa kahden vuoden aikana Tuen piiriin valittiin yhteensä 24 seuraa, joista 17 saa päätoimisen valmentajan ja seitsemän (7) osapäiväisen valmentajan tukea. Päätöksellään liittohallitus tukee seurojen nuorten (12-18 –vuotiaiden) valmennusta yhteensä 1,2 miljoonalla eurolla kahden vuoden aikana. Talenttivalmentajatukea haki määräaikaan mennessä kaikkiaan 42 seuraa, joista hakukriteerit täyttyivät 29 seuran osalta. Esityksen valmistelun liittohallitukselle laativat yhteistyössä pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen ja seurakehityspäällikkö Henri Alho.
Toimihenkilökerho pidetään keskiviikkona 4.11.2015 klo 18.00-20.30 seuran toimistolla. Käsitellän ajankohtaiset asiat, pelipassien hankinta tulevalle kaudelle, kauden vaihtumisen asiat. Ilmoittaudu nettilomakkeen kautta, kouutus -sivujen kautta.
Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 10.11.2015 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Kauden päättäjäiset pidetään taas lukion Areenalla lauantaina 14.11. klo 14.00 alkaen. Tilaisuudessa palkitaan kauden aikana ansioituneita pelaajia ja toimihenkilöiä sekä jaetaan taitomitalit. Erityisistä ansioista palkittavien ehdotuksia voi antaa nettilomakkeen kautta. Ikäluokka valitsee ikäluokkien palkittavat pelaajat.
JäPS T00 on sijoittunut kolmanneksi Etelä-Länsi Liigassa. Kovatasoisen liigan voitti PK-35 ja hopealle sijoittui Ilves.