Palloliiton liittohallitus päätti kokouksessaan 19.10. seuroista, jotka ovat oikeutettuja saamaan talenttivalmentajatukea vuosien 2016-17 ajan. 1,2 miljoonaa kahden vuoden aikana Tuen piiriin valittiin yhteensä 24 seuraa, joista 17 saa päätoimisen valmentajan ja seitsemän (7) osapäiväisen valmentajan tukea. Päätöksellään liittohallitus tukee seurojen nuorten (12-18 –vuotiaiden) valmennusta yhteensä 1,2 miljoonalla eurolla kahden vuoden aikana. Talenttivalmentajatukea haki määräaikaan mennessä kaikkiaan 42 seuraa, joista hakukriteerit täyttyivät 29 seuran osalta. Esityksen valmistelun liittohallitukselle laativat yhteistyössä pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen ja seurakehityspäällikkö Henri Alho.
Toimihenkilökerho pidetään keskiviikkona 4.11.2015 klo 18.00-20.30 seuran toimistolla. Käsitellän ajankohtaiset asiat, pelipassien hankinta tulevalle kaudelle, kauden vaihtumisen asiat. Ilmoittaudu nettilomakkeen kautta, kouutus -sivujen kautta.
Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 10.11.2015 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Kauden päättäjäiset pidetään taas lukion Areenalla lauantaina 14.11. klo 14.00 alkaen. Tilaisuudessa palkitaan kauden aikana ansioituneita pelaajia ja toimihenkilöiä sekä jaetaan taitomitalit. Erityisistä ansioista palkittavien ehdotuksia voi antaa nettilomakkeen kautta. Ikäluokka valitsee ikäluokkien palkittavat pelaajat.
JäPS T00 on sijoittunut kolmanneksi Etelä-Länsi Liigassa. Kovatasoisen liigan voitti PK-35 ja hopealle sijoittui Ilves.
Upea syyspäivä dekoroituu JäPSin osalta tänään kauden viimeisellä Kakkosen ottelulla. Vieraaksi keskuskentälle saapuu helsinkiläinen Gnistan, jolle kauden kaksi aiempaa kohtaamista on hävitty. Jos tänään ei edes tasuriin ylletä, olisi Gnistan ainoa etelälohkon joukkue, jolta JäPS ei pisteitä olisi napannut. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 14.
JäPS järjestää 2004 - 09-syntyneille pelaajille suunnatun futistapahtuman Koivusaaren kentällä. Liikunnallinen PopUp -päivä, koska futaaminen porukassa on mukavaa. JäPS varusteissa ilmainen osallistuminen - tunnusta väriä.
Tuntomerkkejä vastaan voi kysyä toimistolta.
Lauantaina 10.10. pelataan taas Isojen Karuselli -turnaus. Turnauksessa on sarjat: Erkka, Tytöt 02, Pojat 02/Tytöt 00, Naiset ja Miehet. Pelit pelataan jalkapallohallilla sekä Koivusaaren kentällä klo 9-18.00.