Ilmoittautuminen tehoryhmien jaksolle 2 on alkanut.
Terhin työtehtäviin kuuluu seuran teho- ja talenttiryhmien valmennus sekä henkilökohtainen talenttivalmennus.
Kartanon koulu osallistui maanantaina 18.1.2016 Koululiikuntaliiton järjestämään jalkapallon SM-lopputurnaukseen Kokkolassa. Lopputurnaukseen oli selviytynyt karsintojen kautta kuusi Suomen parasta joukkuetta.
Kari vastaa jatkossa seuran maalivahtivalmennuksesta osa-aikaisella työsopimuksella.
Kaikki pelaajajäsenet saavat tällä viikolla sähköpostilla vuoden 2016 jäsen- ja toimintalaskun. Ohjeet ja maksuinfo sekä mm. sisaralennuksesta löytyvät kohdasta seura, jäsenmaksut.
Järvenpään Palloseura vahvistaa valmennustiimiään vuodeksi 2016!
Järvenpään Palloseura kutsuu kaikki maalivahdit ja maalivahtipelistä kiinnostuneet pelaajat MAALIVAHTIEN TAISTELUUN Järvenpään Auto-Arita Areenalle keskiviikkona 6.1.2016 klo 12.00 alkaen.
Tervetuloa poikkeamaan seuran toimistolla joulukahvien merkeissä tiistaina 22.12. klo 12-14 välillä. Samalla voi hankkia täydennystä pukinkonttiin seuran fanituotehyllystä.
JäPSin B-pojat raivasivat tiensä Legirus Interin järjestämän 'No to racism cup'in finaaliin. Semifinaalissa Järvenpääläiset peittosivat viime kesän SM-nelosen KäPan lukemin 2-1. Finaalissa niukka 1-2 tappio Klubille.
Huoltajan peruskurssi pidetään keskiviikkona 13.1.2016 klo 18.00-20.30 ja teippauskurssi pidetään 21.1.2016 klo 18-20 JäPSin toimistolla. Lisätietoja ja ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.