Uutiset

JäPS edustuksen ensi kauden vastustajien kannattaa pitää syndit tiukasti jalassa ja pää ylhäällä kun Tuomo "Eepi" Huusko jatkaa sinipaidoissa myös kaudella 2016-2017. Tuleva kausi on Eepin 20. (!) JäPS paidassa, iso hatunnusto suuresta JäPS sydämestä!
JäPS vastaa ja järjestää lukion urheilulinjalaisten jalkapallovalmennuksesta kolmena aamuna viikossa, ma, ti ja to ja yläkoulun oppilaille järjestetään jalkapallovalmennusta kahtena aamuna viikossa. Syksyllä ja keväällä treenit ovat ulkona ja talviaikana jalkapallohallissa. Aamuvalmennuksessa on mukana lähes 80 pelaajaa, tyttöjä on tästä määrästä noin 20.
JäPS edustus aloittaa valmistautumisen uuteen sarjakauteen tutussa komennossa, kun porvoolainen valmennuskaksikko Jukka Korhonen ja Pertti Koponen jatkaa vetovastuussa myös tulevalla kaudella.
Kausi 2015-16 on takana...nyt on palautteen aika.
JäPS järjestää taas talvikaudella harrastefutista 10-15-vuotiaille ja aikuisille kuntofutista.
Talven tehoryhmätoiminta alkaa viikolla 44 (1.11.->). Ilmoittautuminen ryhmiin on alkanut.
Seuran kauden 2015-2016 päätösjuhlat vietetään la 19.11. klo 14.00 alkaen Järvenpään Lukion areenalla. Tilaisuudessa palkitaan sekä ikäluokkien että seuran muut ansioituneet pelaajat ja toimihenkilöt. Palkittavien lomakkeet löytyvät seura -sivulta.
Lauantaina pelataan Isojen Karuselli-turnaus Järvenpäässä jalkapallohallilla sekä Koivusaaren kentällä. Sarjat erityisryhmä/soveltava, Naiset ja Miehet. Pelit alkavat hallilla klo 10.00 ja Koivusaaressa klo 10.45 ja sijoitusottelut pelataan klo 16.45.
JäPS toimisto siirtää sähköpostit ja pilvipalvelut googlen-palveluihin.
RSS ATOM