Muistutuksena; järjestämme ke 6.4. yhdessä Uudenmaan piirin kanssa kilpailuasioiden infoillan seuran toimistolla. Saamme vieraaksemme piirin kilpailupäällikön Hannu Kylmäniemen. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Seurojen laatujärjestelmä on osa seuraohjelmaa ja rakentuu kolmeen osa-alueeseen. Johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta sekä viestintä ja markkinointi ovat osa-alueet, joihin kriteerit on laadittu. JäPS on mukana järjestelmässä yhtenä 40 seurasta Uudeltamaalta.
JäPS järjestää suunnitteilla olevasta monitoimihallista tiedotustilaisuuden tiistaina 22.3.2016 klo 18.00 Koivusaaren koulun auditoriossa, osoite Pietolankatu 48. Tervetuloa!
Naperofutis on tarkoitettu vuonna 2011-2012-syntyneille tytöille ja pojille. Jalkapallokoulu on tarkoitettu 2010 syntyneille pojille ja 2009-10-syntyneille tytöille
Koulutus järjestetään torstaina 31.03.2016 klo 17:30-19:30 JäPSin toimistolla. Kouluttajana toimii Milko Vikman (KUJEK). Koulutettavat -04 tai aikaisemmin syntyneet.
Huoltajan peruskurssi järjestetään ke 9.3.2016 klo 18.00-20.30 JäPSin toimistolla (Sibeliuksenkatu 16, IIkrs) Peruskurssin sisältö: Huoltajan rooli ja tehtävät jalkapallojoukkueessa, huoltolaukun sisältö, jalkapallovammat ja niiden ensiapu, perushygienia, jalkapallokenkien huolto. Kurssin kouluttajana toimii Terhi Uusi-Luomalahti
Järvenpään Palloseuran pelaajilla on käytössään "korjaamotunti" jonka aikana urheilija voi tulla hakemaan maksuttoman arvion loukkaantumisesta tai ongelmasta joka häiritsee täysipainoista liikkumista. Tapaamiseen ei tarvitse varata aikaa, saapuneet otetaan sisään tulojärjestyksessä. Fysioterapeutti tai osteopaatti tutkii ja arvioi jatkotoimenpiteet. Korjaamotunti Tiistaisin klo 16-17, FysioAkatemian tiloissa: Seutulantie 3-5, B-porras ja 2 kerros ( Vanha Mattotehdas)
Ilmoittautuminen tehoryhmien jaksolle 2 on alkanut.
Terhin työtehtäviin kuuluu seuran teho- ja talenttiryhmien valmennus sekä henkilökohtainen talenttivalmennus.
Kartanon koulu osallistui maanantaina 18.1.2016 Koululiikuntaliiton järjestämään jalkapallon SM-lopputurnaukseen Kokkolassa. Lopputurnaukseen oli selviytynyt karsintojen kautta kuusi Suomen parasta joukkuetta.