Huoltajan peruskurssi järjestetään ke 9.3.2016 klo 18.00-20.30 JäPSin toimistolla (Sibeliuksenkatu 16, IIkrs) Peruskurssin sisältö: Huoltajan rooli ja tehtävät jalkapallojoukkueessa, huoltolaukun sisältö, jalkapallovammat ja niiden ensiapu, perushygienia, jalkapallokenkien huolto. Kurssin kouluttajana toimii Terhi Uusi-Luomalahti
Järvenpään Palloseuran pelaajilla on käytössään "korjaamotunti" jonka aikana urheilija voi tulla hakemaan maksuttoman arvion loukkaantumisesta tai ongelmasta joka häiritsee täysipainoista liikkumista. Tapaamiseen ei tarvitse varata aikaa, saapuneet otetaan sisään tulojärjestyksessä. Fysioterapeutti tai osteopaatti tutkii ja arvioi jatkotoimenpiteet. Korjaamotunti Tiistaisin klo 16-17, FysioAkatemian tiloissa: Seutulantie 3-5, B-porras ja 2 kerros ( Vanha Mattotehdas)
Ilmoittautuminen tehoryhmien jaksolle 2 on alkanut.
Terhin työtehtäviin kuuluu seuran teho- ja talenttiryhmien valmennus sekä henkilökohtainen talenttivalmennus.
Kartanon koulu osallistui maanantaina 18.1.2016 Koululiikuntaliiton järjestämään jalkapallon SM-lopputurnaukseen Kokkolassa. Lopputurnaukseen oli selviytynyt karsintojen kautta kuusi Suomen parasta joukkuetta.
Kari vastaa jatkossa seuran maalivahtivalmennuksesta osa-aikaisella työsopimuksella.
Kaikki pelaajajäsenet saavat tällä viikolla sähköpostilla vuoden 2016 jäsen- ja toimintalaskun. Ohjeet ja maksuinfo sekä mm. sisaralennuksesta löytyvät kohdasta seura, jäsenmaksut.
Järvenpään Palloseura vahvistaa valmennustiimiään vuodeksi 2016!
Järvenpään Palloseura kutsuu kaikki maalivahdit ja maalivahtipelistä kiinnostuneet pelaajat MAALIVAHTIEN TAISTELUUN Järvenpään Auto-Arita Areenalle keskiviikkona 6.1.2016 klo 12.00 alkaen.
Tervetuloa poikkeamaan seuran toimistolla joulukahvien merkeissä tiistaina 22.12. klo 12-14 välillä. Samalla voi hankkia täydennystä pukinkonttiin seuran fanituotehyllystä.