Talven tehoryhmätoiminta alkaa viikolla 44 (1.11.->). Ilmoittautuminen ryhmiin on alkanut.
Seuran kauden 2015-2016 päätösjuhlat vietetään la 19.11. klo 14.00 alkaen Järvenpään Lukion areenalla. Tilaisuudessa palkitaan sekä ikäluokkien että seuran muut ansioituneet pelaajat ja toimihenkilöt. Palkittavien lomakkeet löytyvät seura -sivulta.
Lauantaina pelataan Isojen Karuselli-turnaus Järvenpäässä jalkapallohallilla sekä Koivusaaren kentällä. Sarjat erityisryhmä/soveltava, Naiset ja Miehet. Pelit alkavat hallilla klo 10.00 ja Koivusaaressa klo 10.45 ja sijoitusottelut pelataan klo 16.45.
JäPS toimisto siirtää sähköpostit ja pilvipalvelut googlen-palveluihin.
Elokuun ajan FysioAkatemian yhteistyöseuroille on tarjous urheiluhierontaan/hierontaan. 99 euron hinnalla voit käydä hieronnassa niin usein kuin haluat. Tarjous koskee 30min aikoja ja 1kpl/päivä. Kortti on aina henkilökohtainen. Ensimmäisen ajan voi varata puhelimitse: 044 9702952 tai www.fysiokatemia.fi/ajanvaraus--> varaa 30min aika hierontaan/urheiluhierontaan ja lisää viestikenttään teksti "elokortti"
JäPS P06-kilpajoukkue voitti Pori Cupin kutsusarjan viikonloppuna. Pojat voittivat kaikki kuusi peliään maalierolla 17-2. Tiukassa finaalissa KaaPo kaatui 3-1 ja pojat pääsivät nostamaan pyttyä ilmaan!
Akuuteissa tapauksissa yhteydenotto 046-5554244 (Jon).
Finaalissa FC ATM löi viime kesän mestarin JaPaPon 4-0.
Tänään alkavaan perinteiseen tyttöjen suurimpaan turnaukseen Stadi Cupiin osallistuu JäPSistä yhteensä 9 joukkuetta. Nuorimmat ovat T08:t ja vanhimmat T02. Lisäksi sunnuntaina pelataan erityisryhmien välinen turnaus ja tänä vuonna meidän Vapari -joukkue osallistuu rohkeasti SM-sarjaan. Viime vuonna Vaparille lohkesi soft-sarjan voitto.
JäPS järjestää talvikaudella 2016-17 8v8- ja 5v5-halliturnauksia Jampan Auto-Arita Areenassa.