JäPS nuorten futiskerho on tarkoitettu 15-18-vuotiaille pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla.
04 -syntyneiden tyttöjen JäPS-TuPS YJ1 joukkue oli voitokas perinteikkäässä Ronaltiina Cup:issa Kuopiossa.
Veikkausliigan Kuopion Palloseseura mittaa JäPSin edarin taidot torstaina Koivusaaressa pelattavassa Suomen cupin kuudennen kierroksen ottelussa. KuPS on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta mitä vaan voi tapahtua ja se kannattaa nähdä. Ottelu alkaa klo 18.30.
Esityslista löytyy aiemmista uutisista, listalla myös olosuhdemaksun kerääminen jäsenistöltä. Tervetuloa!
Kovatasoisessa turnauksessa nähtiin tiukkoja pelejä, mutta myös maalijuhlia. YJ osallistui kahdella joukkueella HJK:n Sonera Stadiumilla ja lähikentillä järjestettyyn kahden päivän turnaukseen. YJ1 osallistui kilpasarjaan ja YJ2 haastesarjaan. Kummastakin sarjasta tuotiin Keski-Uudellemaalle kultamitalit.
Järjestämme huoltajan jatkokurssin keskiviikkona 11.5. klo 19-21 seuran toimistolla. Kurssilla käydää läpi jalkapallovammoihin vaikuttavat tekijät ja ennaltaehkäisy, urheilu- ja rasitusvammat sekä niiden hoito ja ennalta ehkäisy, urheilijan lihashuoltoa sekä teippauksen perusteita. Ilmoittautumiset koulutussivujen kautta.
Forever Järvenpää tarjoaa Järvenpään Palloseuran pelaajille (18 v ->) ja heidän taustajoukoilleen tutustumisviikon Forever Järvenpään kuntoklubilla. Nouda viikkopassisi Forever Järvenpään JäPS-viikolle (vko 15) 11.-17.4. Järvenpään asiakaspalvelusta, Wärtsilänkatu 8b 04410 Järvenpää, tunnussanalla JäPS/pelaajan nimi ja joukkue. Ota ilo irti liikunnasta ja tule hikoilemaan kanssamme!
Kesäkausi alkaa viikolla 17 (25.4.->).
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen tiistaina 19.4.2015 klo 19.00 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, II krs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Talvisarjaa pelattiin seitsemänä lauantaina Auto-Arita Areenassa siten, että kaikille joukkueille tuli 14 ottelua. Sarjassa pelattiin kaksinkertainen sarja.