Uutiset

Tuusulan Palloseura, Pro Kerava ry ja Suomen Sydänliitto ry järjestävät HYVÄNTEKEVÄISYYSJALKAPALLO -OTTELUN Tuusulan Urheilukeskuksessa (Kilpailukuja, 04300 Tuusula). Tapahtuman juontaa Mikko "Peltsi" Peltola ja avauspotkun suorittaa Eero Lehti. Tapahtumassa on mukana muun muassa Antti Kaikkonen, Christina Forssell, Eva Wahlström, Sami Helenius, Tommi Grönlund, Jukka Matinen ja monia muita. Arvonnassa on huippupalkintoja kuten Mikael Forssellin, Jukka Raitalan ja Alexander Ringin aidot pelipaidat nimikirjoituksilla ja muita TODELLA upeita palkintoja!! Lisäksi huutokauppaamme tapahtumassa Eva Wahlströmin hanskat, joilla hän voitti nyrkkeilyn Euroopan mestaruuden! Tapahtuman tuotto käytetään täysimääräisenä hyväntekeväisyystyöhön.
Tiukka vääntö Kuusysin kanssa päättyi järvenpääläisittäin onnellisesti 0-1 vierasvoittoon tänään Kisapuiston nurmella Lahdessa. Ratkaisuosuman ampui rankkaripilkulta Antti Autio. Voiton myötä JäPS jatkaa yksin Kakkosen Itäisen lohkon piikkipaikalla.
JäPSin naiset ovat edenneet Suomen Cupissa kolmannelle kierrokselle ja kohtaavat keskiviikkona Koivusaaren kentällä klo 20.00 naisten ykkösen kärkijoukkueen FC Kuusysin. Ensimmäisellä kierroksella JäPSin naiset pudottivat naisten ykköstä pelaavan TiPSin ja toisella kierroksella naisten kakkosta pelaavan FC KontUn. Kolmannella kierroksella on enää 16 joukkuetta mukana. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan JäPS voittoon!
Miesten edustusjoukkue matkaa tänään Lahden Kisapuistoon, jossa pelataan sarjan kärkikamppailu FC Kuusysi - JäPS. Tämän jälkeen edustuksen seuraava peli on kotona keskusnurmella la 26.5. klo 17.00. A-junnujen ykkösen seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 27.5. klo 15.00 Koivusaaren kentällä ja B-tytöt kohtaavat SM-sarjassa seuravaksi TiPSin vieraissa perjantaina 1.6. klo 18.30 Tikkurilan Urheilupuiston nurmella. Tervetuloa kannustamaan JäPS voittoon!
Isot kiitokset kaikille Karuselli-turnaukseen osallistuneille talkoolaisille. Päivä onnistui teidän ansiosta hienosti. Tuuli, sade ja sähköjen katkeaminen lisäsivät haastetta, mutta esteet ovat voitettavissa ja kaikki meni nappiin!
JäPS koki sarjan avaustappionsa eilisessä kolmannen kierroksen ottelussa Gnistanin vieraana. Lukemat Oulunkylässä päätösvihellyksen jälkeen olivat kotijoukkueelle 2-1. Tappiosta huolimatta JäPS jatkaa tasaisen lohkon kärjessä.
JäPS järjestää yhdessä Uudenmaan piirin kanssa P05 Karuselli-turnauksen lukion kentällä Järvenpäässä. Joukkueita on ilmoittautunut 40. Pelit alkavat klo 9.00 ja loppuvat klo 19.00. 05-pojat pelaavat 5v5 pelejä, niin että kentällä on yhtä aikaa 4 ottelua käynnissä. Jokaiselle pelaajalle jaetaan mitalit ja jokaisesta joukkueesta valitaan tsempparipelaaja. Tervetuloa kannustamaan ja katsomaan pelaamisen riemua ja nauttimaan makoisista buffetin antimista!
Ikäluokan päävalmentaja Kimmo Lipponen on nimennyt alle 18-vuotiaiden (1.1.1994) poikien maajoukkueen Ranska-otteluihin.
Edustusjoukkueen kauden toinen sarjapeli sujui yhtä myönteisissä merkeissä kuin avausottelukin. KTP ei kotikentällään Arto Tolsa Areenalla pystynyt pistämään sinipaidoille hanttiin, kun JäPS nakutti tulostaululle tylyt 0-4 lukemat. Maaliahnehtimistaan jatkoi Einari Kurittu, joka osui tällä kertaa kahdesti, Joni Ollilan ja Jari Heimosen säestäessä yhdellä nyytillä mieheen.
JäPSin tytöillä on hyvä viikonloppu, kun B-tytöt nappasivat pisteet kotiin voittamalla HJK:n vieraissa 2-0. Maalit iskivät Jonna Front ja Jenna Koukkari. C-tytöt voittivat vieraissa TB II div. pelin Kuusysiä vastaan 1-2. D-tytöt/99 voittivat kotona FC Wildin lukemin 3-2. Viikonlopun kruunasi T01 sinisten joukkue tasokkaan Lauttasaari-turnauksen voitolla. Lue lisää klikkaamalla uutista.
RSS ATOM