Lohkovoittajana jatko-otteluihin selvinneet tytöt pelasivat kokonaisuudessaan mallikkaan turnauksen. D12-alkusarjan otteluista joukkue selvisi jatkoon hienolla maalierolla 25-1. Ensimmäisessä jatko-ottelussaan joukkue voitti TiPS Timantit/Valkoisen 1-0, mutta välieräottelussa mikkeliläinen PU-62 lunasti loppuottelupaikan lukemin 2-0. Pronssiotteluita turnauksessa ei pelattu, vaan pronssimitalit jaettiin molemmille välierissä hävinneille joukkueille. Joukkue on pärjännyt Stadi Cupissa aiemminkin: vuonna 2010 he nappasivat hopeaa. Tänä keväänä tytöt ovat ehtineet voittaa pronssia Tikkurilassa järjestetyssä Timanttiturnauksessa.
JäPS P02 osallistui naapuriseura KelAn järjestämään turnaukseen sunnuntaina 10.6.2012. Alkusarjan peleissä taakse jäivät TiPSin ja Ilveksen joukkueet ja ainoastaan loppuottelussa hopealle sijoittunut Oulunkylän Gnistan vei voiton JäPSin joukkueesta. Pronssipelissä JäPSin pojat voittivat HJK Munkan selvästi lukemin 4 - 0 ja saivat kotiin tuomiseksi pronssiset mitalit!
B-tyttöjen SM-sarjan toinen kierros alkaa su 10.6 klo 18.00 Keskuskentällä. JäPS:n vieraaksi tulee Turun Pyrkivä, jonka tytöt voittivat 1. kierroksella 3-1. JäPS:n nuori joukkue on eteläisen lohkon kakkosena ensimmäisen sarjakierroksen jälkeen, samalla pistemäärällä johtavan Honka/Hoogeen kanssa. Tule kannustamaan B-tytöt voittoon!
Keskiviikkona alkaneessa tyttöjen kesän pääturnauksessa Stadi Cupissa pelaa peräti 9 JäPSin tyttöjoukkueetta ikäluokissa 02-97. Toisen päivän jälkeen T01 sininen ja T00/Talent ovat lohkokärjessä. JäPSin keväällä startannut joukkue Vapari osallistuu myös turnauksen erityisryhmäsarjaan ja tämä on useimmille pojille ensimmäinen jalkapalloturnaus kuin myös peli.
Treenit pidetään maanantaina, keskiviikkona ja torstaina, hinta on jäpsiläisille vain 15,00/viikko. Lisäinfoa ja ilmoittautuminen sivujen kautta. http://japs.sporttisaitti.com/koulutus/pelaajakoulutus/aamutreenit/
JäPSin perinteiset kesäleirit alkoivat tänään. Koivusaaren kentällä pelataan ja harjoitellaan Futisviikon tapahtumissa, ikäluokissa 99-06 ja lukion kentällä pidetään JäPS-Haukat yhteisleiri maanantaina ja tiistaína 01-05 -syntyneille tytöille ja pojille. Vielä voi ilmoittautua mukaan.
A-junnujen Ykköstä pelaavan JäPSin vieraaksi tulee PKKU keskiviikon ottelussa, joka pelataan klo 18.00 alkaen Koivusaaressa. Tervetuloa kannustamaan sinistä väriä!
JäPS P01:set osallistuivat Hiekkaharjun urheilukeskuksessa IVU - No More School -turnaukseen sunnuntaina 3.6.2012. Turnauksessa järjestettiin kilpa-, haaste- ja harrastesarjat. Turnauksessa pelasi 18 joukkuetta ja n. 200 pelaajaa - ja koko turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin kilpajoukkueen Eetu Halonen. Haastesarjasta JäPSin aktiivijoukkue toi kotiin pronssiset mitalit!
Kevään uusille ylioppilaille, ammattiin valmistuville ja muille koulunsa päättäville sydämelliset onnittelut koko seuralta.
99-poikien Etelä-Länsiliigan kausi on lähtenyt alkukangertelujen jälkeen hyvin käyntiin ja eilen pelattu paikallisottelu JäPS-PKKU päättyi 1-0 JäPSin voittoon. Pelissä nähtiin iloista, taitavaa ja energistä jalkapalloa. Alkukautta veroittaneet loukkaantumiset on nyt selätetty ja joukkue on taas täydessä iskussa. Seuraava iso ja tärkeä koitos on osallistuminen Captain Cupiin 8.-10.6. (lisätiedot klikkaamalla uutista).